Filtre
Mărimea Apple Watch-ului
Mărimea curelușei
Mărimea Apple Watch-ului
49 mm
Mărimea curelușei
M/L M

Apple Watch Ultra, încă mai performante

Pentru cei care apreciază cu adevărat viața din plin, au fost lansate în vânzare Apple Watch Ultra - ceasurile care pot deveni o completare minunată a vieții de zi cu zi. Producătorii de la Apple au lansat un model care îndeplinește toate necesitățile unui proprietar care iubește sportul sau chiar activitățile extreme. Mai exact, un singur dispozitiv încorporează nu doar caracteristici interne excelente, ci și o carcasă surprinzător de rezistentă și solidă + o curea sportivă de tip sport.


Caracteristici Apple Watch Ultra 

Deși display-ul este destul de masiv, acest lucru nu a împiedicat proprietarii să simtă toate avantajele ceasurilor inteligente. Totul se datorează faptului că dezvoltatorii au decis să înlocuiască carcasele obișnuite din aluminiu cu carcase din titan indestructibil. În plus, caracteristicile au suferit modificări semnificative. Având în vedere ceea ce s-a spus anterior, vă puteți da seama că modificările au fost semnificative într-un sens pozitiv. Totul, de la datele exterioare, până la noile funcții și inovații - a primit o evaluare înaltă atât din partea iubitorilor de produse Apple, cât și a criticilor.


Display

Un ecran mare, cu o luminozitate de 2000 de niți și o reproducere excelentă a culorilor, este maxim protejat împotriva influențelor exterioare și a oricăror posibile deteriorări. Pe acesta se află noul buton de acțiune (Action button), cu ajutorul căruia puteți realiza cu ușurință și rapid acțiunile necesare, cum ar fi setarea alarmei și alte funcții utile. Și, bineînțeles, nu a fost omis butonul de acasă obișnuit și roata convenabilă.


Design 

Unul dintre cele mai plăcute avantaje ale acestui model este designul său simplu, elegant. Apple Watch Ultra vine în câteva culori de bază: olive, gri, bej, portocaliu, alb și indigo. Fiecare poate alege varianta cea mai potrivită, care cu siguranță va sublinia stilul și individualitatea, deoarece culorile și designul în sine sunt create pentru a se potrivi cu dorințele noii generații, fără a uita de cele mai vechi.


Noile curele sportive 

Nu ar fi inutil să menționăm că sunt disponibile curele sportive confortabile, care se potrivesc perfect acestui model. Datorită fluorelastomerului, puteți conta pe durabilitate, rezistență și fiabilitate pentru curea, care nu vă va dezamăgi nici măcar în cele mai extreme condiții. Unul dintre avantajele sale este și faptul că, în timpul activităților sportive, nu alunecă pe încheietura mâinii, ceea ce împiedică ceasurile să "alunece" pe braț și să vă deranjeze. Prin urmare, în ciuda dimensiunii masive a ceasurilor inteligente Apple Watch Ultra, datorită curelei sportive, nu le veți simți nici măcar pe încheietura mâinii și vă veți simți confortabil și natural. De asemenea, un avantaj este gama largă de curele sportive vândute, ceea ce vă permite să alegeți culoarea sau nuanța preferată.


Ce este nou la Apple Watch Ultra 

Îmbunătățiri ale performanțelor de geolocație, o autonomie crescută și o rezistență îmbunătățită la apă nu mai sunt o noutate. De fiecare dată, Apple își îmbunătățește funcționalitatea internă în conformitate cu progresul. Cu toate acestea, cei interesați de noile ceasuri au așteptat mai multe inovații și, în ciuda așteptărilor ridicate, nu au fost dezamăgiți de noul model Apple Watch Ultra.

Busola actualizată a primit un suport excelent de la noul GPS-tracking în aplicație, ceea ce a devenit, de asemenea, o caracteristică utilă pentru iubitorii de călătorii. Butonul convenabil de pe ecran, numit Butonul de Acțiune (Action Button), accelerează procesele de control al diferitelor setări, cum ar fi modurile, alarmele etc., făcând ceasurile și mai utile. Accesul la aplicația Ocean Dive permite urmărirea precisă a proceselor subacvatice, evaluând adâncimea în care vă aflați.

De asemenea, au fost surprinse: serviciul de salvare, care vă ajută să urmăriți și să recunoașteți situațiile periculoase, chemând ambulanța, și, desigur, senzorul de temperatură corporală, extrem de util atunci când nu aveți un termometru la îndemână, dar ceasurile sunt mereu cu dvs. Dar cel mai probabil cel mai incredibil este sirena, care are o putere atât de mare, încât dacă vă pierdeți sau aveți un accident, folosind-o, cu siguranță vă vor putea găsi și vă vor veni în ajutor.


De ce este avantajos să cumpărați Apple Watch Ultra de la iSpace 

Am pregătit pentru dumneavoastră un pachet complet de condiții utile și avantajoase, care cu siguranță vor face achiziția dvs. în magazinul nostru și mai plăcută. Aici puteți comanda cu ușurință livrarea în orice loc din Moldova și o vom realiza în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, puteți achiziționa produsul în credit sau în rate. Toată gama de produse este originală și are o dotare completă.


Întrebări frecvente


Care este prețul pentru Apple Watch Ultra în Moldova? 

Prețurile accesibile și foarte atrăgătoare pentru Apple Watch Ultra nu pot să nu bucure fanii mărcii. Deja astăzi puteți achiziționa modelul dorit de ceasuri inteligente la un preț începând de la 21 mii de lei moldovenești. Și dacă reușiți să prindeți reduceri și oferte avantajoase, veți economisi și mai mult. În magazinul online iSpace veți găsi o mulțime de accesorii utile pentru dvs. și veți rămâne complet mulțumiți.


Unde pot cumpăra Apple Watch Ultra oficial? 

Dacă doriți să fiți siguri de originalitatea și calitatea înaltă a produsului, ar trebui să vă adresați doar reprezentanților oficiali Apple din Moldova. Magazinul iSpace din centrul Chișinăului vă va încânta cu reduceri regulate, condiții avantajoase și ușurința cumpărăturilor, oferindu-vă toată documentația necesară, precum și o dotare completă.


Care este garanția pentru Apple Watch Ultra? 

Toată tehnologia de la brandul Apple are o garanție de 1 an (12 luni). În acest timp, veți avea posibilitatea de a trimite gratuit pentru reparare în termen de până la 14 zile lucrătoare sau de a schimba produsul în cazul în care repararea nu este posibilă. Toate detaliile pot fi găsite pe site-ul iSpace.md.


Cum pot comanda Apple Watch Ultra în Moldova? 

Puteți comanda livrarea la ușa dvs. pe site-ul magazinului iSpace, care oferă cele mai avantajoase condiții pentru clienți. Aici există, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa produsul în credit sau în rate fără dobândă! Puteți obține toate detaliile pe site într-o pagină separată sau scriind unui membru competent al echipei noastre, care vă va ajuta cu plăcere, vă va explica tot ce vă interesează și vă va ajuta cu procesul de achiziție.