Avem o veste minunată de împărtășit cu dvs. În perioada 23-25 iunie va avea loc marea deschiderea oficială a iSpace – magazinului premium de tehnică Apple din Chișinău. Acesta va fi amplasat în centrul capitalei, pe adresa 31 august 1989, 103. Showroom-uri de un asemenea nivel nu au mai fost văzute încă în Moldova, de aceea sărbătoarea va fi una grandioasă și va dura 3 zile. Cu siguranță nu vreți să o ratați. Însă să vorbim despre toate pe rând.

Cine este iSpace?

iSpace este o rețea premium de magazine Apple situate în Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Armenia, Ucraina și acum și în Republica Moldova. Oferim cea mai bună deservire, servicii moderne și tehnologii avansate.

Marea deschiderea oficială a iSpace

  • Toate produsele noi Apple se află în același loc și sunt expuse în mod direct. Acum aveți posibilitatea de a veni și de a vă familiariza personal cu produsele Apple. De exemplu, puteți compara mai multe modele de iPhone, puteți proba și testa noul Apple Watch sau puteți asculta sunetul extraordinar al fiecărei generații de AirPods;
  • Servicii la cel mai înalt nivel. Experții de la iSpace vă vor ajuta să descoperiți lumea Apple! Absolut toți angajații noștri au fost instruiți și certificați de reprezentanții brand-ului. Astfel, ei vă pot consulta cu privire la tot ceea ce ține de Apple;
  • Instruire. În iSpace, organizăm în mod regulat cursuri de master-class și training-uri pentru începători și utilizatori avansați de dispozitive Apple. În cadrul acestora vă veți putea familiariza cu dispozitivele și veți învăța cum să le folosiți de la zero. De asemenea, veți putea învăța cum să creați cu ajutorul profesioniștilor. Cum ar fi, de exemplu, cum să realizați și să editați clipuri video și fotografii cu aspect deosebit cu ajutorul gadgeturilor Apple;
  • Servicii profesionale. La necesitate, noi vom înlocui sticla de protecție, vom muta datele de pe vechiul dispozitiv pe cel nou, vom instala aplicații și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să vă aduceți gadgetul la iSpace și să vă savurați cafeaua preferată în timp ce experții noștri vă rezolvă problema.

Despre noul magazin

Principala activitate a magazinului nostru este vânzarea de produse Apple, precum și de accesorii pentru acestea. La iSpace puteți cumpăra dispozitive prin sistemul Trade-in: trebuie doar să ne aduceți gadgeturile dvs. vechi de la orice producător și vom deduce costul acestora din prețul unui nou dispozitiv Apple. În cazul în care sunt mai multe dispozitive, costul acestora va fi cumulat, iar beneficiul achiziției dumneavoastră va crește.

Deschidere mare și prețuri avantajoase

Marea deschiderea oficială a iSpace –  noului magazin din Chișinău va dura 3 zile. Vor fi prezenți invitați renumiți, muzică și un moderator profesionist. În programul evenimentului vor fi incluse master-class-uri fascinante despre lucrul cu dispozitivele Apple. De asemenea, plănuim să îi mulțumim pe oaspeții noștri cu prețuri speciale pentru dispozitivele Apple, dar despre asta vă vom povesti mai târziu.

Când: 23, 24, 25 iunie.

Unde: Chișinău, str. 31 august 1989, 103.

 

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *