iPhone pentru studii. Dacă adolescentul ține un smartphone în mână, cu siguranță nu face nimic. Asta crede fiecare al doilea părinte și profesor – nu sunteți de acord? Între timp, cu o abordare corectă, acest dispozitiv nu poate distrage atât de mult atenția de la învățare, ci, dimpotrivă, poate deveni un asistent indispensabil în rezolvarea sarcinilor zilnice.

Am adunat cele mai utile funcții ale iPhone, datorită cărora veți avea de câștigat în fața oricărui elev sau coleg de clasă. Și vă vom împărtăși și cele mai avantajoase oferte pentru a cumpăra iPhone din magazinul nostru.

Mai întâi de toate, de ce iPhone?

Poate că aceasta este cea mai frecventă întrebare care poate fi auzită de la părinții elevilor, liceenilor și studenților: este atât de necesar ca un adolescent să aibă un iPhone, dacă se poate găsi un model de smartphone mai ieftin?

  • Dacă doriți să cumpărați un dispozitiv cu o perspectivă pentru viitor, nu ar trebui să economisiți bani în această chestiune. În ciuda faptului că Apple actualizează anual linia iPhone, fiecare model anterior rămâne relevant timp de mulți ani.
  • Dispozitivele companiei se caracterizează prin performanțe ridicate și un consum de energie economic, ceea ce înseamnă că veți putea lucra în mai multe aplicații “grele” în același timp – smartphone-ul nu se va bloca sau nu se va opri în cel mai crucial moment.
  • iPhone-ul are o carcasă rezistentă, o protecție fiabilă împotriva apei și chiar și tehnologia True Tone, care protejează vederea utilizatorului. Toate acestea sunt destul de importante dacă ne gândim că smartphone-ul este folosit de un adolescent.
  • Dispozitivele Apple, în special cele mai recente generații, sunt aproape la fel de bune ca aparatele foto profesionale în ceea ce privește calitatea fotografiilor. Pentru cei care duc o viață socială activă și sunt pasionați de fotografie și videografie – pur și simplu perfect. La urma urmei, puteți face fotografii de înaltă calitate și chiar scanări ale manualelor și notițelor.
  • Apple a dezvoltat o colecție imensă de aplicații utile care sunt, de asemenea, protejate împotriva virușilor.

Dar asta nu este tot. În continuare, vă vom spune despre cele mai interesante funcții care vă vor fi incredibil de utile în studiile și munca dvs.

iPhone pentru studii

“Timp de utilizare” pentru a menține disciplina

Uneori este atât de ușor să te pierzi în rețelele de socializare: ți se pare că tocmai te-ai dus să-ți actualizezi pagina, dar ai lipsit o jumătate de zi. De aceea, iPhone-ul are o funcție grozavă numită ” Timpul de utilizare”. Vă puteți monitoriza timpul petrecut în fiecare aplicație și puteți analiza rapoarte săptămânale. Dar, cel mai important, stabiliți o limită de timp pentru aplicații, un timp de odihnă.

Dacă nu vă puteți concentra la studii și vă puteți rupe de Instagram, mergeți la Setări, accesați Timpul de utilizare și stabiliți un program pentru toate aplicațiile.

Modul Focus pentru a rămâne concentrat în timpul orei

Pentru a evita să vă distrageți atenția de la manuale sau să tresăriți la fiecare notificare de pe smartphone, puteți să le dezactivați. Vă recomandăm să activați modul “Focus”: vă va ajuta să vă concentrați asupra studiilor, iar profesorii nu se vor uita prea aspru la smartphone-ul dvs.

Pentru a face acest lucru, accesați ” Setări” de pe iPhone, apoi secțiunea “Focus”. Apoi puteți selecta “Nu deranjați” și puteți personaliza setările “Personal”, “Muncă” și “Somn” după bunul plac.

iPhone pentru studii

Funcția de scanare a documentelor, astfel încât să nu mai fie nevoie să vă rescrieți notițele

Aceasta este doar partea de sus! Gândiți-vă de câte ori ați rescris notițele colegilor de clasă sau ați fotocopiat cărți pe care nu le puteți scoate din bibliotecă? Uneori chiar a trebuit să le scanați și să le tipăriți contra cost pentru a face notițe în dosare. Și de câte ori ați tipărit un document, l-ați semnat, apoi l-ați scanat și l-ați trimis prin poștă? Vă sună cunoscut această quest?

Cu un iPhone pentru studii la îndemână, totul devine mult mai ușor. Nu numai că puteți face fotografii, dar puteți și scana orice document. Și puteți chiar să lăsați note în aceste fișiere electronice, cum ar fi semnătura dvs. sau datele de contact.

Pentru a utiliza această funcție, deschideți o intrare nouă în Notițe. Atingeți pictograma aparatului foto și selectați Scanare documente. Îndreptați aparatul foto spre obiect, astfel încât informațiile necesare să nu depășească limitele zonei de scanare de pe ecranul iPhone, așteptați până când aparatul foto focalizează și face o scanare.

Apoi, documentul va apărea în înregistrarea deschisă în ” Notițe”. Îl puteți salva, imprima, trimite sau șterge.

“Traducere” în iPhone pentru a avea întotdeauna un dicționar la îndemână

De câte ori v-ați aflat în situația în care trebuie să traduceți urgent o frază, dar nu aveți un dicționar la îndemână? Și chiar dacă îl aveți, traducerea este lungă și plictisitoare. Iar când vine vorba de cursuri de învățământ la distanță care implică deplasări, să cari în rucsac un dicționar de cinci volume nu este o sarcină ușoară.

Descărcați dicționarele de care aveți nevoie pe iPhone și folosiți-le în timpul orelor de curs chiar și fără acces la internet. Pentru a face acest lucru, mergeți la ” Setări” în secțiunea “Traducere”. Acolo, activați comutatorul “Traducere locală” și descărcați dicționarele.

iPhone pentru studii

Crearea de notițe, figuri și diagrame atunci când vă uitați caietele dvs.

Uneori, ieșiți în grabă din casă, uitând caietele și notițele acasă. Și apoi le cereți colegilor de clasă să vă împrumute o foaie de hârtie și un pix. Astfel, în iPhone puteți face nu numai notițe, ci chiar să creați scheme ale structurii atomice sau pur și simplu să faceți schițe schematice.

Deschideți aplicația Notițe încorporată și creați o nouă însemnare. Vă puteți da seama cum să scrieți și singur textul. Pentru a desena forme, atingeți pictograma creionului și desenați un cerc, un pătrat sau orice altă formă. Desenați așa cum se dovedește, fără să vă gândiți la acuratețe. Desenați un cerc și țineți degetul pe ecran pentru o perioadă de timp, iar caricatura dvs. se va transforma într-o formă obișnuită.

AirDrop pentru a trimite fișiere prin aer

Ne amintim încă de vremurile amuzante când, pentru a transfera un fișier, trebuia să porniți portul IR al telefonului sau să îl descărcați prin poștă. Căutarea era deosebit de amuzantă mai ales atunci când nu-ți puteai reține parola de e-mail. iPhone-ul are o funcție magică pentru transferul rapid de date numită AirDrop. Chiar și fișierele grele zboară de pe un iPhone pe altul instantaneu și, important, fără pierderi de calitate.

Nu uitați să o încercați! Mergeți la ” Panoul de control”, apăsați pe bara de transfer de date și atingeți pictograma AirDrop. Alegeți una dintre opțiunile oferite: ” Primire oprită”, “Doar contacte” sau “Toată lumea”.

De asemenea, este util dacă aveți mai multe dispozitive Apple. Poți descărca instantaneu fișiere de pe iPhone pe Mac sau iPad.

Apropo, este mai bine să dezactivați această funcție în timpul orelor de curs, pentru ca niciun coleg să nu vă trimită ceva din greșeală și, astfel, să nu vă distragă atenția.

iPhone pentru studii

Handoff pentru a comuta fără probleme între dispozitivele Apple

Și iată adevărata magie: puteți începe să lucrați la un eseu sau la o teză pe un dispozitiv și să terminați pe altul cu un cont iCloud. Aplicația de care aveți nevoie va apărea în App Switcher, precum și în Dock pe Mac.

Handoff creează, de asemenea, un clipboard universal între toate dispozitivele dvs. Dacă aveți nevoie atât de Mac, cât și de iPhone pentru studii sau pentru muncă, vă va plăcea posibilitatea de a copia textul de pe un dispozitiv și de a-l lipi pe celălalt. Atunci când lucrați cu foi de calcul și texte, aceasta este o funcție indispensabilă.

Pentru a o activa, mergeți la “Setări” în secțiunea “General”. Deschideți meniul “AirPlay and Handoff” și activați comutatorul corespunzător.

Cumpărați iPhone pentru studii la un preț avantajos

De fapt, există atât de multe funcții utile în iPhone pentru studii  încât este greu să le enumerăm pe toate. Puteți înregistra cursuri la o calitate înaltă, puteți viziona videoclipuri și lucra în același timp într-o aplicație de text în modul imagine în imagine, puteți citi în Safari și alege o orientare convenabilă, puteți seta memento-uri pentru a nu întârzia la cursuri și multe altele.

Dar este mai bine să încercați o dată decât să citiți despre asta de o sută de ori.

 

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *