Tabletă pentru studii. Elevii și studenții din ziua de azi preferă să studieze pe un Mac – și este o alegere excelentă, să nu vă îndoiți de ea. Vorbim despre asta în cel mai recent review al nostru. Dar iPad este capabil să facă mult mai mult decât să te ajute să treacă timpul în decursul călătoriei sau să te distreze înainte de culcare. Ce anume? Îți spunem în noul nostru review. Și, de asemenea, îți vom prezenta modele de iPad la prețuri avantajoase. 

Note mari – datorită iPad   

De când iPad a fost prezentat pentru prima dată în 2010, Apple a pus accentul pe funcția educațională superioară a tabletei sale. Numeroase studii ale universităților americane confirmă acest lucru.

De exemplu, Abilene Christian University a studiat timp de 3 ani impactul dispozitivelor mobile asupra învățării. Ca urmare, s-a constatat că studenții care au studiat cu ajutorul iPad-urilor au obținut rezultate cu 25% mai bune decât colegii lor care au folosit materiale pe hârtie.

Școlile din New York, California, Chicago, Virginia, Illinois și alte orașe folosesc, de asemenea, în mod activ tabletele în procesul de învățare. Cărțile electronice au înlocuit suporturile de hârtie, unde informațiile se învechesc rapid, și puteți chiar să vă faceți propriile notițe, să marcați și să evidențiați informațiile importante.

tabletă pentru studii

Acum este mai ușor să păstrați cursurile și notițele într-o singură aplicație și să organizați o bibliotecă tematică în cadrul acesteia.

Filmele educaționale nu mai trebuie să fie vizionate pe un proiector în săli de clasă aglomerate, unde studenții sau elevii sunt înghesuiți unii în poala altora. Fiecare elev poate merge în spațiu cu tableta în mână, văzând frumusețea planetelor și a constelațiilor în toate culorile lor!

Pentru elevii de la specialitățile creative care studiază design, arhitectură, artă, iPad-ul este un instrument indispensabil!

Pentru elevii mai mici există numeroase aplicații de jocuri care dezvoltă imaginația, concentrarea și gândirea logică.

Iar pentru profesori este foarte comod să organizeze și să controleze programa școlară pe iPad: nu ocupă mult spațiu în geantă, este mereu la îndemână și gata de lucru cu o singură atingere.

Posibilități nelimitate: ce puteți face pe iPad? 

Tableta de la Apple are o mulțime de avantaje care o fac să se remarce pe piață printre dispozitivele similare. Dar unul dintre cele mai evidente avantaje este faptul că iPad este ușor. Ocupă puțin spațiu într-un rucsac – spre deosebire de același laptop sau, de exemplu, de un teanc de caiete și manuale groase.

În plus, iPad – tabletă pentru studii, cel mai multifuncțional dispozitiv. Îl puteți folosi pentru a efectua apeluri ca un iPhone; dacă cumpărați o carcasă cu tastatură, puteți tasta ca pe un Mac, iar dacă vă cumpărați un Apple Pencil, puteți și desena ca pe hârtie.

tabletă pentru studii

Există atât de multe funcții și aplicații interesante încorporate în iPad-ul subțire și compact! Le veți găsi foarte utile pentru studiile dvs. Unele pot fi descărcate gratuit, iar altele pot fi achiziționate din magazinul digital App Store. Colecția este atât de mare încât sigur veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o experiență de învățare productivă și distractivă.

De exemplu, știați că iPad-ul suportă scrisul de mână? Cu Apple Pencil, putem lua notițe în Note, putem scrie ca un creion și apoi putem converti chiar și cel mai obscur scris de mână în text tipărit. Stylus-ul ține cont atât de înclinare, cât și de presiune, iar schimbarea culorii este ușoară.

Utilizatorii se bazează pe Keynote pentru a crea prezentări, Pages pentru text și Numbers pentru tabele. Indiferent la ce lucrați, veți arăta mai convingător și mai eficient cu o tabletă.

iPad-ul este mai mult decât lucru cu un simplu text. Procreate sau Adobe Sketch oferă posibilități incredibile pentru crearea de ilustrații, Adobe Photoshop și Lightroom facilitează editarea fotografiilor, iar LumaFusion sau CapCut facilitează editarea videoclipurilor.

Iar iDoceo a fost dezvoltat special pentru profesori. Acesta va ajuta la planificarea orarelor, la crearea unui program de învățământ, la încărcarea rapoartelor, la notare și multe altele.

Dar există și mai multe exemple izbitoare despre cum pot fi folosite iPad-urile în educație. Cercetătorii curioși vor fi interesați de Brainapse, o aplicație care aruncă o privire amuzantă în interiorul craniului și creierului uman! Aflați cum interacționează creierul cu cele 5 simțuri, cum “comunică” celulele creierului între ele, cum a evoluat creierul uman și ce l-a influențat.

Datorită realității augmentate, studenții universitari din domeniul medical pot avea parte de o experiență interactivă și de-a dreptul captivantă. Aplicația Froggipedia vă permite să studiați ciclul de viață al unei broaște și să le disecați cu ajutorul… unui creion Apple Pencil. Imaginați-vă doar câte broaște au salvat creatorii acestei aplicații! Și ce alte descoperiri uimitoare puteți face cu ajutorul iPad-ului dvs – tabletă pentru studii.

tabletă pentru studii

Cum să alegeți o tabletă pentru studii? 

Selecția de iPad-uri pentru studii din magazinul nostru este mare. Pentru a vă decide asupra unui anumit model, vă recomandăm să porniți de la următorii factori:

  • costul;
  • dimensiuni;
  • performanță;
  • capacitatea bateriei;
  • capacitatea de memorie internă;
  • alte caracteristici (de exemplu, capacitățile aparatului foto).

Dacă primul punct nu are nevoie de comentarii, restul necesită explicații.

DIMENSIUNI. Compactitatea dispozitivului permite utilizatorului să ia tableta oriunde. Și cu cât diagonala ecranului este mai mică, cu atât este mai ușoară – cu atât este mai convenabil să i se găsească un loc într-un rucsac sau într-o geantă.

Aici ar trebui să ne amintim de iPad mini: este cea mai mică tabletă din gama Apple, cu o diagonală de 8,3 inci. În același timp, are cel mai puternic cip din seria A și o cameră foarte bună de 12 MP. Dacă nu aveți nevoie de un ecran mare și de o tastatură externă pentru a studia (deoarece Smart Keyboard nu este acceptat), atunci luați acest “copil” fără să vă uitați.

PERFORMANȚĂ. De aici depinde de cât de rapidă va fi tableta în lucru. Dacă poate comuta între aplicații rapid și fără probleme, precum și dacă poate efectua mai multe sarcini simultan. De exemplu, să ascultați muzică, să citiți o carte și să faceți notițe în timp ce citiți.

În cazul elevilor de gimnaziu va fi suficientă funcționalitatea iPad a 9-a generație cu o diagonală de 10,2 inci. Acesta are un procesor rapid A13 Bionic, care este utilizat în linia iPhone 11. Pentru elevii de liceu și de colegiu, vă recomandăm să cumpărați dispozitive mai puternice.

De exemplu, iPad Air de 10,9 inci este cea mai populară dintre toate tabletele! Iar designul, care seamănă cu cel mai mare iPhone 12 și 13, a atras chiar și cei mai exigenți cumpărători. Cu cipul A14 Bionic și Neural Engine, nu veți pierde nimic, nici măcar nu ezitați.

Cu iPad Pro puteți merge chiar și în spațiu! Există tabletă pentru studii de 11 și 12,9 inci pentru cei care au nevoie de un ecran mai mare. Aceste modele primesc unul dintre cele mai puternice cipuri Apple, M1, care nu numai că vă va ușura învățarea, dar își va păstra puterea de foc și relevanța mult mai mult timp decât altele.

CAPACITATEA BATERIEI. De asemenea, merită luată în considerare. Deși, de regulă, autonomia unei tablete bune variază în limita a 10 ore de lucru continuu. Acest lucru va fi suficient pentru toate cursurile și chiar pentru munca independentă acasă.

tabletă pentru studii

CAPACITATEA DE MEMORIE INTERNĂ. Memoria vă permite să păstrați toate informațiile de care aveți nevoie pe dispozitivul propriu-zis. Desigur, puteți folosi întotdeauna Cloud-ul, dar mulți oameni preferă să aibă la îndemână toate fișierele necesare, fără a se baza pe o conexiune la internet.

Printre alte caracteristici care pot juca, de asemenea, un rol cheie în alegerea unui iPad pentru studiu, merită să ne amintim de camera foto. Dacă nu aveți un iPhone la îndemână atunci când aveți nevoie, nu veți avea nicio problemă în a face o fotografie de înaltă calitate pe tabletă, în a scana rapid orice document sau în a discuta în cadrul unui apel video.

Va fi mai ușor să vă decideți asupra unui anumit model de iPad în magazinul nostru. Principiul afișajului deschis vă va permite să țineți în mâini fiecare dispozitiv preferat, să testați toate funcțiile și să adresați orice întrebare clarificatoare experților noștri.

Oferte speciale de la iSpace pentru achiziționarea unui iPad 

Ne pasă de clienții noștri și ne dorim ca școlarii, studenții și profesorii să fie pregătiți pentru noul an școlar. De aceea, am pregătit oferte tentante la cele mai populare modele de tablete Apple.

CITEȘTE MAI MULT:

MacBook Air, Pro sau iMac în general? Vă spunem cum să alegiți un calculator pentru un student.

Cum vă poate ajuta iPhone-ul să învățați mai bine?

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *