În decembrie 2020, Apple a lansat noutatea – căștile wireless AirPods Max. Căștile se încadrează în categoria over-ear: ele acoperă complet pavilionul urechii și sunt susținute de o clemă peste cap. Această construcție deschide posibilități care nu erau disponibile anterior la căștile compacte EarPods și AirPods.

Ideea Apple a fost de a încorpora “magia AirPods” într-un nou format. Sunet bogat, ușurință în conectare și un design recunoscut – toate acestea se regăsesc în AirPods Max. Cu toate acestea, cu mult mai interesante sunt caracteristicile noutății care o diferențiază de alte căști ale companiei.

Design

Diferența majoră a AirPods Max constă în aspectul exterior și ergonomia bine gândită. Cele două cupe din aluminiu anodizat se rotesc independent una față de cealaltă și pot fi fixate în cea mai confortabilă poziție. Pe carcasă se află un buton de reglare a modului de anulare a zgomotului și o rotiță Digital Crown. Răsucind-o, puteți ajusta volumul, prelua apeluri, schimba piesele și apela Siri. Cupele sunt conectate printr-o clemă de oțel cu un sistem telescopic de reglare, care permite ajustarea dispozitivului la dimensiunea capului. Căștile în sine nu incomodează și sunt aproape insesizabile, deoarece partea superioară a clemei este acoperită cu o “căciulă” moale din material textil plasat. Datorită acestuia, presiunea construcției se distribuie uniform. Iar pernițele moi dintr-un material spumos cu efect de memorie izolează pavilionul urechii de zgomotele exterioare.

AirPods Max sunt disponibile în 5 culori: “Space Black”, “cer albastru”, precum și în argintiu, verde și roz.

AirPods Max

Sunet

Calitatea sunetului remarcabilă este a doua rază pentru care AirPods Max te cucerește. Dispozitivul este echipat cu cipuri puternice H1 – câte unul pentru fiecare cască. Acestea sunt capabile să efectueze 9 miliarde de operații pe secundă și sunt responsabile pentru numeroase aspecte, cum ar fi orientarea optimă și etanșarea căștilor, blocarea zgomotelor externe, prelucrarea sunetului și altele.

Calitatea excelentă a sunetului și basurile bogate sunt furnizate de difuzoarele dinamice de 40 de milimetri. Și doi magneți de neodim sub formă de inel elimină distorsiunile chiar și la volumul maxim.

Anularea activă a zgomotului

Sistemul de anulare a zgomotului activ în AirPods Max este implementat cu ajutorul a 8 microfoane. Șase dintre ele sunt orientate spre exterior și detectează zgomotele externe. Cu ajutorul undelor inverse, AirPods Max le suprimă înainte ca dvs. să le auziți. Microfonul orientat spre interior detectează și elimină zgomotele nedorite din urechea ta. Și încă un microfon este prevăzut pentru comunicarea vocală.

Modul „transparent” permite sesisarea mediului înconjurător fără a scoate căștile sau a opri muzica. Puteți comuta între anularea zgomotului și „transparență” folosind butonul de pe carcasă sau direct de la sursa sunetului, cum ar fi smartphone-ul sau tableta.

AirPods Max

Sunet spațial

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale AirPods Max este sunetul spațial. Datorită acestuia, se creează impresia că sunetul nu provine din cele două căști, așa cum se întâmplă în modul stereo, ci din mai multe surse virtuale. Acest lucru este realizat astfel: căștile și sursa sunetului (iPhone, iPad) urmăresc poziția reciprocă în spațiu, precum și mișcările capului tău. Ele fac acest lucru cu ajutorul accelerometrelor și giroscopilor încorporate în ambele dispozitive. Pe baza datelor obținute, dispozitivul creează în jurul tău un sunet realist și voluminos, în care fiecare mișcare a capului influențează ceea ce auzi. În final, chiar și vizionarea unui film pe smartphone poate deveni o alternativă demnă pentru a merge la cinematograf.

Egalizator adaptiv

În interiorul AirPods Max se află senzori care iau în considerare geometria urechii tale, poziția dispozitivului pe cap și reglează automat frecvențele joase și medii. Ca rezultat, vă bucurați de un sunet bogat și profund în mod constant.

Durata de viață a bateriei

Bateria AirPods Max este suficientă pentru 20 de ore de redare sau convorbiri continue, chiar și cu anularea activă a zgomotului și sunet spațial! O încărcare de cinci minute poate prelungi redarea cu încă 1,5 ore. De asemenea, merită menționat că încărcarea căștilor se face printr-un conector Lightning. În pachetul cu AirPods Max se află un cablu de încărcare și o husă Smart Case: când sunt plasate în această husă, căștile trec instantaneu în modul de consum extrem de redus de energie.

AirPods Max

Imediat după lansarea oficială, AirPods Max au stârnit un interes enorm și sunt disponibile doar prin precomandă. Plasați o precomandă pe iSpace.md și deveniți unul dintre primii posesori ai acestor căști exclusive.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *