dispozitive pentru studenți și elevi

Dispozitive pentru studenți și elevi. Lumea se schimbă. Înainte era necesar să cumpărăm caiete, pixuri, creioane și o mulțime de alte articole de papetărie pentru a ne pregăti pentru anul școlar. Acum, toate acestea pot fi înlocuite de un singur gadget. Vă spunem care sunt dispozitivele fără de care nu vă puteți descurca atunci când învățați.

Acestea sunt dispozitivele de care orice școlar, student sau absolvent va avea nevoie.

MacBook Air

Motivează procesul de învățare și este potrivit pentru orice sarcină educațională.

  • Este ușor de gestionat sarcini de lucru grele, datorită cipurilor de performanță M1 sau M2. MacBook Air este potrivit atât pentru sarcini simple, cât și pentru sarcini “grele”, cum ar fi coduri, grafică și video.
  • Vă salvează vederea. Mac are un display Retina cu True Tone. Această tehnologie inteligentă adaptează temperatura ecranului la lumina ambientală, astfel încât ochii dvs. să nu obosească atunci când citiți sau navigați pe internet.
  • Ușor de utilizat. Apple își proiectează propriile computere și software. Acesta este motivul pentru care Mac-urile funcționează fără probleme și în mod constant. Nu trebuie să reinstalați sistemul, să descărcați drivere și programe antivirus. Și este aproape imposibil să “stricați” accidental macOS cu un software corupt.
  • Aplicațiile pentru studiu sunt deja instalate: browser, recorder de voce și programe gratuite pentru lucrul cu text, foi de calcul, prezentări, e-mail și cărți. Pur și simplu deschideți Mac-ul și începeți să lucrați.
  • Durată lungă de viață a bateriei. Nu va mai trebui să stați aproape de o priză în clasă, pentru că MacBook Air durează până la 18 ore cu o încărcare.
  • Chiar și după ani de zile, arată ca nou. Mac-ul este fabricat dintr-o singură bucată de aluminiu, așa că este durabil și rezistent. Este pregătit pentru o utilizare zilnică intensă și pentru călătorii frecvente cu rucsacul în spate.

Este ușor de transportat și de lucrat oriunde. Noile MacBook Air au o grosime de până la 11,5 mm și cântăresc până la 1,5 kg. Cu puterea lor, asta înseamnă o performanță excelentă! Mac-urile sunt comode de ținut în poală atunci când stați pe coridorul din afara clasei. Și nu ocupă mult spațiu pe birou.

iPad

Mai mic decât un laptop, dar mai mare decât un smartphone. Este convenabil să lucrați pe o tabletă oriunde, de la pat la mijloacele de transport.

dispozitive pentru studenți și elevi

  • Un display mare care nu adună amprentele digitale. Dimensiunea ecranului este o chestiune de gust, dar pentru studiu este mai bine să alegeți o diagonală de 10 inci sau mai mult. Luminozitatea este, de asemenea, importantă: în iPad este de 500 cd/m². Tableta are un strat oleofob, astfel încât aproape că nu există amprente enervante pe ea.
  • “Zboară” în modul multitasking. Cipurile Apple A13 și A14 Bionic sunt rapide și puternice. Cu ele, iPad “trage” cu ușurință Microsoft Office, Adobe Photoshop, jocuri cu grafică complexă și alte aplicații serioase.
    Funcționează toată ziua fără reîncărcare. Și altfel, care este rostul unui computer portabil? Sub sarcină intensivă, tableta
  • Apple funcționează o zi întreagă fără reîncărcare, iar cu moderată – două și mai mult.
  • Potrivit pentru cursuri online. O cameră frontală cu unghi superangular de 12 MP asigură o imagine clară. În plus, imaginea este procesată de sistem, iar pentru sunet sunt responsabile difuzoarele stereo. În timpul lecțiilor online veți fi arătos!
  • O mulțime de aplicații pentru fiecare gust. Tableta suportă Wi-Fi rapid și 4G LTE. În App Store există peste un milion de aplicații pentru iPad. Veți putea crea proiecte și prezentări. Lucrați cu grafică 3D și video 4K. Și nu uitați să folosiți Notability pentru a înregistra prelegeri. Aceasta transcrie audio în text care poate fi ușor de căutat după cuvinte cheie.

iPhone 14

Comunicare, timp liber și divertisment într-un singur smartphone – dispozitive pentru studenți și elevi.

  • Puteți vedea totul, chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu iPhone 14, nu trebuie să vă concentrați asupra ecranului atunci când sunteți în aer liber. Display-ul OLED Super Retina XDR este unul dintre cele mai bune de pe piață. Luminozitatea standard este de până la 800 nits, iar cea de vârf este de până la 1200 nits. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru orice scenarii de utilizare.
  • Performanță rapidă și fluidă. Puternicul cip A15 Bionic cu 6 nuclee îi face praf pe majoritatea concurenților. Toate aplicațiile se încarcă instantaneu, iar comutarea între ele durează o fracțiune de secundă. Motorul neural are 16 nuclee și poate efectua 15,8 trilioane de operații pe secundă. iPhone 14 are suficientă putere pentru a rezista mulți ani de acum încolo!
  • Face fotografii excelente chiar și pe întuneric. Camera foto a iPhone 14 poate face mai mult decât să fotografieze un orar sau o schiță. Avem două obiective, Photonic Engine pentru o claritate sporită, stabilizare pentru capturi video în mișcare și un mod cinematic. Veți surprinde zilele lipsite de griji!
  • Necesită să fie încărcat o dată la două zile. De exemplu, în modul de redare video continuă, smartphone-ul rezistă până la 20 de ore. Exact ceea de ce aveți nevoie pentru a rămâne conectat.
  • Nu se teme de umiditate și praf. Smartphone-ul unui student trece prin foc, apă și țevi de cupru. Prin urmare, este foarte oportun ca Apple să îl “înarmeze”. Gradul de protecție IP68 înseamnă că iPhone-ul va rezista la scufundarea la o adâncime mică timp de 30 de minute. De stropiri nu se teme deloc. Panoul frontal este protejat de sticla temperată Ceramic Shield, care reduce la minimum riscul de spargere și zgârieturi la lovituri.

Apple Watch SE

Un mini-computer care este întotdeauna la îndemână. Vă veți întreba cum ați putut trăi fără el până acum.

dispozitive pentru studenți și elevi

  • Vă permite să vă concentrați asupra studiilor. De fiecare dată când ridicați telefonul pentru a verifica notificările, vă distrageți atenția. Apple Watch elimină acest obicei prin dublarea mesajelor și a apelurilor direct la încheietura mâinii.
  • Înregistrează cursurile și ideile tale. Nu trebuie decât să porniți dispozitivul de înregistrare vocală încorporat.
  • Vă stimulează să vă mișcați mai mult. Ceasul detectează cât de des v-ați ridicat, cât de mult ați făcut exerciții fizice și câte calorii ați consumat. Veți îndrăgi stilul dvs. de viață activ înainte de a vă da seama. Și veți înceta să mai săriți peste educația fizică.
  • Îl puteți folosi ca pe o foaie de copiat. Să copiați este ultimul lucru pe care ați vrea să îl faceți, dar uneori un elev nu are de ales. Atunci faceți o fotografie a notițelor în prealabil sau faceți o captură de ecran pe iPhone, iar apoi deschideți discret această fotografie pe Apple Watch.
  • Antrenați toleranța la stres. Respirația corectă într-un moment de stres acut este colacul dumneavoastră de salvare. De fiecare dată când sunteți nervos înainte de un examen, de o competiție, de un discurs în public sau de orice altă situație, activați funcția Respiră. Durează doar un minut și vă veți simți mai bine.

AirPods

Sunet, ecosistem și stabilitate cu dispozitivele Apple.

  • Reduce sunetele de fundal. Căștile AirPods vă vor ajuta să vă concentrați în orice loc zgomotos: coridorul universității, mijloacele de transport, cafenea. Alegeți modelele cu anulare activă a zgomotului.
  • Se potrivesc confortabil în urechi și nu vor cădea în timpul sportului. Și, de asemenea, nu se încurcă, pentru că nu au fire.
  • Bucurați-vă de ascultare. Indiferent ce fel de muzică vă place, căștile AirPods oferă un sunet clar și echilibrat. Iar cu iPhone, îți poți personaliza experiența de ascultare.
  • Se consumă încet. O singură încărcare este suficientă pentru un zbor transatlantic. Vei ajunge mai repede la școală, nu-i așa?
  • Potrivite pentru cursurile online, deoarece au microfoane sensibile.
  • Pot amplifica vocea profesorului. Acest lucru este util dacă stați în spatele clasei și nu auziți bine. Trebuie doar să vă puneți iPhone-ul în apropierea lectorului, să vă puneți AirPods și să activați funcția Live listening.

Oferte excelente la dispozitive Apple

În așteptarea noului an școlar, iSpace are un preț special la gama de dispozitive pentru studenți și elevi Apple:

  • MacBook Air M1: 17.990 lei în loc de 18.990 lei.
  • iPad 10,2: 6 999 lei în loc de 8 390.
  • iPhone 14: toate produsele vor putea fi achiziționate în rate cu 0%.
  • Apple Watch S8: 8 629 lei în loc de 10 999.
  • AirPods: 2 629 lei în loc de 3 399.

Ne vedem la iSpace – vă vom ajuta să alegeți cele mai bune dispozitive pentru studenți și elevi!

 

 

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *