Cadou de 8 martie. Ce să îi dăruiți iubitei de 8 martie pentru a fi fericit pentru ea și să nu vă rușinați de voi înșivă? Există o opțiune câștigătoare pentru ambele părți – Apple Watch. Ceasul poate număra pașii și caloriile, vă permite să plătiți cumpărăturile fără să scoateți telefonul. De asemenea, arată notificările și are un aspect frumos pe mână. Iubita dvs. îl va adora!

Iată 5 motive pentru care Apple Watch este cel mai bun cadou pentru o fată.

Ajută să se exprime

cadou de 8 martie

Iubita dvs. iubește bijuteriile neconforme cu standardele, urmează tendințele și poartă haine care se potrivesc perfect cu stilul ei?

În acest caz, cel mai original cadou de 8 martie pentru iubita dvs. este un Apple Watch. Ceasul poate fi încorporat în absolut orice stil – de la fitness la negocieri de afaceri. Și va fi la fel de potrivit.

Fiecare model de Apple Watch este disponibil în două dimensiuni – este ușor de ales cel care arată mai bine pe mâna mică a unei femei. Și viceversa – cei care iubesc gadgeturile masive vor găsi o versiune care să le reflecte stilul rebel.

Apple Watch nu are rival în ceea ce privește varietatea de culori. În funcție de model, carcasa (a nu se confunda cu cureaua) poate fi argintie, gri închis, roz delicat, roșie, verde închis sau albastră.

Curelele pot fi schimbate cu ușurință cu ajutorul butonului de eliberare rapidă. Curelele din silicon sunt livrate împreună cu ceasul – sunt ” de neîntrecut” și se potrivesc literalmente la orice. Iar dacă iubita dvs. preferă clasicul, aruncați o privire la curelele din piele, nailon sau oțel. Le veți găsi în catalogul iSpace.

Un alt avantaj al Apple Watch este reprezentat de fațetele sale de ceas. Le puteți schimba chiar și în fiecare zi și le puteți personaliza după bunul plac – alegeți culori, adăugați extensii sau modificați formatul orei pe ecran.

Acum înțelegeți de ce Apple Watch este potrivit pentru toată lumea?

Nu va permite să piardă mesaje importante

Întotdeauna veți cunoaște unde se află iubita dvs. pentru că își difuzează fiecare mișcare pe Instagram? Are timp să muncească, să se antreneze la sală și să găsească timp să se întâlnească cu prietenii ei? Apple Watch o va ajuta să nu rateze nimic important.

Compania Apple a conceput acest ceas ca un partener al iPhone-ului, astfel încât integrarea este una de top. Apple Watch afișează toate notificările și mesajele care ajung pe smartphone. Și este foarte comod, pentru că nu trebuie să scoateți iPhone-ul din geantă, să îl purtați cu dvs. la antrenament sau să îl verificați de fiecare dată când vă întoarceți în cameră. Obiceiul de a nu vă desprinde de telefon dispare încet-încet.

De asemenea, puteți folosi ceasul pentru a prelua apeluri, a schimba muzica, a apela Siri și multe altele. Sună banal, dar imaginați-vă cât de tare este: gătiți împreună, aveți mâinile ocupate și trebuie să setați un cronometru pentru cuptor. Cu Apple Watch, puteți face acest lucru doar cu ajutorul vocii.

Formează obiceiului de mișcare sporită

cadou de 8 martie

Fitness după serviciu, alergare, înot, urcarea scărilor – Apple Watch ia în considerare fiecare mișcare. Și îți va oferi date utile chiar la încheietura iubitei tale.

Iubita ta nu face exerciții fizice? Ceasul înregistrează activitatea fizică din timpul zilei și numără caloriile arse. Dar nu pe toate, ci doar pe cele petrecute în mișcare: o plimbare cu câinele, curățarea apartamentului sau joaca cu copiii în curte. Cu cât mai multă mișcare, cu atât mai repede se închid inelele de activitate. Și astfel, încetul cu încetul, Apple Watch construiește obiceiul de a vă mișca mai mult – mergând o stație pe jos sau luând scările în loc de lift.

Apple Watch oferă și mai multe opțiuni pentru cei care fac mișcare. Modul de antrenament vă arată informații complete despre cât de bine faceți exerciții fizice. În el, puteți urmări istoricul progreselor pentru fiecare zi și lună și puteți câștiga recompense virtuale. Ritmul cardiac, distanța parcursă și altitudinea sunt afișate în timp real. Tot ceea ce aveți nevoie este la îndemână, fără să vă afecteze concentrarea.

Permit achitarea cumpărăturilor direct de la încheietura mâinii

Oamenii moderni folosesc rareori numerar sau chiar carduri de plastic. Pentru că este mult mai convenabil să folosiți telefonul la casa de marcat: îl scoateți, îl atingeți și plecați cu cumpărăturile. Apple Watch vă permite să faceți același lucru, dar direct de la încheietura mâinii.

Iubita dvs. va aprecia cu siguranță: nu mai este nevoie să poarte carduri sau să caute un smartphone în geantă. Totul este mult mai ușor și mai rapid: nici măcar nu trebuie să vă scoateți masca de pe față, ca atunci când activați Apple Pay pe iPhone. Dacă ceasul de la încheietura mâinii dvs. este deblocat, trebuie doar să apăsați de două ori butonul lateral.

Nu se teme de transpirație, apă și praf

cadou de 8 martie

Fetelor le place când tehnologia funcționează bine. Fără distrageri, fără erori sau defecțiuni. Și acesta este scopul ceasului Apple Watch: face o mulțime de lucruri mai ușoare în mod tangibil, dar este, de asemenea, complet ușor de întreținut. Și de aceea, acest ceas este cadoul perfect pentru iubita dvs. de 8 martie.

Nu se teme de umiditate, așa că se poate face duș și înota cu el. Nu se tem de praf – se poate face plajă în siguranță sau se poate săpa în groapa de nisip cu copilul dvs. Și nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu dispozitivul dvs. atunci când faceți sport – este sigur să intre în contact cu transpirația.

Cumpărați în cadou de 8 martie un Apple Watch SE, Series 6 și 7 și curelele lor în catalogul iSpace.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *