ASBC a lansat BuyBack Apple – un nou tip de serviciu care permite reînnoirea parcului de echipamente computerizate de birou la cel mai mic cost posibil. Mecanismul său de funcționare este similar cu trade-in, dar are o diferență importantă – clientul primește în avans garanția că dispozitivele vor fi răscumpărate.

Ce este BuyBack?

Este un aranjament prin care o întreprindere sau o persoană fizică vinde un articol și apoi îl răscumpără în conformitate cu termenii acordului. Conceptul a apărut la sfârșitul anilor 1990 și a fost asociat inițial cu piața bursieră, când companiile își răscumpărau acțiunile. Dar acest sistem este relevant și în alte domenii, de exemplu, în vânzări.

Cum funcționează?

Compania parteneră și ASBC încheie un acord tripartit pentru vânzarea și răscumpărarea aparatelor. ASBC furnizează aparate partenerului. Ulterior, o terță parte – un operator de răscumpărare – este obligată să le răscumpere. Acesta poate fi doar un furnizor de servicii Apple autorizat. În viitor, acesta va vinde aparate folosite, dar deja recondiționate și cu o garanție suplimentară.

Apple BuyBack

De ce este convenabil și profitabil pentru client?

1. Este o metodă de punere în aplicare a unei politici corporative de reînnoire a dispozitivelor. Perioada medie de reînnoire a calculatoarelor în domeniul IT este de 2-3 ani, iar în domeniul financiar – 5 ani. Apoi, dispozitivele devin inevitabil învechite și nu mai corespund cerințelor modernității. Garanții de răscumpărare: după expirarea perioadei de amortizare, calculatoarele vor fi evaluate și răscumpărate. Valoarea acestora depinde de starea echipamentului și este evaluată în funcție de un sistem de clasificare.

Nu trebuie să vă gândiți cum să vă debarasați de echipamentele învechite. Noi ne ocupăm de tot: dispozitivele vechi sunt luate de la dumneavoastră, iar cele noi vă sunt aduse.

2. Drept de vânzare garantat în condiții prestabilite. Aceasta este o oportunitate de a lua în bilanț ca activ valoarea de amortizare a echipamentului redusă cu valoarea de răscumpărare.

3. Reducerea costurilor și a amortizării – impact asupra contului de profit și pierdere și a bilanțului companiei. Costul de amortizare reprezintă prețul unui nou echipament minus costul de răscumpărare. Având o valoare de amortizare mai mică a activului în registrele contabile ale companiei, se reduce și valoarea cheltuielilor de amortizare pe an.

4. Nu este nevoie să stocați și să eliminați dispozitivele. Multe companii sunt literalmente pline de echipamente nefolosite care trebuie să fie scoase cumva din uz. Iar acest proces necesită nu numai spațiu de depozitare, ci și resurse umane. BuyBack rezolvă această problemă prin faptul că este proactiv. Acest lucru este foarte convenabil pentru companiile care lucrează la distanță și nu au spații de birouri și depozite.

Țineți-vă afacerea la zi cu BuyBack Apple. Serviciul BuyBack va fi disponibil foarte curând, lăsați un formular de cerere online și managerul nostru vă va contacta.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *