La 18 octombrie 2021, Apple a prezentat oficial AirPods 3 – căști complet noi cu funcția de sunet spațial. Ele sunt proiectate pentru a se potrivi cât mai confortabil în urechi și pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului. Iată mai multe detalii despre acest dispozitiv.

Sunet din toate direcțiile

AirPods 3 depășește limitele sunetului stereo tradițional. Ele creează un sunet spațial care dă viață muzicii și vă înglobează complet în sunet. Acesta nu mai vine doar din căștile stângi și drepte, ci pare să curgă din toate părțile. Este o senzație uluitoare.

Nu doar muzica beneficiază de sunetul spațial. Această funcție funcționează și atunci când urmărești filme sau seriale. Urmarirea dinamică a mișcărilor capului creează un sunet surround cu efect de prezență. Chiar și atunci când îți rotești capul sau miști dispozitivul, sunetul va fi tridimensional, iar vorbirea – clară. Pare că ești participant la evenimentele de pe ecran.

AirPods 3

Muzică adaptată la particularitățile urechii dvs.

Fiecare persoană are o formă unică a urechii. Aceasta poate schimba sunetele pe care le auzim. Apple a luat în considerare acest aspect și a creat căști care permit să te bucuri de sunet “în original”.

Forma anatomică a AirPods 3 plasează căștile sub un unghi corect. Datorită acestui fapt, sunetul pătrunde direct în ureche.

Egalizatorul adaptiv ia în considerare particularitățile structurii canalului auditiv și adaptează parametrii sunetului pentru acesta. Vei putea să asculți un album așa cum artistul l-a conceput.

Sunet clar chiar și în timpul convorbirilor pe stradă

AirPods 3 combină puterea cipului H1 cu sistemul acustic avansat de la Apple. Datorită noului driver cu distorsiuni reduse, basul devine și mai puternic, iar notele înalte – mai clare.

Microfonul acoperit cu o plasă acustică ajută la reducerea zgomotului vântului în timpul convorbirilor pe stradă. Acum, vocea persoanei în timpul conversațiilor va fi clară și sonoră. Și calitatea înaltă a sunetului în format Full HD în timpul apelurilor FaceTime este asigurată de codecul audio AAC-ELD.

AirPods 3

Nu se tem de transpirație și ploaie

Ploaia nu este un motiv să renunțați la muzica dvs. preferată. Atât căștile în sine, cât și husa de încărcare MagSafe au clasificarea IPX4. Așadar, ele nu se tem de picături de apă sau transpirație în timpul antrenamentelor intense.

Funcționează întreaga zi fără a fi nevoie de încărcare

AirPods din a treia generație funcționează surprinzător de mult timp: până la 6 ore în modul de ascultare și până la 4 ore în modul convorbire. Doar 5 minute de încărcare în husă pot prelungi acest timp cu încă 1 oră. Și patru încărcări suplimentare în husă oferă până la 30 de ore de timp total.

De asemenea, să îți încarci noile căști este acum mai comod. Apple a dotat husa AirPods 3 cu tehnologia MagSafe și încărcare fără fir.

În curând veți putea cumpăra AirPods din a treia generație sau alte modele AirPods de la magazinul iSpace. Abonați-vă la noi pe rețelele de socializare sau emiteți un card de client Wallet pentru a afla primii despre începerea vânzărilor.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *