Actualizare iOS. Apple lansează o nouă versiune de iOS o dată pe an. Și, mult mai des, lansează actualizări pentru aceasta. Este important să le descărcați, deoarece versiunile includ actualizări de securitate, precum și funcționalități. Prin urmare, chiar și iPhone-urile mai vechi care au instalată versiunea curentă pot fi la fel de bune ca modelele moderne.

Apple însăși recomandă să actualizați sistemul de operare prin Wi-Fi: o astfel de conexiune este mai stabilă decât internetul mobil. În plus, nu se pune problema risipei de trafic, deoarece același iOS 16 cântărește aproximativ 5 GB. Dar dacă nu aveți Wi-Fi și doriți să faceți actualizarea, există trei opțiuni.

Metoda nr. 1: folosind iTunes

  1. Faceți o copie de rezervă a dispozitivului dvs. Aceasta vă va ajuta să nu vă pierdeți datele dacă actualizarea eșuează.
  2. Deschideți iTunes. Notă: Dacă aveți un Mac, trebuie să aveți instalat macOS Mojave sau o versiune anterioară.
  3. Conectați-vă iPhone-ul la computer.
  4. În bara de instrumente, faceți clic pe butonul dispozitiv (dacă computerul nu vă poate vedea telefonul, urmați instrucțiunile).
  5. Deschideți fila Browse (Răsfoire) și faceți clic pe Actualizare > Descărcare și actualizare. 6. Urmați instrucțiunile de pe ecran.

Actualizare iOS

Metoda nr. 2: prin Finder

  1. Conectați iPhone-ul la Mac cu un cablu.
  2. Pe Mac, deschideți Finder și selectați iPhone din meniul lateral (dacă telefonul nu este afișat, urmați instrucțiunile).
  3. În bara de butoane, selectați General.
  4. Faceți clic pe ” Verificare pentru actualizări”.
  5. Faceți clic pe ” Actualizare”.

Metoda nr. 3: cu telefonul mobil

Cea mai simplă metodă. Mergeți la Setări > Generalități > Actualizare software.

Actualizare iOS

Actualizare iOS. Aveți nevoie de ajutor cu o actualizare iOS? Contactați iSpace! Experții noștri știu totul despre tehnologia Apple și vă vor ajuta să rezolvați orice problemă: actualizați software-ul, instalați și configurați aplicații, remediați o eroare de sistem, lipiți sticla sau reparați gadgetul. Puteți face toate acestea în magazinul iSpace la 31 august, 103.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *