Apple Authorized Reseller - iSpace

Pe 23 iulie, în Moldova a fost deschis primul și singurul magazin Apple cu statut de Apple Authorized Reseller – iSpace. Acesta se află în centrul Chișinăului, la adresa 31 august 1989, 103. Showroom-uri de un asemenea nivel până acum nu au mai existat: toți angajații sunt experți în lumea Apple, care lucrează conform standardelor acestui brand. Iar toată tehnica este adunată într-un singur loc și prezentată într-un spațiu de expunere deschisă.

Grand Opening cu o perioadă cuprinsă în 3 zile

Am deschis magazinul în stil grandios și solemn: cu invitați celebri, muzică, prețuri avantajoase la dispozitive Apple de top și master-class-uri gratuite pe următoarele tematici:

  • “Tehnica Apple în activitatea unui designer grafic”;
  • “Cum să faceți videoclipuri captivante și să vă promovați brandul în TikTok”;
  • “Cum tehnologia Apple ajută fotograful?”;
  • “Menținerea activității organizate cu Freeform”.

Apropo, masterclass-uri similare la iSpace vor fi organizate în mod regulat. Abonează-te la profilul nostru de Instagram pentru a nu pierde niciun anunț.

Apple Authorized Reseller - iSpace 2

Cine este Apple Authorized Reseller – iSpace?

Este primul și unicul reprezentant autorizat Apple în Moldova. Magazinul iSpace este ramura de retail a companiei ASBC, care activează pe segmentul B2B. Rețeaua iSpace are, de asemenea, showroom-uri în Ucraina, Kazahstan, Azerbaidjan, Armenia și Georgia.

Avantajul iSpace constă în faptul că magazinul nostru oferă mai multe posibilități într-un singur loc:

  • numai dispozitive originale Apple cu garanție oficială, valabilă pe teritoriul Republicii Moldova;
  • expunere deschisă: dispozitivele nu sunt plasate în spatele geamului, ci sunt liber accesibile, astfel încât să vă puteți familiariza cu ele;
  • servicii exclusive. În iSpace puteți cumpăra echipamente în baza sistemului Trade-in (predați dispozitivul vechi în schimbul celui nou). Clienții corporativi au acces la BuyBack – răscumpărarea echipamentelor atunci când perioada de amortizare a acestora a expirat.
  • expertiză. Angajații magazinului sunt instruiți de către reprezentanții Apple în Moldova. Aceștia cunosc cu adevărat totul despre dispozitivele brandului. Așadar, dacă aveți o întrebare sau o problemă, echipa iSpace vă va ajuta.
  • servicii premium. În magazin puteți pregăti complet noul dvs. dispozitiv pentru lucru. De exemplu, vă putem ajuta să alegeți perifericele, difuzoarele sau accesoriile, să instalați sticla de protecție, să configurați software-ul, să transferați date și multe altele.
  • livrare gratuită în toată țara atunci când cumpărați din magazinul nostru online.
  • un program de loialitate care vă permite să acumulați puncte de recompensă și să le folosiți pentru a plăti următoarea achiziție.

Pătrundeți în atmosfera unui brand global – vizitați Apple Authorized Reseller – iSpace!

Unde: str. 31 august 1989, 103

Telefon: 0(60) 400-399

Program de lucru: Ln. – Dm: 09:00 – 20:00

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *