Căștile AirPods. Posesorii de AirPods și Powerbeats Pro au o caracteristică interesantă. Aceștia pot auzi persoana cu care vorbesc din cealaltă parte a camerei sau chiar din afara acesteia. Se numește Live Listening, iar noi vă vom spune mai multe despre ea.

Live Listening a fost conceput inițial pentru un scop bun: să permită unei persoane să audă cealaltă persoană în medii zgomotoase sau atunci când nu se află în apropierea ei. De exemplu, acest lucru este util pentru studenții care stau pe ultimul rând din clasă, dar care doresc să audă lectorul.

Cu toate acestea, unii utilizatori au descoperit că această funcție poate fi folosită pentru o treabă mai murdară – ascultarea conversațiilor altor persoane.

Căștile AirPods

Cum funcționează?

Să începem cu aspectele tehnice. “Live listening” transformă iPhone-ul într-un microfon care transmite un semnal în timp real către:

– căștile AirPods;

– căștile AirPods Pro;

– căștile AirPods Max;

– Powerbeats Pro.

Pentru a utiliza această funcție, trebuie să actualizați iOS sau iPadOS la versiunea 14.3 sau la o versiune ulterioară.

Cum se poate trage cu urechea cu căștile AirPods?

În primul rând, trebuie să conectați căștile la smartphone-ul sau tableta Apple și să activați funcția Live Listen:

1. În setări, mergeți la “Centrul de control”;

2. Derulați în jos și atingeți butonul ” Adăugare” de lângă butonul “Ascultare”.

3. Glisați în jos pentru a deschide “Centrul de control” și atingeți pictograma urechii pe care tocmai ați adăugat-o.

4. Puneți iPhone-ul sau iPad-ul lângă persoana pe care doriți să o ascultați. Există sunet în căști? Înseamnă că funcționează.

5. Reglați volumul pe dispozitiv dacă nu auziți suficient de bine sunetul.

Funcția acționează în raza de acoperire a semnalului Bluetooth al AirPods, așa că încercați să nu vă îndepărtați prea mult. Atunci când utilizați “Live Listening”, iPhone-ul sau AirPods nu emite niciun sunet care v-ar putea da de gol.

Căștile AirPods

Și în cele din urmă. Amintiți-vă că AirPods nu sunt concepute pentru a trage cu urechea. De fapt, ascultarea conversațiilor private poate fi nu numai periculoasă, ci și ilegală. Așadar, acționați pe propriul risc.

Puteți cumpăra AirPods, AirPods Pro sau AirPods Max cu garanție oficială în magazinele iSpace. Prețul începe de la 3 399 MDL.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *