MacBook Air 2020. O astfel de întrebare a venit de la utilizatorii noștri. Așadar, haideți să explorăm caracteristicile noului MacBook Air pentru a găsi răspunsul.

Este greu de contestat faptul că dezvoltarea web necesită un instrument puternic și fiabil. Dar dacă sunteți nou în domeniu și nu sesizați pe deplin complexitatea sarcinilor care vă așteaptă, sfaturile noastre vă pot ajuta cu adevărat să faceți corect alegerea dificlă a unui laptop. Veți avea, de asemenea, ocazia să vedeți noul MacBook Air.

Display și tastatură

Ar trebui să începeți prin a avea grijă de dvs. Veți tasta sute de rânduri de coduri mici ore în șir, așa că un ecran și o tastatură de calitate sunt o necesitate. MacBook Air 2020 are un ecran de 13 inci, ceea ce considerăm că este minimul necesar pentru sarcinile pe care le veți face.

La fel ca predecesorul său, noua versiune are un ecran Retina de 13,3 inci cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și tehnologie adaptivă True Tone. Ecranul are, de asemenea, unghiuri de vizualizare bune, cu ușoare abateri ale privirii.

În plus, pentru munca prelungită, inclusiv pe timp de noapte, retroiluminarea tastelor va fi utilă. Nu este nevoie să vorbim despre dimensiunea tastelor și senzațiile tactile – aceștia sunt parametri foarte subiectivi, testați-i înainte de a cumpăra. Dar suntem încântați de noua tastatură Magic Keyboard, care dispune de un mecanism de foarfecă îmbunătățit cu o cursă a tastelor de 1 mm – veți obține o tastare confortabilă și ergonomică. Chiar sub tastatură se află un trackpad uriaș și foarte sensibil.

MacBook Air 2020

Dimensiuni și greutate

Aceste caracteristici se referă, de asemenea, la confortul utilizatorului. Atunci când alegeți un instrument de lucru, nu trebuie să uitați că, de multe ori, va trebui să vă luați laptopul cu dvs. Iar căratul în mod regulat a mai mult de 3-5 kg de fier nu este sănătos pentru spatele dvs. MacBook Air 2020 este foarte compact: cântărește mai puțin de un kilogram, mai exact – 1,29 kg, are 30,41 cm lungime, 21,41 cm lățime și doar 1,61 cm grosime.

Acest laptop ultra-subțire are două porturi Thunderbolt 3 și o mufă pentru căști. Dar șmecheria noului MacBook Air este că aceste porturi suportă acum monitoare externe 6K.

Sistemul de operare

Dacă aveți de-a face cu programarea iOS, gama MacBook este singura alegere adevărată. În plus, deoarece macOS este bazat pe Unix, hardware-ul Apple este perfect pentru rularea serverelor Linux. Există o mulțime de programe pentru dezvoltatorii web sub sistemul Catalina, ceea ce nu este, de asemenea, un fapt nesemnificativ.

Procesor și memorie

Acesta este un lucru pe care nu trebuie să vă zgârciți. Performanța unui laptop este puternic influențată de procesorul său. Pentru un programator, specificații precum numărul de nuclee, frecvența și puterea termică a acestuia, precum și dimensiunea cache-ului joacă un rol foarte important. Astfel, în MacBook Air 2020 personalizat, inginerii au plasat un procesor Intel Core i5 cu 4 nuclee, o viteză de până la 3,5 GHz și o capacitate de cache de până la 6 MB.

În ceea ce privește memoria, este greu de imaginat orice programare pe un laptop cu mai puțin de 8 GB de RAM și 256 GB de stocare permanentă. Noul Air oferă exact acest lucru și nu vă recomandăm să coborâți sub acest prag.

O altă prioritate este SSD-ul, care va face ca încărcarea sistemului de operare, compilarea codului, lansarea aplicațiilor, încărcarea unui proiect și alte operațiuni să fie mult mai rapide. MacBook Air 2020 are 256 GB și, din nou, acesta este minimul pe care ar trebui să îl aibă un laptop de programare.

MacBook Air 2020

Nu veți avea nevoie de un dispozitiv discret în majoritatea domeniilor (cu excepția învățării automate, de exemplu). În plus, MacBook Air nu are așa ceva. Grafica Intel Iris Plus Graphics este integrată în procesor. Așadar, dacă aveți bani în plus, vă recomandăm să investiți într-un procesor Intel Core i7 și un SSD și mai puternic.

Capacitatea bateriei

Știați că Apple este unul dintre cei mai cinstiți producători de pe piață? Mai ales când vine vorba de durata de viață a bateriei. Iar dezvoltatorii susțin că MacBook Air actualizat este capabil să rămână în funcțiune timp de până la 11 ore de utilizare.

Desigur, dacă durata de viață a bateriei nu este atât de importantă pentru dvs. și nu intenționați să lucrați în afara biroului dvs. deosebit de des, o autonomie de peste 6 ore de funcționare a bateriei va fi suficientă.

În cele din urmă, cea mai recentă versiune a MacBook Air vine în designul familiar din aluminiu și în trei culori deodată – gri, argintiu și auriu. Apropo, versiunea aurie (da, ne place cum sună) are toate șansele să devină o tendință, pentru că utilizatorii s-au săturat, în mod evident, de culorile tradiționale ale laptopurilor.

Testați-l și împărtășiți-ne impresiile dumneavoastră.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *