Plăcut este să alegeți cadouri atunci când înțelegeți dorințele cuiva. Dar ce faceți când acea persoană nu știe însăși ce vrea? Într-un astfel de caz, căutarea unui cadou devine asemănătoare situației “mergi acolo – nu știu unde, adu asta – nu știu ce”. Dar să nu vă descurajați: am găsit un obiect universal, potrivit tuturor. Și asta indiferent de vârstă, pasiuni sau stil de viață.

5 motive pentru care iPad 9 este cel mai bun cadou de Anul Nou

iPad – nu este doar un gadget. Este nivelul suprem al confortului și libertății de acțiune: o tabletă mare este mai comodă decât un smartphone și, în același timp, mai portabilă decât un laptop. Are 1000 și 1 avantaje la care cu siguranță nu v-ați gândit.

Vă explicăm de ce este utilă o tabletă, folosind exemplul iPad din a 9-a generație – modelul de bază și cel mai accesibil din gama actuală.

  1. O zonă de lucru mereu la îndemână. iPad este mai subțire și ușor decât o carte, cu o diagonală de 10,2 inci – ceea ce constituie dimensiunea optimă pentru lucru, citit, jocuri și vizionarea filmelor înainte de culcare. Prin urmare, utilizarea tabletei este comodă nu doar la birou, ca un laptop, ci și în pat, la cafenea, în mașină, la birou sau chiar în mișcare. Spre deosebire de smartphone, pe ecranul mare al iPad este comod să navigați pe internet, să editați tabele și documente. Și dacă aveți nevoie să tastați un text, pur și simplu deschideți husa cu tastatură Smart Keyboard. Cu iPad, spațiul de lucru devine de dimensiunea unui caiet de notițe.iPad 9
  2. Stație personală de divertisment. Pe iPad, display-ul exemplar are o reproducere corectă a culorilor. Prin urmare, este plăcut să citiți, să vizionați filme, să derulați prin TikTok, Instagram și multe altele. Tableta susține jocurile și aplicațiile moderne, iar dacă doriți, puteți conecta un controler de jocuri: dacă nu știți ce să oferiți unui băiat de Anul Nou, cu iPad nu veți greși cu siguranță. Dar această tabletă le va fi pe plac nu doar jucătorilor. Mulți părinți de copii mici vor confirma: nu există nimic mai salvator decât o tabletă cu desene animate pentru un copil mofturos. Mai ales dacă sunteți în mașină, în avion sau în alte locuri publice. În plus, iPad poate fi folosit și personal, descărcând filme pentru un zbor lung.
  3. Motor puternic de productivitate. iPad din a 9-a generație este echipat cu cipul A13 Bionic: rapid și performant. Sistemul funcționează fără probleme și nu se încetinește, chiar dacă porniți simultan mai multe aplicații. Editorii de texte, e-mailul, programul, aplicațiile avansate precum Adobe Fresco și Procreate – toate acestea vor fi întotdeauna la îndemână. Foarte actual pentru cei care pleacă în vacanță la capătul lumii, dar munca îi găsește și acolo! Desigur, smartphone-urile moderne se descurcă în rolul de asistenți personali, dar adevăratul confort în muncă este oferit de tableta. Care, de asemenea, este mai avantajoasă decât multe laptopuri de bază. În general, dacă vă gândiți la ce să oferiți unui călător, oferiți un iPad portabil. Cu siguranță îl va aprecia.iPad 9
  4. Un dispozitiv pentru întreaga familie. Dacă oferiți un iPad soției sau soțului – vă veți folosi și dvs. de el. La fel și copilul vostru. Chiar și pisica voastră poate juca pe el, dacă îi descărcați o aplicație cu un punct mobil! “Căutați” rețeta, comandați pizza, distrageți copilul, citiți înainte de culcare – în scenariile de viață de zi cu zi, tableta este indispensabilă. Și nu uitați de părinți: dacă căutați ce să oferiți mamei sau tatălui, bunicii sau bunicului, atunci iPad este potrivit. Pe un ecran mare, nu va fi nevoie să privească atent textul pentru a-l citi. Datorită camerelor video moderne, veți putea efectua apeluri video. Și totuși nu veți fi un mic punct ca pe ecranul smartphone-ului părinților. Un singur iPad înlocuiește multe lucruri: televizor, smartphone, poștă, consolă de jocuri, caiete, cărți, creioane și multe altele. De aceea este un cadou pentru întreaga familie.
  5. Partea elegantă a stilului. Ce să oferi unei fete de Anul Nou dacă ea adoră lucrurile elegante și funcționale? Și unui bărbat? Pentru ei, este important să arate respectabili și să aibă un statut! În ceea ce privește stilul și recunoașterea, iPad nu are concurenți (dacă nu și alte dispozitive Apple). Imaginați-vă scena: birou, ședință. Aveți un iPad, pe care faceți notițe, iar ceilalți participanți – cu caiete obișnuite. Cine dintre voi arată mai reprezentativ? Tableta va fi un bun ajutor pentru persoanele care trebuie să facă prezentări pentru o audiență mică: profesori și studenți, vânzători, agenți de asigurări, agenți imobiliari. Afișarea de fotografii, infografice sau videoclipuri poate fi făcută cu ușurință. Un laptop pentru aceste scopuri este prea voluminos.

Concluzie: un cadou poate fi universal dacă acoperă cât mai multe aspecte ale vieții: educație, muncă, creație, hobby, socializare și distracție. Exact asta face iPad. Poate deveni un element de legătură între computerele de birou și cele de acasă. Cu ajutorul tabletei, este ușor să distrageți copilul în timpul călătoriei și să răspundeți urgent la un e-mail de serviciu din vacanță. Și, desigur, cu iPad este plăcut să vă distrați: să priviți filme, să citiți cărți, să jucați și multe altele.

De aceea, tableta Apple este un cadou ideal pentru Anul Nou. Indiferent de sex, interese și stilul de viață al destinatarului. Pentru sarcinile zilnice, alegeți iPad din a 9-a generație: este cel mai accesibil model în linie, cu un procesor performant, un ecran mare și o baterie durabilă.

iPad 9

Cumpărați iPad cu garanție oficială în magazinul iSpace. Compania noastră este reprezentant autorizat Apple în Moldova. Prin urmare, nu doar vindem echipamente noi și originale, ci și oferim consultanță și servicii de garanție. Vă vom ajuta să alegeți modelul optim și să accesorii pentru el. Și, de asemenea, puteți cumpăra un iPad prin sistemul Trade-in, în rate sau pe credit.

CITIȚI MAI MULTE

iPad a 9-a generație sau iPad Mini 6? Recenzie și primele impresii

Caracteristici pe iPad pe care le neglijați în mod greșit

5 motive să îi oferiți ei un iPad

7 aplicații pentru designerii grafici pe iPad

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *