căștile

Partenera dvs. adoră să-și coloreze viața cu muzică? Ascultă des piesele ei preferate în drum spre școală, muncă sau sală de sport? Atunci am găsit cadoul perfect pentru ea – AirPods.

Căștile nu se încurcă în părul lung al femeilor și se integrează frumos în orice ținută. Ele funcționează minunat cu iOS, dar se conectează ușor și la Android. Și construcția lor fără fir oferă o libertate totală de mișcare.

5 motive pentru care AirPods sunt cel mai bun cadou pentru partenera, logodnica sau soția dvs.

1.Sunet cu adevărat bun

AirPods oferă partenerilor voștri o experiență sonoră echilibrată și puternică, deoarece sunetul de calitate este esențial pentru orice pereche de căști. Acest lucru se datorează faptului că fetele (și băieții, de asemenea) ascultă muzică pentru a experimenta emoții. Pentru a se pierde în propriul lor univers, pentru a se relaxa sau, dimpotrivă, pentru a-și îmbunătăți starea de spirit.

Cu AirPods, partenerii voștri vor cânta împreună cu piesele lor preferate. Și dacă sunt singuri acasă sau nimeni nu îi vede, s-ar putea să și danseze. Volumul imersiv al AirPods creează atmosfera pe care artistul a intenționat-o. Acest lucru se datorează egalizatorului adaptiv, cipului nostru H1 și driverului dinamic. În plus, sunetul poate fi personalizat prin intermediul setărilor egalizatorului în setările sistemului. De asemenea, acest lucru este implementat separat în aplicațiile terțe.

Indiferent ce gen de muzică ascultă partenerii voștri, sunetul din AirPods va fi remarcabil. Și datorită designului căștilor, ei pot să își pună melodii precum Maksim sau Dima Bilan fără să se teamă că cei din jur îi aud.

2.Durată lungă de funcționare fără a necesita încărcare.

căștile

AirPods nu vor influența în mod negativ starea dvs. de spirit. Ele vă vor ajuta să vă pregătiți pentru muncă sau studiu și se încarcă rapid, asigurând o perioadă lungă de funcționare fără necesitatea încărcării. În rândul căștilor wireless cu inserții, ele se remarcă prin una dintre cele mai bune autonomii.

În modul de redare audio continuă, căștile oferă următoarele perioade de funcționare:

Aceste perioade sunt suficiente pentru a vă desfășura activități zilnice, fie că este vorba de treburi, antrenamente sau vizionarea unui film. Doar 5 minute de încărcare în carcasa lor prelungesc timpul de utilizare al AirPods 3 și Pro cu încă o oră. În general, cu încărcare periodică în carcasa lor, căștile oferă următoarele perioade de funcționare:

  • AirPods 2 și Pro – peste 24 de ore în modul de redare și până la 20 de ore în modul convorbire telefonică.
  • AirPods 3 – până la 30 de ore de redare și până la 20 de ore în modul convorbire.

După cum observați, AirPods nu întâmpină probleme în ceea ce privește autonomia. Ele au o durată de viață suficient de lungă pentru a fi utilizate în mod confortabil în fiecare zi, eliminând grija încărcării în călătoriile lungi.

3. Comutarea inteligentă între dispozitive

Imaginați-vă că sunați iubita dvs. de pe iPhone când ea lucrează cu căștile pe un Mac. Ea nu va fi nevoită să scoată AirPods din urechi pentru a vă răspunde: acestea se vor comuta automat la telefon. Apoi, înapoi. Fără proceduri plictisitoare de reconectare: pur și simplu funcționează.

Pentru comutarea rapidă între dispozitivele Apple răspunde cipul H1. Acesta poate avea loc automat sau manual. Singurele condiții sunt ca dispozitivele să fie asociate cu același Apple ID și să fie în apropiere.

4. Tehnologii avansate.

căștile

AirPods – cel mai bun prieten și partener constant pentru iubita ta. În afară de tine, desigur. Dispozitivul va înțelege preferințele ei fără cuvinte: a scos căștile din ureche? Melodia se va opri automat. Vrea să vadă nivelul bateriei? Trebuie doar să apropie carcasa deschisă de un iPhone deblocat. Și acestea nu sunt singurele funcții.

AirPods Pro și AirPods Max sunt ideale pentru un oraș zgomotos. Acestea au încorporat un sistem de anulare activă a zgomotului, care vă permite să “opriți” sunetele din jur și să vă bucurați de muzică. Funcția lucrează excelent: nu va trebui să creșteți volumul nici în metrou, nici chiar lângă un mower care funcționează. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează anularea activă a zgomotului la AirPods, citiți recenzia noastră.

Pentru a redescoperi melodiile preferate, există un egalizator adaptiv. Acesta este prezent la AirPods 3, Pro și Max. Tehnologia ajustează frecvențele în funcție de forma urechii proprietarului, luând în considerare anatomia urechii, dimensiunea acesteia și chiar prezența părului, care influențează modul în care sunetul ajunge la timpanul nostru.

Pentru a vă simți ca într-un cinematograf sau la un concert real, există sunet spațial sau “efect de prezență”. Aceasta este susținută de AirPods Pro și Max. Cum funcționează? De exemplu, în viața reală, atunci când vă întoarceți cu fața spre scenă, o ureche aude sunetul mai bine decât cealaltă. Același efect îl oferă căștile.

În termeni tehnici, funcția utilizează un accelerometru și un giroscop pentru a determina dinamic poziția capului utilizatorului în spațiu. Și, pe baza acestor date, reglează intensitatea și volumul sunetului.

5. Protecție împotriva apei, transpirației și control simplu.

Partenera dvs. are grijă de ea și face sport? Cu AirPods, cu siguranță va atinge obiectivele sale. Deoarece muzica potrivită îmbunătățește starea de spirit și poate distrage creierul de la oboseala musculară. Rezultatul – lucrăm mai intens, fără să ne dăm seama. Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța căștilor: AirPods nu se tem de transpirație sau umiditate, deci le puteți utiliza chiar și în ploaie.

Partenera dvs. nu iubește dispozitivele complicate? Excelent, deoarece AirPods sunt gata de utilizare “din cutie”. Nu este necesar să le configurați sau să le ajustați. Și pentru a schimba piesa sau a răspunde la apelul dvs., nu va trebui să scoată smartphone-ul. Este incredibil de convenabil când afară este rece și mâinile îngheață. Și, de asemenea, în timpul alergărilor, plimbărilor cu bicicleta sau atunci când mâinile sunt ocupate.

Oricare AirPods pot fi controlate cu ajutorul asistentului vocal Siri sau prin atingere. Pe tija AirPods 2, 3 și Pro există senzori tactili care reacționează la atingeri. Prin bătăi sau apăsări poți:

  • schimba piesele;
  • răspunde la apeluri;
  • opri și relua redarea muzicii;
  • activa Siri;
  • pe AirPods Pro – comuta între modurile “Anulare zgomot” și “Transparență”.

Controlul AirPods Max se poate realiza cu ajutorul rotiței Digital Crown și a unui buton de pe casca dreaptă.

căștile

Dacă partenera dvs. folosește iPhone, Mac sau iPad, atunci AirPods vor fi cel mai bun cadou pentru ea. În orice caz, chiar și dacă este fidelă Android – la fel: va fi un motiv să-i deschideți un nou univers Apple.

Achiziționați AirPods, precum și accesorii elegante pentru ele de la iSpace. În magazinul nostru, puteți încerca fiecare model de căști și alege pe cel care se potrivește cel mai bine și sună cel mai bine pentru dvs. Costul AirPods începe de la 3 399 MDL. Husele de protecție pornesc de la 539 MDL. Accesați catalogul →

CITIȚI MAI MULTE:

AirPods Pro: rezistente la apă sau nu?

AirPods 3 – cele mai populare căști de la Apple. Acum și mai bune.

AirPods Max: noile căști over-ear de la Apple cu sunet spatial.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *