Dual SIM. iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR și modelele ulterioare acceptă două cartele SIM: o cartelă nano-SIM și o cartelă eSIM. eSIM este o cartelă SIM digitală care vă permite să activați planul de date celulare al operatorului de telefonie mobilă fără a fi nevoie să folosiți o cartelă nano-SIM fizică.

Un eSIM virtual digital (“e” de la cuvântul englezesc “embedded”) este un mic cip integrat în placa de bază a dispozitivului, care este programat de la distanță de către furnizorul de servicii și care înlocuiește cartela SIM fizică.

dual sim

Utilizarea a două cartele nano-SIM

iPhone-urile Dual Sim (2 nano-SIM) sunt fabricate oficial exclusiv pentru piața asiatică, cum ar fi Hong Kong Macao și China continentală. Pentru restul lumii, Apple produce oficial telefoane Dual Sim (nano-SIM și eSIM).

În prezent, eSIM este susținut de numeroși operatori de telefonie mobilă din întreaga lume. În Moldova, tehnologia eSIM funcționează în mod oficial. De asemenea, ținem să menționăm că telefoanele cumpărate în țările menționate mai sus nu sunt acoperite de programul internațional de garanție.

În prezent, tehnologia eSIM este susținută de numeroși operatori de telefonie mobilă din întreaga lume. În Moldova, tehnologia eSIM este oficial funcțională. De asemenea, am dori să menționăm că telefoanele cumpărate în țările menționate mai sus nu sunt acoperite de programul internațional de garanție.

În magazinul iSpace puteți cumpăra telefoane oficiale iPhone Dual Sim (nano-SIM și eSIM) cu garanție internațională a producătorului. Acestea sunt telefoanele care sunt fabricate oficial pentru țările europene. Telefoanele 2 Sim cu (2 nano-SIM) sunt importate în Moldova în mod oficial și, bineînțeles, sunt cu garanție internațională.

Dacă totuși vă decideți să cumpărați un gadget “gri”, atunci țineți cont de faptul că se poate dovedi a avea consecințe nedorite, pierderi de timp, nervi și bani.

Translated with DeepL

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *