A strica un Apple Watch este cu adevărat dezamăgitor, mai ales dacă l-ați cumpărat de curând. Totuși, să vă reproșați neglijența nu are sens. Să vedem cum puteți gestiona consecințele.

Am deteriorat Apple Watch-ul. Cum așa?

Apple Watch sunt unele dintre cele mai populare ceasuri inteligente. Cu ajutorul lor, puteți monitoriza starea de sănătate și controla activitatea fizică în timpul antrenamentelor. De asemenea, nu veți rata notificările importante, puteți răspunde la apeluri sau mesaje – este foarte comod atunci când nu aveți smartphone-ul la îndemână.

Cu toate acestea, ceasurile inteligente, ca orice ceasuri în general, sunt accesorii destul de vulnerabile. Spre deosebire de iPhone, care este aproape întotdeauna echipat cu huse și sticle de protecție, ceasurile sunt adesea utilizate în starea lor naturală. Mulți utilizatori pur și simplu nu doresc să ascundă Apple Watch în huse voluminoase sau să le acopere cu folii.

Designerii și inginerii au petrecut ani întregi dezvoltând carcasele și ecranele. Au ales cele mai rezistente materiale și le-au testat în diferite condiții. Cu toate acestea, indiferent cât de atent folosiți ceasurile dvs., nu este atât de greu să spargeți ecranul unui Apple Watch. Există întotdeauna posibilitatea să le loviți de un perete sau să faceți o mișcare bruscă, în special dacă nu sunteți atent la mișcările dvs.

Apple Watch deteriorat

Deci, ce puteți face?

Apple Watch-urile deteriorate sunt cu siguranță un motiv de tristețe. Dar înainte de toate, evaluați amploarea catastrofei. Dacă deteriorarea s-a produs doar pe ramă și crăpăturile nu s-au extins pe ecran, puteți încerca să aplicați o sticlă de protecție cu margini negre pe ecranul Apple Watch – de exemplu, de la brandul iLera. Acesta vă va ajuta să mascați nu doar crăpătura, ci și zgârieturile și fisurile mici de-a lungul întregii suprafețe. De asemenea, va proteja ecranul de lovituri mai serioase în viitor.

Doar nu uitați că rezistența la apă și stropi ar putea să fi fost afectată: nu mai este indicat să vă spălați mâinile sau să mergeți la piscină cu ceasurile pe încheietura mâinii.

Apple Watch deteriorat

Dacă ecranul ceasului dvs. Apple este spart în bucăți, dacă vedeți pete sau dungi, utilizarea continuă a dispozitivului poate fi periculoasă. Contactați Service Centrul nostru pentru ca specialiștii să evalueze starea ceasului vostru Apple.

Este posibil să fie schimbată sticla de pe Apple Watch?

Apple Watch sunt construcții unitare în care nu se pot înlocui componente individuale. Din acest motiv, compania Apple nu produce piese originale pentru ceasurile lor inteligente. De altfel, nu există nici replici pe piață.

Dacă ați spart ceasul vostru Apple, opțiunile dvs. de acțiune sunt destul de limitate. Poate vă va întrista. Poate veți aminti cuvinte bune despre dispozitivele care v-au slujit cu credință. Și apoi puteți cumpăra noi Apple Watch-uri de la orice magazin iSpace.

E regretabil, dar înlocuirea separată a sticlei de pe Apple Watch nu este posibilă.

Apple Watch deteriorat

Consultanții noștri vor fi bucuroși să vă ajute în alegerea unui nou model de ceasuri inteligente. Dar de data aceasta vă recomandăm să vă asigurați și să protejați ecranul, lipind un o sticlă de protecție sau o folie de protecție. Această acțiune simplă vă va economisi bani, timp și nervi.

Aveți grijă de voi, de Apple Watch-urile și de celelalte dispozitive ale brandului vostru preferat.

CITIȚI MAI MULT:

Sticlă de protecție WhiteStone – o pernă de siguranță pentru dispozitivul dvs.

Cum poate Apple Watch să vă îmbunătățească viața? Top 10 caracteristici utile

Trade-in la iSpace: schimbați dispozitivul vechi și primiți unul nou

 

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *