Căștile și încărcătorul iPhone. Nu vă greșiți: dacă intenționați să cumpărați noul iPhone 12, merită să țineți cont de faptul că nu veți putea încărca smartphone-ul imediat. Apple a lansat smartphone-ul fără încărcător și fără căști cu fir incluse. Pentru unii cumpărători, acest lucru a venit ca o surpriză. Vă spunem care sunt motivele pentru care marca justifică noile reguli ale jocului.

La prezentarea din octombrie, compania a dezvăluit lumii o nouă linie de iPhone 12, care este reprezentată de patru smartphone-uri. Următoarea generație a primit nu numai un design actualizat și completări, ci și o altă complectare. În plus față de gadgetul în sine, utilizatorul va vedea acum în cutie doar un cablu de încărcare USB-C/Lightning. Cablul este conceput pentru cele mai recente adaptoare de încărcare rapidă și pentru conectarea smartphone-ului la MacBook.

Dar nu vă grăbiți să vă supărați. Dacă vă gândiți bine, totul are sens. Dacă sunteți prieten cu Apple de mult timp, probabil că aveți o întreagă colecție de adaptoare de la iPhone-uri, iPad-uri și alte dispozitive de-a lungul anilor. Iar odată cu apariția încărcării wireless, mulți utilizatori renunță complet la încărcătoarele standard.

căștile și încărcătorul iPhone

În ceea ce privește căștile, cu greu poți contesta faptul că că căștile EarPods cu fir sunt foarte învechite. Majoritatea cumpărătorilor de iPhone încă le mai au în cutie din cauza lipsei de utilizare. Ele au fost înlocuite de modernele AirPods și AirPods Pro, care pot fi achiziționate separat.

Apple își explică decizia prin preocupări legate de mediu. Această mișcare a permis să facă ambalajul dispozitivului mai compact, ceea ce a redus în mod natural cantitatea de materiale utilizate.

Continuarea asamblării unui set standard înseamnă irosirea resurselor minerale, otrăvirea aerului cu gazele de eșapament ale fabricii și crearea de deșeuri electronice nedegradabile. Potrivit experților companiei, măsurile luate vor reduce emisiile de dioxid de carbon cu peste 2 milioane de tone metrice pe an – ceea ce echivalează cu scoaterea de pe șosele a aproximativ 450.000 de mașini!

Apple a încercat pentru prima dată astfel de tactici pe Apple Watch Series 6 și Apple Watch SE. Nu doar noul iPhone 12 ar putea fi afectat de astfel de schimbări. Toate modelele actuale de smartphone-uri Apple ar putea, de asemenea, să își piardă adaptoarele de alimentare și căștile – iPhone 11, iPhone SE II, iPhone XR. Nu se știe încă nimic despre complectarea pentru iPad și MacBook.

căștile și încărcătorul iPhone

Deci, ce opțiuni vă putem oferi pentru a depăși această situație? Utilizatorul va trebui să păstreze căștile și încărcătorul iPhone de la vechiul dispozitiv sau să le cumpere separat. Lanțul de magazine iSpace are o gamă largă de aceste accesorii la prețuri accesibile.

Apple are o mulțime de adaptoare de alimentare fiabile. De exemplu, Apple USB-C 30W la prețul de 1 199 lei, pe care îl puteți folosi pentru a încărca nu doar iPhone-ul, ci și MacBook-ul, iPad-ul și alte dispozitive. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai bugetare, uitați-vă la Apple USB-C la prețul de 599 de lei.

În catalogul nostru există și produse de la alți producători bine-cunoscuți. Luați cel puțin noutatea de la Native Union – Drop Wireless Charger. Această reprezintă o bază de încărcare wireless, care este un accesoriu elegant, realizat din aluminiu ultra-subțire și material textil de calitate premium. Protecția din silicon nu va lăsa niciun dispozitiv să alunece – ne-am asigurat.

Apropo, producătorul a trebuit să facă o excepție pentru cumpărătorii din Franța. Acolo, linia iPhone 12 este vândută fără adaptorul de alimentare, dar cu căști. Legislația locală impune producătorului să furnizeze smartphone-urile cu căști. Acest lucru se datorează dorinței autorităților de a proteja cetățenii de undele electromagnetice și radio, care le afectează negativ sănătatea în timp ce pun un smartphone la ureche.  

Dorim să le reamintim clienților dezamăgiți că dimensiunea pachetului nu afectează calitatea conținutului acestuia.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *