BuyBack - serviciu exclusiv ASBC

BuyBack serviciu exclusiv al ASBC, este o soluție 2 în 1 pentru afacerea dvs. Procuraţi calculatoare puternice și fiabile pentru muncă, iar la sfârșitul perioadei de amortizare, ASBC le va răscumpăra la un preț obiectiv. Este o modalitate simplă de a menține parcul de dispozitive la zi și de a reduce costurile de operare. ASBC se va ocupa de implementarea tuturor etapelor.

Ce este BuyBack serviciu exclusiv al ASBC

 Este un serviciu financiar de la ASBC pentru clienții corporativi. BuyBack înseamnă „răscumpărare”: la expirarea termenului convenit în prealabil, vânzătorul răscumpără marfa sa de la cumpărător. Această noțiune a apărut la sfârșitul anilor 1990 și inițial era legată de piața de valori. În prezent, BuyBack este activ utilizat în vânzări.

Cum funcționează

Clientul cumpără de la ASBC un anumit număr de MacBook-uri și încheie un contract de BuyBack. În acesta este indicat că ASBC se obligă să răscumpere calculatoarele la sfârșitul perioadei de amortizare. În IT, de exemplu, această perioadă este de 2-3 ani; în sectorul financiar este de 4-5 ani.

Părțile semnează un contract în care se menționează suma, termenii și condițiile. De regulă, prețul de răscumpărare după 3 ani este de aproximativ 30% din prețul unei unități noi. Pentru client, BuyBack prevede o înlocuire garantată și documentată după perioada de timp pe care au stabilit-o.

BuyBack - serviciu exclusiv ASBC

Avantajele BuyBack pentru produsele Apple de la ASBC

  1. Aceasta este o metodă simplă și convenabilă de implementare a unei politici corporative de înnoire a dispozitivelor. Nu trebuie să vă gândiţi cum să actualizaţi tehnologiile învechite. ASBC se ocupă de tot: le ia pe cele vechi și aduce altele noi. Iar echipa dvs. lucrează mereu pe cele mai noi și mai performante modele de MacBook.
  2. Dreptul garantat la vânzare, prevăzut în termenii contractului de BuyBack.
  3. Reducerea costurilor și a amortizării. Perioada de amortizare a dispozitivelor este definită în contractul de BuyBack și se aplică de la data semnării. Acest lucru reduce valoarea de amortizare a activului în contabilitatea companiei și diminuează cheltuielile de amortizare pe perioada de utilizare.
  4. Costul redus al MacBook care va fi amortizat: prețul calculatorului nou minus costul de răscumpărare.
  5. Nu este necesară stocarea dispozitivelor. Echipamentele care nu se mai folosesc trebuie depozitate undeva, dar nu toate companiile dispun de oficii sau spații de depozitare pentru aceasta. Compania plătește de obicei și pentru eliminarea echipamentelor. În cazul BuyBack, banii îi primiți dvs.

BuyBack - serviciu exclusiv ASBC

BuyBack este un serviciu exclusiv al ASBC. MacBook Pro este unul dintre cele mai puternice laptopuri pe piață. Achiziţionarea unui MacBook cu BuyBack oferă un avantaj dublu: reduceţi costurile de operare ale companiei și obțineţi computere moderne cu o rezervă de performanță pentru mulți ani. Este o combinație perfectă de serviciu și produs.

Cum MacBook Pro de 14 și 16 inci va duce echipa dvs. la un nou nivel?

Programatorii, designerii și toți creatorii de conținut profesionist au nevoie de un computer puternic. Calculele supraîncarcă procesoarele centrale și grafice, prin urmare, sunt necesare performanțe ridicate, multithreading, volum mare și viteza maximă de RAM. MacBook Pro cu diagonala de 14 inci și 16 inci sunt perfecte pentru cele mai solicitante sarcini.

  • Cipurile M1 Pro și M1 Max sunt cele mai puternice din istoria Apple. Acestea sunt dotate cu procesoare de până la 10 nuclee și grafice de până la 32 de nuclee, precum și de o arhitectură de memorie combinată de 64 GB.
  • Ecrane excepționale Liquid Retina XDR de 14,2 și 16,2 inch. Executarea sarcinilor pe un Mac va fi mai rapidă și mai confortabilă, deoarece pe un ecran mai mare încap mai multe informații.
  • Memoria SSD de 512 GB și 1 TB (cu posibilitatea de extindere până la 8 TB) – veţi avea suficient spaţiu pentru stocarea informațiilor importante.
  • Posibilități de extindere pentru o funcționalitate maximă: slot pentru cartela SDXC, port HDMI, ieșire de 3,5 mm pentru căști, conector de alimentare MagSafe 3, trei porturi Thunderbolt 4 (USB‑C).
  • Conectare până la 3 monitoare suplimentare. Ieșire standard video prin DispalyPort cu ajutorul interfeței USB-C. Ieșire video către dispozitive cu porturi VGA, HDMI, DVI și Thunderbolt 2 – cu ajutorul adaptoarelor.
  • Materiale durabile. Carcasa MacBook este fabricată dintr-o singură bucată de aluminiu, un material ușor și durabil care rezistă la deteriorări. Chiar și după câţiva ani de utilizare, Mac-ul va arăta ca nou.

Folosirea Mac în afaceri este profitabilă

MacBook are o valoare reziduală mai înaltă. După 3 ani, acesta păstrează 32% din prețul inițial. PC în aceeași perioadă – doar 8%. Acest lucru se datorează faptului că Mac-urile primesc actualizări gratuite ale sistemului de operare timp de 5-6 ani. În plus, la producerea computerelor Apple se folosesc componente de înaltă calitate și materiale scumpe.

Există și alte motive care demonstrează că MacBook în afaceri este mai convenabil.

  • Sistemul de operare macOS este protejat împotriva virușilor și a programelor malware. Și ai mult ca atât, nu necesită achiziționarea de software suplimentar.
  • Programele software de bază sunt deja instalate pe calculator: aplicații de procesare a textelor, foi de calcul, prezentări și aplicații multimedia.
  • Soluțiile MDM permit gestionarea de la distanță a dispozitivelor angajaților.
  • Mac-urile sporesc loialitatea angajaților. Un sondaj recent Jamf Employee Choice a arătat că, dacă ar fi să aleagă, aproximativ 3 din 4 angajați ar opta pentru dispozitivele Apple pentru procesul de lucru.
  • Economisește resursele companiei. Fiabilitatea înaltă și adaptarea rapidă la MAC, permit angajaților să economisească timp. Iar prin urmare, se economisesc resursele companiei.

BuyBack - serviciu exclusiv ASBC

De ce ar trebui să alegeţi ASBC?

ASBC este pe piață din 1996. Compania oferă echipamente și diverse soluții în segmentul IT și le integrează în ecosistemele existente. ASBC operează în trei domenii: B2B, B2C și e-commerce și dispune de centre autorizate de deservire. Printre parteneri se numără furnizori importanți precum Apple, Lenovo, Prestigio, Logitech, Microsoft și alții.

Colaborând cu ASBC, beneficiaţi de:

  1. o gamă lrgă de servicii. Compania este furnizor autorizat de servicii Apple. Și oferă servicii de asistenţă unice pentru piețele locale: Trade-in, BuyBack serviciu exclusiv al ASBC, fond de schimb, garanție extinsă, CTO, ABM, JAMF, instruire di partea unor formatori Apple certificați.
  2. colaborare oficială. ASBC funcționează în limitele legii, astfel încât toate dispozitivele pot fi trecute în bilanț și supuse amortizării. Nu există riscul de a bloca dispozitivul (așa cum se poate întâmpla atunci când se achiziţionează un computer de pe piața „neagră”).
  3. punct unic de intrare. Nu doar cumpăraţi echipamente de la un singur furnizor. Cu ajutorul lui, soluționaţi majoritatea problemelor legate de organizarea oficiului dvs.
  1. deployment simplificat. Analiza și experiența ASBC pe care o are în 8 țări, vă vor ajuta să accesaţi noi piețe și să vă extindeţi zona de afaceri.
  1. MacBook-uri personalizate. Acestea sunt modele cu caracteristici individuale, asamblate la fabrica Apple special pentru necesităţile dvs.

Astăzi, ASBC este reprezentată în 8 țări și are peste 10 mii de clienți B2B. Printre acestea se numără companii de renume mondial precum EPAM, Wargaming, Grid Dynamics, Fitbit (o filială Google), Ring (Amazon) și altele. Aveți încredere și dvs.

Mai multe informații pe site-ul asbc.md și la numărul de telefon: + 373 68 994 777

    Completați chestionarul de feedback și managerul nostru vă va contacta, pentru a răspunde la toate întrebările.

    Fiți întotdeauna informați!

    Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

    Lăsați un feedback

    Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *