În primul rând, felicitări! Ați devenit fericitul posesor al celui mai nou smartphone emblematic de la Apple. Designul elegant, carcasă din titan, accesorii, cameră de 48 MP și port USB Type-C pentru încărcare – de altfel, pentru prima dată în istorie! Noul iPhone 15 Pro cu siguranță nu vă va dezamăgi.

Următorul pas este echiparea. În acest nou review, vă vom spune ce accesorii pentru iPhone 15 Pro trebuie să cumpărați pentru a vă bucura de el pe termen lung și cu plăcere.

Husă

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă protejați dispozitivul. Dacă acesta cade, husa va proteja carcasele de spargere și display-ul de crăpături. În plus, va rămâne întotdeauna uscat și curat. Cel mai important, trebuie să se potrivească perfect dimensiunilor telefonului și să se potrivească strâns cu carcasa.

În plus, husa pentru iPhone este și un accesoriu stilat. Nu numai că vă protejează de zgârieturi, praf și daune, dar face și parte din imaginea dvs. Și dacă aveți în colecția dvs. câteva huse de diferite culori și materiale, veți putea să vă puneți accente în imaginea dvs. și să le alternați în funcție de starea de spirit.

Liderul incontestabil în această categorie este Apple Case. Dar dacă căutați ceva mai puțin costisitor, dar la fel de bun, avem ceva de oferit. Unul dintre cele mai populare variante printre utilizatori este husa Native Union (Re)Classic pentru iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Aceasta are un design minimalist elegant și o paletă luxoasă de culori – de la verde mentă proaspătă până la negru clasic.

Husa subțire este compatibilă cu dispozitivul de încărcare fără fir MagSafe. Partea de jos este închisă, marginile sunt ridicate, iar interiorul este din microfibra plăcută la atingere. Și dacă vă pasă de planetă, veți fi bucuroși să aflați că husa este fabricată din materiale reciclate, cu un impact minim asupra mediului înconjurător.

accesorii

Frumos, ecologic și extrem de rezistent – de ce altceva mai aveți nevoie? Cu excepția cazului în care nu doriți să ascundeți noul dvs. iPhone 15 Pro sub o “piele groasă”. Atunci vă sugerăm să acordați atenție husa de silicon transparentă Native Union (Re)Clear. Astfel, veți proteja iPhone-ul și îl veți arăta lumii.

Dacă deja aveți un accesoriu de la Native Union și doriți să vă extindeți colecția cu un brand nou pentru dvs., vă recomandăm husa Pitaka MagEZ Case 4. Este, de asemenea, foarte frumoasă, rezistentă și compatibilă cu încărcătorile MagSafe. Caracteristica sa principală este faptul că este fabricată din fibră de aramidă de calitate premium, care este de 5 ori mai rezistentă decât oțelul și mult mai ușoară. De aceea, aveți senzația că țineți iPhone-ul în mână fără husă. În plus, nu-și pierde culoarea și aspectul în timp.

În plus, pentru a întări protecția noului dvs. dispozitiv, vă recomandăm să achiziționați, de asemenea, o sticlă de protecție sau o folie pentru ecran. Aceste accesorii vă vor proteja de probleme mari și costisitoare.

Baterie externă

Toate modelele iPhone au baterii cu o capacitate bună și se țin încărcate mai mult de o zi. Cu toate acestea, există situații când aceasta nu este suficientă, iar a rămâne fără comunicare și internet în momentele cele mai nepotrivite nu este cea mai atractivă perspectivă.

La ce să acordați atenție când cumpărați un Power Bank? Designul, dimensiunile, porturile, încărcarea wireless, dar cel mai important criteriu este capacitatea.

Cel mai popular format pentru bateriile externe variază de la 5000 la 10000 mAh. Utilizatorii le apreciază pentru prețul lor accesibil, ușurința și portabilitatea lor. Astfel de modele încap chiar și în buzunarul unei jachete.

De exemplu, dispozitivul de încărcare portabil BELKIN are o capacitate de 20000 mAh. Acesta suportă încărcarea rapidă Power Delivery de 15 W. De asemenea, are un indicator luminos care vă permite să verificați nivelul de funcționare al bateriei și o protecție încorporată împotriva supraîncălzirii. BELKIN este compatibil cu toate dispozitivele care suportă încărcarea de la un port USB.

accesorii

Ubear – este încă un brand pe care îl vă putem recomanda cu încredere. Acesta a creat o excelentă baterie externă Ubear Backup cu o capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcare wireless MagSafe. Caracteristica principală constă în faptul că husa magnetică tip carte îl transformă într-un suport comod pentru smartphone-ul dvs. În încărcătorul Ubear sunt încorporați 18 magneți care fixează dispozitivul în două poziții. Și tehnologiile de protecție împotriva supraîncălzirii, supratensiunii și scurtcircuitelor garantează siguranța dispozitivului dvs.

Pentru cei care caută o versiune mai accesibilă și mai puțin capacă, vă sugerăm să luați în considerare Belkin Magnetic Wireless cu o capacitate de 2500 mAh. De fapt, această baterie externă vă permite să încărcați smartphone-ul, chiar și atunci când bateria externă în sine are nevoie de încărcare. Această funcție este gestionată de tehnologia de încărcare în cască.

Dispozitivul de încărcare wireless

Desigur, încărcătoarele standard cu adaptor și cablu nu au dispărut nicăieri. Dar la utilizatorii moderni, încărcătoarele wireless au devenit foarte populare. Acestea permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive, fără a necesita conectarea cablurilor fizice.

Aceste dispozitive au multe avantaje: sunt comode și ușor de utilizat, prelungesc viața conectorilor, oferă acces rapid la încărcare și fac spațiul dvs. de lucru mai estetic și mai vizual “curat”.

Una dintre cele mai universale soluții este Satechi 3-în-1 de 7,5 W. Dispozitivul vă permite să încărcați simultan iPhone-ul, Apple Watch și AirPods Pro. Perfect dacă aveți nevoie să vă încărcați rapid toate dispozitivele Apple!

accesorii

Dintre concurenții demni de luat în considerare se numără și Native Union USB-C, care permite încărcarea simultană a smartphone-ului, căștilor și ceasurilor inteligente Apple.

De asemenea, merită menționat că astfel de accesorii pot fi utilizate și ca suport. În noul iOS 17, dezvoltatorii au adăugat “Modul așteptare”: dacă așezați smartphone-ul pe încărcare în poziție orizontală, pe ecran va apărea informație despre timp, vreme și altele. Aceasta poate fi o alternativă interesantă pentru ceasurile de noapte de pe noptiera de lângă pat.

În catalogul iSpace Apple Authorised Reseller găsiți doar cele mai frumoase, calitative și fiabile accesorii. Acestea sunt recomandate chiar de către Apple. Puteți să plasați cu încredere o comandă pe site-ul nostru sau să veniți în unul dintre magazinele noastre dacă doriți să vedeți întreaga colecție personal.

CITIȚI MAI MULT:

Se poate încărca iPhone 15 cu un cablu neoriginal?

iPhone 14 vs iPhone 15: merită schimbarea și care este diferența

Cum faceți cumpărăturile la iSpace să fie și mai plăcute?

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *