Blocarea numărului de telefon – O mică acțiune poate reduce mult stresul. Blocați un contact enervant și acesta nu va mai putea să vă sune sau să vă trimită mesaje text. Iar dacă vă calmați, puteți recupera numărul blocat în cel mai scurt timp.

Blocarea numărului de telefon al unui apelant pe iPhone-ul dvs.

  • deschideți aplicația Telefon și accesați lista de contacte;
  • deschideți fișa persoanei de contact pe care doriți să o blocați;
  • derulați în jos și atingeți Blocați acest apelant > Blocați contactul.

De asemenea, puteți bloca orice număr care nu se află în lista de contacte. Pentru a face acest lucru, din meniul Toate, atingeți pictograma de informații de lângă număr, apoi selectați ” Blocare abonat”. Puteți bloca numărul de telefon al unui apelant FaceTime cu aceleași acțiuni.

Cum să deblocați un număr de telefon pe iPhone

Deschideți cartela de contact din aplicația Telefon și selectați ” Deblocare contact”. Sau atingeți pictograma cu mai multe informații de lângă numărul din meniul Toate.

Cum să vizualizați numerele de telefon blocate pe iPhone

Deschideți setările smartphone-ului dvs. > ” Telefon” > “Contacte blocate”. Aici puteți, de asemenea, să eliminați un număr din “lista neagră”.

Blocarea numărului de telefon

Asta e tot. Cu această metodă, persoana pe care ați blocat-o nu va primi o notificare și nu va ști că ați pus-o pe lista neagră.
Nu va putea să vă sune, dar va putea în continuare să vă lase mesaje pe robotul telefonic. Nu veți primi notificări în legătură cu acestea.

De asemenea, nu veți primi mesaje, nici cele trimise sau primite. Pentru persoana de contact, veți “dispărea pur și simplu de pe radar”: nu veți răspunde la telefon, nu veți citi mesajele.
Și nu veți fi tentat să răspundeți – uneori chiar trebuie să o faceți.

CITIȚI MAI MULT

Dual SIM (nano-SIM și eSIM)

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *