Știați că melodia preferată, care vă ridică mereu moralul și pe care doriți să o ascultați fără încetare, poate fi descărcată și setată pe smartphone ca ton de apel? Astfel, muzica vă va evidenția din mulțime și va fi clar că telefonul sună pentru dumneavoastră. Vă explicăm cum să setați o melodie ca ton de apel pe iPhone în trei moduri diferite.

Cum să setați un ton de apel standard pe iPhone

Mai întâi, să vă reamintim cum să setați un ton de apel pe iPhone din lista de melodii standard. Dacă v-ați săturat de tonul de apel implicit, acesta poate fi schimbat oricând. Iată cum să faceți:

  • Accesați „Configurări” pe telefon.
  • Selectați secțiunea „Sunet și răspuns haptic”.
  • Găsiți în listă „Sonerie” și faceți clic pe el.
  • Se va deschide lista de tonuri de apel standard, alegeți pe cel care vă place.

melodie

Metoda 1: Cum să puneți un ton de apel personalizat pe iPhone – prin intermediul iTunes Store

Toate acestea se fac din nou prin „Configurări”:

  • Intrați în „Sunete și răspuns haptic > „Sonerie”.
  • În acest meniu, selectați „Tone Store”.
  • Sistemul vă va redirecționa către iTunes Store, unde puteți cumpăra diferite tonuri. Tonurile de apel se găsesc în secțiunea Tones.

Costul unei singure melodii variază între 0,5 și 1,5$. După plata cu cardul asociat Apple ID, tonul va fi disponibil pentru utilizare. Tonul de apel achiziționat poate fi setat pentru un contact specific sau pentru toate contactele simultan.

Metoda 2: Cum să setați o melodie ca ton de apel pe iPhone prin intermediul unui computer

În primul rând, trebuie să descărcați melodia pe PC și apoi să o transferați și să o setați ca ton de apel pe iPhone. Procesul detaliat de descărcare este descris aici. Trebuie să urmați toate instrucțiunile menționate pentru a obține un ton de apel unic pe dispozitivul dvs. Va trebui apoi să-l setați ca ton de apel.

  • În „Configurări”, accesați „Sunete și răspuns haptic”.
  • Selectați meniul în care doriți să schimbați tonul pentru mesaje, apeluri primite sau notificări. Alegeți melodia descărcată.

melodie

Metoda 3: Cum să setați o melodie pe iPhone – încărcați propria muzică prin aplicație

Pentru a seta un ton de apel unic, este convenabil să utilizați aplicația GarageBand. Aceasta transformă orice fișier audio de pe smartphone-ul dvs. într-un ton de apel. Puteți descărca gratuit aplicația din App Store. Apoi, utilizați GarageBand pentru a seta melodia ca ton de apel pe iPhone:

  • Încărcați piesa pe telefon (puteți face acest lucru în timp ce descărcați aplicația sau separat). Puteți găsi muzică pe internet folosind Safari: pur și simplu introduceți numele compoziției în bara de căutare. Odată ce piesa este descărcată, aceasta va fi vizibilă în aplicația „Fișiere”.

  • Deschideți aplicația GarageBand și glisați de la stânga ecranului. Se va deschide fereastra „Înregistrare audio”. În partea de sus veți vedea o pictogramă cu mai multe dreptunghiuri (al treilea din stânga), apăsați pe el și apoi pe simbolul „plus” (colțul din dreapta sus al ecranului).
  • Va apărea fereastra „Lungime secțiune” – aici specificați durata fragmentului.

melodie

  • În partea de sus a ecranului (în dreapta), găsim iconița în formă de buclă. Apăsăm pe ea, apoi pe butonul „Fișiere”. Selectăm opțiunea „Vizualizare obiecte din aplicația „Fișiere””. Aici găsim piesa descărcată.

Odată ce fișierul este descărcat, trageți-l pe linia de timp.

  • Apăsați pe linia de timp și tăiați sau decupați piesa așa cum doriți.
  • Apăsați pe iconița în formă de triunghi în colțul din stânga sus, selectați „My Songs” din listă și faceți clic pe compoziția dorită. Apăsați „Partajare”.

Selectați „Ringtone”, schimbați numele după dorință. Pentru a finaliza procesul, apăsați „Gata” > „Export”, confirmați cu „OK”.

melodie

Acum trebuie doar să setăm tonul de apel:

  • În „Configurări”, găsim secțiunea cunoscută „Sunete și răspuns haptic”, iar în interior selectăm melodia noastră și bifăm caseta corespunzătoare.

Gata! Acum în locul tonului standard va răsuna melodia voastră preferată. Dacă totul a mers bine, înseamnă că v-ați descurcat perfect să învățați cum să setați o melodie ca ton de apel pe iPhone complet gratuit.

Dacă întâmpinați dificultăți cu setările, veniți la iSpace. Vă vom explica și vă vom arăta cum să setați o melodie ca ton de apel pe iPhone, și vă vom demonstra caracteristici interesante ale dispozitivului dvs. și ale altor modele de smartphone-uri Apple, pe care le puteți întotdeauna cumpăra în magazinul nostru.

CITIȚI MAI MULT:

Modalități simple de a descărca muzică pe iPhone

Cum să setați o melodie personalizată ca ton de alarmă pe iPhone în locul celei implicite

Top 9 funcții pe iPhone care lipsesc pe Android

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *