iPhone este obiectul dorinței multor copii și adolescenți. Și, în același timp, este mai mult decât o jucărie scumpă. Un ajutor în studii și treburi, un ghid către lumea largă. Și încă – o „baghetă magică” pentru părinți: ajută să rămâneți în legătură cu copiii și să cunoașteți întotdeauna unde se află aceștia. Așa că, dacă minunea de dispozitiv există la voi și la copilul dvs., nu este de prisos să știți cum să urmăriți locația copilului cu iPhone-ul. Vom explica cum se face asta. Și da – nu este necesar să instalați aplicații sau servicii terțe. Tot de ce aveți nevoie există deja în produsul Apple.

copilul

Cum să aflați unde se află copilul dvs. folosind iPhone: „Găsire” la îndemână

Pe iPhone există aplicația „Găsire”. Aceasta permite găsirea obiectelor, dar și a persoanelor.

Pentru a fi mereu la curent cu locația copilului dvs., pe smartphone-ul său trebuie să efectuați câteva manipulări.

  1. Intrați în „Configurări” (trebuie să vă autentificați în contul dvs.).
  2. Derulați pagina în jos, selectați Intimitate și securitate”. Mergeți la secțiunea „Servicii de localizare”, „Servicii sistem”, activați comutatorul „Partajare locație”. Funcția „Găsește-mi iPhone” trebuie să fie de asemenea activată.
  3. Aici verificați setările „Găsire”: lângă opțiunea „La utilizarea aplicației” trebuie să fie bifat, opțiunea „Locație precisă” activată.                       
  4. Ieșiți din setări, deschideți aplicația „Găsire”. Găsiți fila „Dvs.”. Lângă rândul „Partajare localizarea” mutați cursorul spre dreapta (va deveni verde).
  5. Rămâneți în aplicație și partajați locația cu un utilizator specific (mama, tata). Pentru asta trebuie să faceți următoarele: fila „Persoane” > „+” > „Partajați localizarea” > selectați contactul dvs. (mama, tata) > „Trimite” > partajați locația pentru timpul necesar (pentru o oră, până la sfârșitul zilei, nelimitat).

copilul

Pentru ca totul să funcționeze, trebuie să vă împărtășiți și dvs. locația cu copilul.

Cum să adăugați iPhone-ul copilului în aplicația „Căutare”

Acum luați propriul telefon și intrați în „Găsire”.

  1. Găsiți fila „Persoane” în partea de jos a ecranului.
  2. Selectați contactul copilului.
  3. Apăsați pe „Solicitați urmărirea locației”.
  4. Pe dispozitivul copilului va veni o solicitare corespunzătoare, care trebuie aprobată.

Acum datele despre locația copilului dvs. drag vor veni pe iPhone-ul dvs. În secțiunea „Dispozitive” a „Găsire” va apărea o hartă cu locația exactă a copilului în timp real. De asemenea, în aplicație puteți seta zone specifice: școala, casa, curtea, secțiunea sportivă. Când copilul părăsește sau, dimpotrivă, ajunge în aceste zone, părintele primește o notificare.

Puteți urmări toate mișcările smartphone-ului copilului. Există o nuanță: acest lucru funcționează în ambele sensuri. Vedeți locația copilului, dar și el o vede pe a dvs. — de asemenea.

Pentru funcționarea corectă a aplicației, pe telefonul copilului trebuie să fie mereu activat internetul.

Opțiuni utile și aplicații

În plus, puteți împărtăși date despre locația dvs. cu membrii familiei folosind funcția „Acces Familial”. Membrii grupului vor putea vedea locația utilizatorului prin aplicația „Găsire” și afla când aceasta se schimbă.

De asemenea, în App Store se pot găsi diverse aplicații pentru control parental. Acestea permit nu doar filtrarea conținutului nedorit, controlul timpului de utilizare al dispozitivului, limitarea jocurilor și achizițiilor, dar și urmărirea deplasărilor copiilor cu notificări pentru părinți. De exemplu, „Unde sunt copiii mei”, Kids360 etc.

copilul

CITIȚI MAI MULT:

“Găsire” va depista orice dispozitiv Apple: un lucru important – configurarea corectă

Viitorul prezent în fața ochilor dvs.: Cum schimbă Apple Vision Pro realitatea

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *