iSpace.md oferă cele mai avansate Apple Watch. Culori proaspete, ecran mare și modern și încărcare rapidă. Și o carcasă robustă, care nu se teme de lovituri, praf și apă. Este vorba despre Apple Watch Series 7.

Iată 8 motive pentru a face upgrade.

1. Design actualizat și culori proaspete

Apple Watch 7 din aluminiu este disponibil în cinci culori noi: 

  • “Dark night”;
  • “Shining star”;
  • “Green clover”;
  • “Blue maelstrom.”
  • Product (Red).

Apple și-a actualizat, de asemenea, linia de curele. De exemplu, există culori noi, iar brățara sportivă din nailon cu velcro este acum disponibilă în două culori.

Apropo, Seria 7 se potrivește cu curelele pentru modelele anterioare de Apple Watch: 38 mm și 40 mm pentru modelul de 41 mm. Și 42 și 44 mm pentru cele de 45 mm. Câte companii se pot lăuda cu un ciclu de suport de mai mulți ani pentru accesoriile pentru ceasurile lor inteligente?

Apple Watch Series 7

2. Display mare. Valoare mare 

Din punct de vedere vizual, dimensiunea sticlei din Seria 7 a rămas cam aceeași. Acestea fiind spuse, ecranul lor este considerat a fi cel mai mare din toate timpurile. Cum a reușit Apple să facă acest lucru? Prin reducerea bordurilor: în comparație cu Seria 6, acestea sunt cu 40% mai mici. Acest lucru a crescut suprafața efectivă a ecranului cu aproape 20%.

Datorită marginilor mai mici, Seria 7 are un efect frumos de refracție în jurul marginilor ecranului: imaginea pare să se curbeze în spatele sticlei.

Noul ceas dispune de un display Retina mereu activ. Acesta este cu 70% mai luminos decât cel al Seriei 6. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să ridicați încheietura mâinii sau să atingeți ecranul pentru a vedea ora.

3. Încărcare rapidă 

Un display luminos nu înseamnă că trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Seria 7 rezistă 18 ore cu o singură încărcare. Acesta este un rezultat excelent atunci când ecranul și alte funcții sunt mereu pornite.

Se încarcă cu 33% mai repede decât ultima generație. De exemplu, 8 minute sunt suficiente pentru 8 ore de urmărire a somnului. Și este nevoie de doar 45 de minute pentru a încărca dispozitivul de la 0 la 80%. Acest lucru este posibil datorită noii arhitecturi a încărcătorului și a cablului cu acționare magnetică. Acesta este inclus în pachet.

Apple Watch Series 7

4. Cel mai rezistent ceas din istoria Apple Watch

Apple a crescut grosimea sticlei frontale a Seriei 7 cu 50%. Acesta este acum mai puternic și mai rezistent la fisuri, fără a sacrifica claritatea optică.

Noutatea are un certificat de protecție împotriva prafului IP6X, așa că îl poți purta pe plajă, la țară și chiar într-o excursie prin deșert.

Clasa de protecție la apă WR50 vă permite să coborâți cu ceasul la o adâncime de până la 50 de metri, precum și să înotați într-o piscină sau în mare.

5. Noile posibilități ale watchOS 8 

Noul display face mult mai ușoară utilizarea ceasului dvs. Seria 7 adaugă două fonturi suplimentare mai mari. Interfața și butoanele din multe aplicații au fost mărite. Astfel, nu vei mai strâmba din ochi sau nu vei mai rata când tastezi codul de acces sau alte caractere.

Noua tastatură QWERTY vă permite să introduceți textul cu degetul (deocamdată doar în limba engleză). De asemenea, puteți adăuga următorul cuvânt dintr-un context sugerat. Ceasul folosește învățarea automată pentru a-l recunoaște.

6. Fațete de ceas exclusive

Odată cu lansarea Seriei 7, Apple a adăugat noi fațete de ceas. Două dintre ele sunt concepute exclusiv pentru noul model. “Contour” subliniază în mod eficient noua formă a ecranului: numerele se întind de-a lungul marginilor rotunjite ale display-ului și se schimbă ușor de la o oră la alta. Apropo, puteți asorta culoarea fundalului sau a cifrelor în sine la culoarea curelei. Cadranul “Modules (dual)” vă permite să adăugați două extensii mari cu date detaliate.

Apple Watch Series 7

7. Actualizare pentru antrenamentul de ciclism

Apple Watch poate acum să detecteze automat mersul pe bicicletă și chiar și plimbările cu trotineta electrică. Acest lucru se întâmplă la aproximativ 5 minute după ce ați început antrenamentul. Ceasul ia în considerare cât timp v-ați deplasat și cât timp ați stat în picioare – la semafor, de exemplu. Iar dacă uitați să vă opriți antrenamentul, ceasul vă reamintește.

Funcția de detectare a căderilor a fost, de asemenea, optimizată. Dacă nu vă mișcați timp de un minut după o împingere puternică, ceasul inițiază un apel de urgență direct de la încheietura mâinii. Această funcție recunoaște acum căderile în timpul ciclismului și al altor antrenamente.

8. Tehnologie pentru sănătate

Apple Watch Series 7 este un dispozitiv puternic pentru un stil de viață sănătos. Acesta are încorporat un senzor inovator pentru a măsura nivelul de oxigen din sânge – o caracteristică importantă în timpul pandemiei de coronavirus. Ceasul poate face un ECG, care vă poate ajuta să depistați semnele unor probleme cardiace. De asemenea, acesta arată ritmul cardiac, urmărește somnul, monitorizează respirația și susține multe alte funcții care vă ajută să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Apple Watch Series 7

Ce Apple Watch ar trebui să alegeți? 

Orice Apple Watch este un dispozitiv care poate face o mulțime de lucruri. De la starea de sănătate până la funcții inteligente. Deoarece ceasul este disponibil în două dimensiuni, este ușor să alegeți modelul care se va “așeza” organic pe mâna unei femei sau a unui bărbat.

Caracteristicile Apple Watch variază în funcție de serie. Dar toate modelele actuale (seriile 7, 6, 3 și SE) fac viața mai comodă. Puteți primi notificări, răspunde la apeluri, plăti cumpărături, vă puteți controla muzica și multe altele direct de la încheietura mâinii.

Apple Watch la iSpace: 

Pentru a cumpăra Apple Watch Series 7 în Moldova, consultă catalogul iSpace și alege culoarea dorită!

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *