Descarcați o aplicație. Pentru a descărca orice aplicație pe iPhone, aveți nevoie de software-ul App Store intern, de un cont Apple ID și de un minut de timp liber. Să începem?

Veți avea nevoie de un ID Apple pentru a accesa serviciile Apple și pentru a vă sincroniza toate dispozitivele. După ce v-ați creat un cont, va trebui să vă conectați cardul bancar la acesta. În acest fel, puteți nu numai să descărcați gratuit aplicațiile care vă interesează, ci și să vă abonați la versiuni cu plată.

Acum puteți trece la întrebarea cum să descarcați o aplicație pe un iPhone. Pentru a face acest lucru, găsiți pictograma App Store pe desktop și efectuați următoarele acțiuni.

  1. Lansați App Store.
  2. În meniul de jos, selectați funcția Căutare.
  3. În caseta de căutare din partea de sus a paginii, introduceți numele aplicației pe care doriți să o descărcați.
  4. În continuare, faceți clic pe pictograma aplicației pentru a citi descrierea acesteia.
  5. Faceți clic pe butonul Obține pentru a descărca aplicația pe iPhone.

descarcați o aplicație

Dacă doriți să știți cum să descărcați un joc pe iPhone, este destul de simplu. În meniul de jos al aplicației App Store, selectați fila Jocuri pentru a găsi un anumit joc. Dacă în descriere scrie  Arcade, va trebui să vă abonați la serviciul de jocuri Apple Arcade pentru a-l utiliza.

Știți deja cum să descărcați gratuit aplicații pe iPhone. Dar trebuie să fiți atent, deoarece unele dintre ele oferă achiziții și abonamente încorporate. Acestea deschid accesul la funcții și conținut suplimentar. Dacă nu intenționați să cumpărați nimic și vă mulțumiți cu versiunea de bază, nu vă grăbiți să faceți clic pe nimic de pe ecran.

App Store este un magazin digital unic pentru găsirea și descărcarea în siguranță a aplicațiilor. Cu aproape 2.000.000 de aplicații în catalogul său, veți găsi cu siguranță ceea ce vă trebuie. Însă mulți utilizatori caută încă o modalitate de a descărca o aplicație pe un iPhone fără App Store.

Dezvoltatorii s-au asigurat că pe sistemul de operare iOS, iPadOS și macOS, nu poți instala pur și simplu aplicații de la alți dezvoltatori. Le puteți instala în siguranță pe iPhone, iPad sau Mac doar din App Store.

Desigur, de-a lungul timpului, au apărut instrumente speciale pentru a instala aplicații și jocuri din surse terțe. Dar aceasta este o idee proastă. Încercările neoficiale de a ocoli apărarea companiei pot duce la infectarea dispozitivului dvs. cu programe malware. De exemplu, acesta poate fi blocat de la distanță și apoi poate cere o răscumpărare pentru a-l debloca. Prin urmare, utilizarea unor astfel de servicii este potrivită doar pentru cei care sunt conștienți de riscuri.

descarcați o aplicație

Aplicațiile pot fi instalate pe orice model de iPhone. Toate modelele actuale sunt disponibile în magazinele iSpace: iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12, iPhone 12 mini, precum și iPhone SE, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone Xs, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 7.

Dacă aveți deja un iPhone, uitați-vă mai atent la alte dispozitive Apple. Construiți-vă setul perfect adăugând un MacBook, un iPad sau un Apple Watch. Acestea sunt dispozitive fiabile și productive, care vor fi indispensabile atât pentru muncă, cât și pentru timpul liber. Dacă nu dispuneți de întreaga sumă deodată și nu doriți să amânați achiziția pentru mai târziu, puteți solicita un credit sau o plată în rate. Contactați managerii noștri pentru a obține informații mai detaliate: +373(68)22-77-22

 

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *