Confortul – un element cheie al casei inteligente. Deși din cauza unei mari varietăți de gadgeturi poate apărea iluzia că organizarea acesteia este complicată, Apple HomeKit risipește acest mit! Acest sistem integrat de management va face totul pentru confortul și comoditatea voastră și, cel mai important, funcționează simplu și clar.

Ce este Apple HomeKit?

Este o platformă software care unește accesoriile inteligente din casă într-un singur ecosistem. Puteți gestiona ușor această platformă, folosind dispozitivele voastre Apple. Modificați luminozitatea iluminatului, controlați încuietorile, camerele și chiar regimurile de temperatură. HomeKit unește totul sub o singură interfață intuitivă, disponibilă pe iPhone, iPad sau Mac, precum și cu ajutorul comenzilor vocale Siri.

Adevărata magie a HomeKit se dezvăluie atunci când sunt combinate posibilitățile mai multor dispozitive. Cu HomeKit, puteți seta configurările după preferințele voastre și gestiona simultan diferite părți ale casei. De asemenea, platforma poate reacționa automat la anumite scenarii (pe care le setați), și modifica parametrii acestora. Tot ce trebuie să faceți este să „populați” locuința voastră cu senzori inteligenți și să îi conectați la HomeKit.

Aici intervine Aqara. Acest brand oferă soluții pentru case inteligente, care se integrează perfect cu Apple HomeKit, Alexa, Yandex și sistemele Google Home. Aqara are multe produse diferite: huburi inteligente, camere, senzori, prize și întrerupătoare. Brandul oferă o experiență sigură și intuitivă de casă inteligentă în orice spațiu, fie el apartament, casă, birou sau hotel.

Aqara

Explorați lumea posibilităților cu Apple HomeKit

Imaginați-vă: cu o simplă atingere sau o comandă vocală, casa dvs. se transformă într-o atmosferă perfectă pentru orice ocazie. Doriți să vă relaxați după o zi grea? Activați scenariul „Noapte bună”, care încuie ușile, închide garajul, reduce luminozitatea luminii, reglează termostatul și chiar aprinde lampa de veghe. În afară de „Noapte bună”, produsele Aqara suportă încă 3 moduri ale sistemului de securitate HomeKit: „Plecat”, „Acasă” și „Sistem oprit”. Cu HomeKit, posibilitățile sunt limitate doar de imaginația dvs.

Pentru a amenaja o casă inteligentă, aveți nevoie de camera de supraveghere G3 de la Aqara. Acesta este un element cheie al ecosistemului, fiind atât o cameră de securitate HomeKit, cât și un hub pentru casă inteligentă datorită Zigbee 3.0.

Instalați aplicația Aqara – și obțineți acces la o mulțime de funcții avansate:

  • recunoașterea feței și a gesturilor;
  • transmiterea video în calitate HD;
  • funcționalitate panoramică și de înclinare și altele.

Protecția casei dvs. este un aspect extrem de important. Aqara oferă senzori pentru a asigura securitatea completă. Senzorul de mișcare P1 de la Aqara detectează activitatea suspectă în casa dvs. și trimite notificări instantanee. Este cea mai simplă și mai fiabilă metodă de monitorizare continuă a locuinței.

Aqara

Senzorul de vibrații Aqara vă va avertiza despre evenimentele neașteptate, de exemplu, lovituri în fereastră sau spargerea acesteia. Iar senzorul pentru uși și ferestre Aqara oferă în timp real informații despre starea punctelor de acces – starea seifului, ușilor sau ferestrelor. De asemenea, vă scapă de rutina zilnică: când senzorul detectează că ați intrat în casă, lumina se va aprinde automat. Dacă deschideți fereastra – aparatul de aer condiționat se va opri.

Bucurați-vă de cele mai recente realizări în domeniul iluminatului inteligent. Lampa de plafon inteligentă se adaptează ușor dorințelor dvs. și oferă iluminarea perfectă pentru fiecare moment. Lampa oferă mai mult de 16 milioane de culori – pentru orice dispoziție sau eveniment. Iar inelul RGBIC integrat creează efecte de gradient uimitoare.

Cu Apple HomeKit și Aqara, posibilitățile de a crea casa inteligentă a visurilor dvs. sunt infinite. Creați-vă locuința exact așa cum doriți să fie. Automatizați procesele de rutină și revenirea acasă va deveni și mai plăcută.

Alegeți dispozitivele Aqara din catalogul nostru:

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *