Trade-in

Upgrade prin Trade-In la iSpace

iPhone 15 Pro Max cu Reduceri Până 1 700 lei prin Trade-In.

Descoperiți cea mai bună ofertă de trade-in pentru iPhone 15 Pro Max la iSpace și bucurați-vă de tehnologia de ultimă generație la un preț imbatabil!

Avem oferte exclusive care vă aduc beneficii financiare semnificative la răscumpărarea vechiului dvs. iPhone, indiferent de model.

Obțineți un avantaj suplimentar la achiziția unui iPhone nou, în funcție de modelul ales:

 • Seria iPhone 15: Până la 1700 lei.

 • Seria iPhone 14 | iPhone 13: Până la 1500 lei.

 • Seria iPhone 11 | SE3: Până la 1300 lei.Cum funcționează?

 • 1

  Calculați costul preliminar al dispozitivului dvs.

  Pentru a face acest lucru, faceți clic pe " Adăugați" și selectați modelul de dispozitiv pe care doriți să îl predați. Puteți aduce mai multe dispozitive, astfel încât beneficiul dvs. va fi și mai mare, deoarece valoarea lor este cumulată.

 • 2

  Selectați din listă modelul de dispozitiv pe care doriți să îl cumpărați.

  Veți primi o estimare preliminară a costurilor cu beneficii.

 • 3

  Depuneți o cerere online pentru Trade-in.

  După ce veți trimite cererea, se va deschide un cod QR cu un link către aplicația de diagnosticare. Descărcați-o în prealabil - astfel veți economisi timp pentru a o instala în magazin și veți accelera operațiunea. Toate etapele ulterioare vor fi efectuate de către managerul nostru din magazin. După ce ați trimis cererea on-line, un specialist vă va contacta. Acesta vă va informa cu privire la termenii și condițiile de Trade-in, la documentele necesare și la procesul de evaluare. De asemenea, vă va rezerva viitoarea achiziție la magazin. Puteți refuza apelul - atunci toate informațiile de care aveți nevoie vă vor fi trimise prin poștă.

 • 4

  Duceți dispozitivul la orice magazin iSpace pentru o diagnosticare promptă.

  Dispozitivul trebuie să fie în stare de funcționare (pornit), să nu prezinte deteriorări semnificative ale carcasei și ecranului, precum și urme de contact cu lichidul. În cazul în care dispozitivul îndeplinește aceste cerințe, vom efectua un diagnostic pentru a determina valoarea finală a acestuia. Acesta nu va dura mai mult de 5 minute. Luăm în considerare fisurile, deteriorările și verificăm documentele.

 • 5

  Folosiți valoarea estimată atunci când cumpărați un nou dispozitiv.

  Toate dispozitivele predate în cadrul programului Trade-in pot fi cumulate pentru a vă plăti achiziția. Ce doriți să cumpărați depinde de dumneavoastră, nu există restricții în ceea ce privește gama de produse. Suma rămasă poate fi plătită cu cardul, în numerar, în rate sau prin credit.Întrebări populare despre Trade-in la iSpace.