În cadrul evenimentului de prezentare din 7 martie, Apple a dezvăluit o nouă cromatică pentru gama actuală. Modelele de bază ale iPhone 14 și iPhone 14 Plus au primit un galben suculent. Înainte de aceasta, smartphone-ul de ultimă generație era disponibil în culorile negru, albastru, mov, alb și roșu.

Pentru al treilea an consecutiv, compania a stârnit interesul utilizatorilor prin lansarea unei noi culori suculente în primăvară. Anul trecut a fost verde alpin, iar mai devreme a fost chiar mov. Modelele mai vechi nu au primit nicio modificare, păstrându-și paleta restrânsă.

Ultima dată când a fost folosit galbenul a fost în 2019. A fost vorba de iPhone 11, care până în prezent rămâne relevant. În plus față de acest model, iPhone XR și iPhone 5c au fost lansate tot în galben. Apropo, XR s-a dovedit a fi incredibil de popular: numărul de precomenzi a fost atât de mare încât Apple a trebuit chiar să mărească timpul de livrare. Arăta atât de proaspăt și de cool pe fundalul smartphone-urilor obișnuite de culoare neagră și gri!

iPhone 14 iPhone 14 Plus

Nu există modificări funcționale, specificațiile smartphone-ului iPhone 14 Galben au rămas aceleași.

  • procesor puternic A15 Bionic;
  • RAM – 6 GB, iar memoria încorporată – 128, 256 și 512 GB;
  • camere frontale și principale – 12 MP;
  • ecran – 6,1 și 6,7 inci.

Apple a dezvăluit și noi accesorii pentru iPhone. Dacă doriți să vă transformați ușor smartphone-ul, puteți oricând să cumpărați o husă nouă pentru acesta.

iPhone 14 iPhone 14 Plus

iPhone 14 și iPhone 14 Plus galben pot fi precomandate pe ispace.md începând cu 17 martie. Smartphone-ul va fi pus în vânzare pe 24 martie. Rămâneți pe frecvența știrilor noastre pentru a fi siguri că nu ratați noul produs din magazinele iSpace!

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *