Astăzi vă prezentăm o selecție de aplicații pentru yoga compatibile cu Apple Watch care vă vor fi foarte utile în timpul ședințelor dvs.

Apple Watch nu mai este doar un ceas. Astăzi este un antrenor personal de fitness și pe lângă aceasta este dificil de subestimat “serviciile” sale. Mai ales acum, în condiții de autoizolare la domiciliu. Acesta vă monitorizează indicatorii de sănătate 24 de ore din 24, vă motivează să fiți activi și să vă creșteți nivelul de fitness.

Dacă sunteți un practicant de yoga, iată cinci aplicații pentru Apple Watch care vă vor ajuta să înțelegeți elementele de bază, să creați un plan de practică, să învățați să meditați și să respirați corect.

Rețineți că unele dintre aplicații sunt concepute pentru a funcționa cu iPhone și Apple Watch.

Așadar, să începem?

Daily Yoga

Daily Yoga este “Cea mai bună aplicație pentru yoga”, potrivit Healthline, cea mai mare resursă de sănătate din SUA. Este concepută atât pentru începători, cât și pentru yoghinii deja practicanți. Utilizatorului i se oferă peste 500 de asane și 70 de programe de cursuri, precum și diverse sesiuni de meditație, playlisturi și articole utile.

Iar dacă nu aveți nicio idee de unde să începeți, încercați funcția Smart Coach. Este suficient să vă stabiliți obiectivele pentru viitorul apropiat, iar Smart Coach va fi ghidul dvs. către cursuri.

Pe Apple Watch, veți putea să urmăriți durata exercițiilor, caloriile arse, ritmul cardiac și să partajați aceste date cu Apple Health.

Dar veți avea o “surpriză”: totul este disponibil în limba engleză. Dar noi credem că niciodată nu este prea târziu să învățați.

aplicații pentru yoga

Meditation & Sounds

Acesta este un adevărat curs audio meditativ, pe care fiecare utilizator îl poate ajusta în funcție de obiectivele sale, de condiția sa fizică și de starea de spirit.

Ritmul de viață modern ne expune în mod constant la micro-stresuri, cu consecințe grave. Meditation & Sounds vă oferă acces la un număr imens de meditații anti-stres, care vă vor ajuta să faceți față lipsei de somn, productivității scăzute, anxietății, absenteismului, stimei de sine scăzute.

Apropo, dezvoltatorii spun că aplicația pe Apple Watch este folosită de trei ori mai des decât pe iPhone. Puteți paria, este atât de convenabil! Deși există suspiciuni că și curelele elegante și viu colorate pentru ceasuri contribuie la o stare de spirit pozitivă și, în consecință, la dorința de a lucra în mod activ asupra propriei persoane.

Breathe App

Este probabil cel mai bun asistent în practicile de respirație. Chiar și începătorii pot stăpâni orele. În acest proces veți putea să vă relaxați, să vă concentrați, să vă calmați mintea și să vă puneți gândurile în ordine.

Elementele vizuale de pe ecranul Apple Watch și vibrațiile blânde de pe încheietura mâinii vă semnalează când trebuie să inspirați și să expirați. O respirație corectă vă saturează creierul cu cantitatea potrivită de oxigen, scade tensiunea arterială și vă ajută să vă calmați. Iar dintr-o perspectivă globală, practica regulată neutralizează efectele micro-stresului.

În timpul exercițiilor de respirație din aplicația Breathe nu veți primi notificări – Apple Watch va dezactiva unele dintre ele pentru ca dvs. să vă puteți concentra. Un număr mare de apeluri, mesaje, notificări și o activitate fizică excesivă vor fi motivele pentru întreruperea automată a sesiunii.

aplicații pentru yoga

My Water

Se știe că o persoană are nevoie în medie de aproximativ 2 litri de apă curată pe zi. Acest lucru duce la îmbunătățirea digestiei, la curățarea pielii și la normalizarea sistemului cardiovascular. My Water vă va ajuta să vă dezvoltați acest obicei util.

Ținând cont de sex, vârstă, greutate, activitate zilnică, aplicația va calcula norma zilnică. Veți avea acces la statistici și sfaturi, precum și la memento-uri privind cantitatea și ora de băut.

La fel ca majoritatea celorlalte aplicații, My Water se integrează cu Apple Health.

MyFitnessPal

Un calculator de calorii foarte clar și la îndemână. Distribuiți-vă vârsta, sexul, înălțimea, greutatea, nivelul de activitate și obiectivele, iar MyFitnessPal vă va spune cum să vă mențineți în formă.

Pentru a fi cât mai eficient, vă recomandăm să țineți un jurnal zilnic. Nu uitați să înregistrați ce ați mâncat, cât ați mâncat și dacă ați făcut exerciții fizice în timpul zilei. Iar Apple Watch-ul dvs. vă va analiza activitatea, caloriile arse, utilitatea și conținutul nutrițional al alimentelor. Și, apropo, MyFitnessPal are cea mai mare bază de date de alimente – peste 4 milioane de produse din diferite bucătării din întreaga lume!

aplicații pentru yoga

Beneficiile pe care le aduce yoga pentru sănătatea fizică și armonia mentală sunt enorme! Și este minunat dacă, chiar și într-un ritm nebun, reușiți să vă găsiți timp pentru dvs. Este întotdeauna posibil să găsiți 10-15 minute pentru o sesiunefolosind diverse aplicații pentru yoga. Iar cu astfel de ajutoare veți fi cu siguranță mereu sănătoși, energici și atrăgători! 

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *