Înregistrarea convorbirilor telefonice în unele țări este ilegală. Și deoarece Apple acordă o importanță deosebită confidențialității utilizatorilor săi, nu este surprinzător faptul că funcția de înregistrare a convorbirilor nu este prevăzută pe iPhone.

Cu toate acestea, există totuși o soluție.

Metoda nr. 1: Utilizând aplicații din App Store

Majoritatea acestora funcționează pe principiul de conferință: sunați simultan atât abonatul, cât și un bot special. Este acesta care înregistrează conversația, apoi o salvează în aplicație.

Majoritatea programelor pentru înregistrarea convorbirilor pe iPhone sunt plătite, iar unele oferă o versiune de test gratuită. Puteți cumpăra un abonament pentru o săptămână, o lună sau pentru un termen mai lung.

Recomandăm descărcarea doar a aplicațiilor verificate din App Store.

Top 5 programe pentru înregistrarea convorbirilor pe iOS:

  1. Rev Call Recorder. Gratuit cu opțiune de transcriere plătită.
  2. Call Recorder. Cost – începând de la 3.49$.
  3. RecMyCalls. Cost – începând de la 4.99$.
  4. Call Recorder plus ACR. Cost – începând de la 2.49$.
  5. Call Recorder de la Profuse. Cost – începând de la 4.99$.

să înregistrați convorbiri

Metoda nr. 2: Utilizând un alt iPhone, Apple Watch sau Mac

Cu siguranță aveți un dispozitiv cu funcție de înregistrare audio. De exemplu, un iPhone vechi X, 11 sau 12, pe care l-ați păstrat după achiziționarea noului iPhone 13. Cu toate acestea, orice dispozitiv poate fi potrivit: ceasuri inteligente, tabletă sau computer.

Pentru a începe înregistrarea convorbirilor pe iPhone, activați difuzorul și apoi porniți înregistrarea audio pe alt dispozitiv.

Această metodă nu necesită instalarea unui software suplimentar, dar are două dezavantaje semnificative:

  1. Cel mai probabil, persoana va realiza că se află pe difuzor.
  2. Metoda nu este comodă dacă doriți să înregistrați un apel în timp ce sunteți într-o zonă zgomotoasă sau într-un birou aglomerat.

Metoda nr. 3: Utilizând dispozitive speciale pentru înregistrare

Dacă aveți nevoie să înregistrați în mod regulat convorbiri telefonice pe iPhone, puteți lua în considerare dispozitivele speciale. Acestea sunt adaptoare compacte care se conectează prin intermediul portului Lightning. Acestea nu numai că suportă apeluri telefonice, ci și mesageriile. Unele modele pot chiar transcrie audio-ul într-un fișier text.

să înregistrați convorbiri

Desigur, încercarea să înregistrați convorbiri pe iPhone poate fi făcută și prin alte metode. De exemplu, după efectuarea jailbreak-ului, care reprezintă o vulnerare a firmware-ului. Cu toate acestea, este demn de menționat că această metodă este cea mai periculoasă pentru dispozitivul dvs. Jailbreak-ul anulează garanția dispozitivului și îl expune potențialelor vulnerabilități. Merită să vă expuneți dispozitivul riscurilor atât de mari atunci când există opțiuni mai sigure pentru a înregistra apelurile pe iOS?

Cum să înregistrați un apel de intrare pe iOS?

Toate metodele enumerate sunt potrivite și pentru înregistrarea apelurilor de intrare. Singura diferență este că, atunci când înregistrați prin conferință, va trebui să solicitați interlocutorului să aștepte în linie, să intrați în aplicație și să creați o conferință.

Deci, ce să faceți?

Există diverse modalități de a înregistra convorbiri telefonice pe iPhone, dar cu greu poți spune că una dintre ele este universală. Dacă luați frecvent interviuri telefonice, are sens să vă abonați la aplicații sau să cumpărați un adaptor special. Însă, dacă trebuie să înregistrați o convorbire ocazional, este mai simplu să găsiți un loc liniștit și să utilizați un înregistrător pe alt dispozitiv.

CITIȚI MAI MULT:

Cum să vizualizați fotografii, videoclipuri în iCloud și cum să le ștergeți?

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *