Primăvara aceasta a devenit și mai strălucitoare! Pe 20 aprilie, Apple a prezentat iPhone 12 și iPhone 12 mini într-o nouă culoare violetă uimitoare. Recunoașteți: uitându-vă la ea, vă gândiți deja la o achiziție?

Acest design este cu adevărat impresionant. Și este plin de funcții avansate pe care probabil că le veți putea deprinde destul de repede după ce vă veți delecta cu noul design. Culoarea mov accentuează perfect marginile plate din aluminiu ale smartphone-ului, care, la rândul lor, se îmbină cu sticla șlefuită din spate.

În ceea ce privește specificațiile, iPhone 12 vă este deja bine cunoscut, dotările sale nu sunt diferite de dispozitivele lansate în toamna anului 2020. La fel ca și modelele anterioare iPhone 12 și iPhone 12 mini, iPhone-ul mov are un sistem de cameră duală, un ecran colorat Super Retina XDR, sticlă ultra-rezistentă Ceramic Shield, suport pentru rețelele 5G și cel mai rapid procesor din istoria Apple, A14 Bionic. Cu acest cip, smartphone-ul pur și simplu zboară, mulțumindu-și proprietarul cu performanțe bune, funcționalitate și autonomie.
iPhone 12 și iPhone 12 mini

De altfel, la prezentarea de ieri au fost prezentate iMac în culori noi și strălucitoare ( încă nu ați văzut așa ceva) și iPad Pro. Toate dispozitivele au primit propriul procesor M1 al Apple, introdus în toamnă. În plus, Tim Cook și echipa sa au prezentat un nou set-top box Apple TV 4K cu o nouă telecomandă și un tracker AirTag care arată ca un breloc. Citiți mai multe despre noile produse în comunicatul nostru de presă.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *