A alege cadouri de Anul Nou în ultimul moment nu este cea mai bună idee. Cu cât se apropie sărbătoarea, cu atât mai multe griji: timp pentru căutări s-ar putea să nu ajungă. Mai bine nu supraestimați capacitățile dvs. și luați în considerare cadourile din timp.

În alegerea voastră vă vor ajuta experții iSpace. Noi știm cu siguranță ce cadouri vor aduce bucurie celor dragi, văzându-le sub brad. Spoiler: desigur, acestea vor fi dispozitive și accesorii Apple. Visurile trebuie să devină realitate. Este Anul Nou, totuși!

Anul Nou

Cadouri pentru partener

Pentru iubită sau soție. Nu este bine să economisiți pe cei dragi. În primul rând, este cu adevărat plăcut să îndepliniți visele celor pe care îi iubiți. În al doilea rând, este și strategic corect, pentru că cadoul îl alegeți nu doar dvs., ci și pentru dvs..

Noul iPhone 15 este favoritul absolut printre cadourile pentru femei. Din toate punctele de vedere, este cel mai bun iPhone de bază din istoria Apple. Culori frumoase ale carcasei, un ecran OLED luminos, un cip A16 Bionic rapid, o cameră excelentă cu diverse moduri foto și video. De altfel, iPhone 15 Plus are aceleași caracteristici – doar display-ul este puțin mai mare și bateria mai durabilă.

Însă pentru utilizatoarele mai avansate, vă sugerăm să cumpărați iPhone 15 Pro sau iPhone 15 Pro Max. Cu acestea cu siguranță nu veți da greș. Ele sunt echipate cu cel mai recent cip A17 Bionic, care are un nucleu grafic suplimentar și performanțe îmbunătățite. Diferența semnificativă este legată de teleobiective. În iPhone 15 Pro este folosită o cameră teleobiectivă de 12 megapixeli cu zoom de 3 ori mai mare, iar în iPhone 15 Pro Max – o cameră cu zoom de 5 ori mai mare, care permite apropierea obiectelor fără a pierde calitatea imaginii.

Apropo, noile iPhone-uri au primit conector USB-C în loc de Lightning. Și asta înseamnă că acum puteți încărca iPhone-ul, Mac-ul și iPad-ul cu un singur adaptor. Foarte comod, nu mai trebuie să vă încărcați geanta cu zeci de blocuri și cabluri, plecând undeva din casă.

Pentru iubit sau soț. Desigur, iPhone-ul va fi o surpriză excelentă și pentru un bărbat. Dar dacă el se pricepe la tehnică, este foarte probabil că va fi mult mai încântat de un Mac.

Acesta nu este doar un cadou minunat, ci și o investiție foarte avantajoasă. Mac-ul rezistă mai mult decât orice altă marcă de “mașini”, se strică rar, se actualizează gratuit și are o valoare reziduală ridicată la revânzare.

Dacă cumpărați MacBook Pro de 14,2 inci din 2023, cu siguranță nu veți da greș. Panoul tactil Touch Bar, noul procesor Apple M3 Max, 36 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare internă – configurația de top pentru un adevărat bărbat. Un astfel de laptop va rămâne relevant cel puțin 5-7 ani, iar toate sarcinile obișnuite vor fi realizate mult mai rapid.

Gama de computere Apple este incredibil de variată. MacBook Pro este potrivit pentru adevărații experți care folosesc tehnologia pentru sarcini cu adevărat serioase și apreciază libertatea de mișcare. MacBook Air va fi o opțiune ideală pentru cei care au cerințe tehnice mai modeste. Și monoblocul iMac este creat pentru cei care au nevoie de un computer de birou și o performanță excelentă pentru câțiva ani înainte.

Bineînțeles, în orice muncă este nevoie de o pauză, și fiecare model se potrivește perfect și pentru distracție. Pe display-urile luminoase este plăcut să urmărești filme, din difuzoarele puternice se aude un sunet echilibrat și, în cazul laptopului, bateria asigură o durată lungă de funcționare fără a o încărca.

În concluzie, nu mai întrebați de domnul Google ce să îi oferiți soției de Anul Nou sau ce să îi oferiți soțului de Anul Nou. Pur și simplu, navigați în catalogul nostru și alegeți un cadou care cu siguranță va fi apreciat.

Cadouri pentru părinți

Mamele și tații sunt mereu ocupati și uită de ei înșiși. Rareori se răsfață și sunt obișnuiți să ofere, fără a aștepta nimic în schimb. De aceea, ei vor fi cu siguranță surprinși și încântați de un cadou de la voi – oricare ar fi acela. Dar știm exact ce să oferiți părinților de Anul Nou. Dacă este un iPad, vă garantăm o furtună de emoții pozitive.

Mama voastră va putea găti după rețete video, iar tatăl vostru – să citească știri proaspete și cărți electronice. În plus, ei vor putea rămâne mereu conectați. Și acest lucru este foarte important pentru cei care sărbătoresc Crăciunul și Anul Nou departe unul de celălalt. Calitatea imaginii și a sunetului pe iPad este atât de realistă încât distanța și granițele par a fi șterse. Rămâne doar să alegeți modelul de tabletă Apple cel mai potrivit.

Există încă o opțiune pentru ceea ce puteți oferi mamei de Anul Nou. Aceasta este echipamentul audio de la Bang & Olufsen – o marcă cunoscută din Scandinavia, care are aproape o sută de ani de existență. Pe toată durata acestor ani, designerii și inginerii au combinat cu succes designul premium, asamblarea de calitate și sunetul clar. Orice gadget Bang & Olufsen va fi un cadou minunat.

Crearea atmosferei festive și redarea melodiilor preferate de Anul Nou poate fi cu sigur încredințată boxei wireless inovatoare Beosound Balance. Aceasta are o configurație acustică unică cu 7 difuzoare, ceea ce face basul puternic, iar sunetul este clar și echilibrat, umplând întreaga cameră. În plus, indiferent unde este plasată boxa, direcția sunetului poate fi setată individual.

În catalog, există o gamă largă de gadget-uri audio Bang & Olufsen. Indiferent ce alegeți, cu siguranță veți oferi celor dragi senzația că minunea este deja la ușă.

Cadouri pentru copii

Adulților poate să nu le placă, dar tehnologia informațională a devenit o parte esențială a vieții copiilor și adolescenților. Cu ajutorul dispozitivelor, ei se distrează, învață și dezvoltă obiceiuri benefice. Chiar și poziția lor în rândul colegilor contează: dacă copilul tău va avea iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12 sau, de exemplu, iPhone 11 – asta are importanță în subcultura tinerilor. O carcasă fiabilă, o cameră de calitate și acces la rețelele sociale – sunt esențiale. Dar în final, ce să oferi copiilor de Anul Nou depinde de bugetul alocat cadourilor de sărbători.

Pentru o fetiță. În lumea modernă, este cu adevărat dificil să te descurci fără dispozitive, chiar și dacă ești copil. Și de ce să te opui: ele fac viața mai confortabilă și mai interesantă. Dacă sunteți obosiți să ghiciți ce să oferiți unei fetițe de Anul Nou, aruncați o privire în catalogul nostru. Acolo veți găsi multe opțiuni, inclusiv căștile wireless Apple AirPods sau Apple AirPods Max. Cu siguranță îi va plăcea să asculte muzică, orele și podcasturi cu ele!

Toate modelele de AirPods au un design elegant și un factor de formă comod. Se conectează ușor, au o durată lungă de viață a bateriei, se încarcă rapid și oferă libertate totală de mișcare. Dar cel mai important – sună excelent din start. Și utilizatorul poate personaliza sunetul și mai mult prin setările egalizatorului.

Apropo, funcționează perfect nu doar cu iPhone, ci și cu orice smartphone cu sistem de operare Android.

Pentru un băiețel. Vă vom da câteva sugestii despre ce să îi oferiți unui băiat de Anul Nou. Ceasurile Apple Watch nu sunt doar un accesoriu la modă și frumos, ci și un asistent inteligent. Ele sunt mereu la îndemână, mai precis – la încheietura mâinii. Chiar și în timpul plimbărilor sub ploaie sau înot în piscină, nu este necesar să vă despărțiți de ele. Toate modelele Apple Watch mai recente decât a doua serie sunt rezistente la apă. Și în Apple Watch Ultra, Apple Watch Ultra 2, Apple Watch Series 9, vă puteți scufunda cu echipament de scufundări, vă imaginați?

Pentru băieții care practică sportul și pur și simplu își monitorizează sănătatea, ceasurile inteligente vor fi cel mai bun cadou. Ele au încorporate indicatori cheie de sănătate: ECG, pulsometru, termometru, precum și funcții de monitorizare a somnului și a stresului. Apple Watch pot detecta, de asemenea, accidentele auto și pot apela serviciile de salvare. Dar sperăm că nu va fi necesar pentru voi.

Cu ele puteți rămâne în contact prin apeluri și mesaje text, reda muzică, naviga pe internet și “vorbi” cu asistenta vocală Siri. În general, Apple Watch este atât un antrenor personal, cât și un asistent responsabil și un partener plăcut.

Cadouri pentru colegi și prieteni

Să fim sinceri: dacă fiecărui coleg sau prieten i-ai face cadou un iPhone, ai putea să-ți pierzi tot bugetul. Desigur, suntem pregătiți să vă oferim un credit sau o opțiune de plată în rate, dar oricum. Ce să faci dacă nu poți să-ți ignori prietenii, dar să te declari falit nu este în planurile tale?

Pentru astfel de cazuri, în catalogul iSpace există o mulțime de soluții neobișnuite, practice și accesibile – accesorii pentru Mac, iPad, iPhone, Apple Watch, AirPods și Apple TV. De exemplu, un acumulator extern, încărcător wireless, adaptor, cablu, tastatură, protecție de sticlă, folii și huse.

Încă o idee de cadou – un certificat de cumpărături în magazinele iSpace. O opțiune sigură pentru cei care au îndoieli cu privire la alegerea lor, dar ar dori să ofere un cadou util și deosebit. Nominalurile disponibile sunt 1000 MDL, 2000 MDL, 5000 MDL. Certificatul poate fi utilizat în decurs de 12 luni.

CITIȚI MAI MULTE:

Ce să oferiți unei persoane care nu știe ce vrea?

5 motive să îi oferiți un iPad

Doar fapte: 5 motive să îi oferiți ei AirPods

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *