În trecut, era posibil să urmăriți un film sau un nou episod din talk-show-ul preferat doar la televizor, și chiar și atunci la o oră specificată în programul TV. Acum, fiecare posesor de smartphone poate face acest lucru oricând și oriunde dorește – atâta timp cât internetul este rapid. Dar ce să faci, dacă este vorba doar că acesta eșuează pe bune? Există o cale de ieșire: prindeți un semnal stabil și descărcați videoclipuri pe iPhone. Acum vă vom spune cum să o faceți.

  1. Browserul încorporat Safari din iOS 13 a “învățat” să descarce videoclipuri de pe diferite site-uri. Deci, mai întâi actualizați la această versiune sau la o versiune mai recentă de iOS.
  2. Apoi, alegeți unde doriți să salvați videoclipurile descărcate. Treceți prin calea “Setări” – Safari – “Descărcări” – iPhone. În mod implicit, toate fișierele sunt salvate în folderul “Fișiere” din iCloud Drive.

descărcați videoclipuri

3. În continuare, deschideți aplicația Safari de pe iPhone. În caseta de căutare, introduceți numele filmului pe care doriți să-l descărcați. Vorbind despre situația noastră, este vorba de filmul sovietic ” Dragoste și porumbei”. Așa am format interogarea noastră: download filmul Dragoste și porumbei pe telefon.
4. Descărcați fișierul de la link-ul furnizat.
5. Faceți clic pe pictograma “Descărcări” pentru a merge la secțiunea corespunzătoare. Veți putea observa procesul de descărcare a fișierului.

descărcați videoclipuri

6. După ce fișierul este încărcat, faceți clic pe el și apoi pe pictograma ” Partajare”.
7. În lista de acțiuni sugerate, selectați ” Salvați videoclipul”.
8. Într-o secundă, acesta va apărea în biblioteca media a aplicației Fotografii.

Dacă modelul dvs. de iPhone este învechit și nu suportă actualizări de sistem, puteți utiliza unul dintre serviciile online pentru a descărca gratuit videoclipuri pe iPhone. De exemplu:

  • GetVideo;
  • TubeOffline;
  • me;
  • 9xbuddy;
  • YooDownload;
  • Catchvideo;
  • Free Online Video Downloader;
  • DistillVideo;
  • Converto;
  • YBmate.

Să descărcați videoclipuri a devenit mai ușor. Vă descriem algoritmul de descărcare video folosind primul serviciu din listă – GetVideo.

  1. Deschideți orice serviciu. Noi am ales GetVideo.
  2. Introduceți un link către un clip video de pe YouTube și faceți clic pe săgeata din dreapta. Am decis să descărcăm compilația Mozart.
  3. Selectați calitatea video și faceți clic pe butonul verde ” Descărcare”.
  4. Așteptați ca serviciul să vă solicite să “Urmăriți” sau să “Descărcați” videoclipul. Faceți clic pe ” Descărcați”.

descărcați videoclipuri

5.Faceți clic pe pictograma “Descărcări” pentru a merge la secțiunea corespunzătoare. Veți putea urmări procesul de descărcare a fișierului.
6. Odată ce descărcarea este finalizată, faceți clic pe pictograma ” Partajare” din colțul din dreapta jos.
7. Selectați ” Salvare video”.

Apropo, o altă metodă nu foarte evidentă este înregistrarea ecranului. Încărcați un film și înregistrați ecranul, după care videoclipul va fi salvat în biblioteca media ” Fotografii”. Singurul dezavantaj este că trebuie să așteptați până când întregul film este înregistrat, iar în acest timp bateria se va descărca. Prin urmare, această metodă poate fi luată în considerare numai dacă videoclipul nu este lung.

Odinioară, utilizatorii puteau doar să viseze să descarce videoclipuri de pe YouTube pe iPhone. Acum este o chestiune de cinci minute. Salvați acest tutorial în ” Favorite” pentru a nu-l pierde!

CITIȚI ȘI:

Cum se copiază textul de pe o fotografie sau un videoclip pe Mac, iPad și iPhone?

Cum fac o captură de ecran pe Mac?

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *