Prezentarea care a avut loc în noaptea de 31 octombrie a fost dedicată MacBook Pro și iMac de la Apple. Acestea sunt primele calculatoare bazate pe procesoare din seria M3, fabricate folosind tehnologia de proces de 3 nm. Ele promit o performanță și o autonomie și mai mare. Apropo, într-un an, aceasta este a doua actualizare a MacBook Pro cu diagonale de 14 și 16 inci.

M3, M3 Pro și M3 Max: incredibil de rapide și puternice

Noua generație MacBook Pro este creată folosind tehnologia de 3 nanometri și este echipată cu o arhitectură grafică complet nouă. Acestea sunt cele mai avansate cipuri disponibile în prezent pentru calculatoarele profesionale.

Este ușor să înțelegi capacitățile acestora: fiecare cip este mai puternic decât „fratele” său “mai mic”. De exemplu, MacBook Pro cu procesorul de bază M3 funcționează cu 60% mai rapid decât MacBook Pro de 13 inci cu M1. Laptopul cu M3 Pro garantează o viteză de lucru cu 40% mai mare decât M1 Pro. Pentru cei obișnuiți să apese brusc pedala de accelerație, M3 Max este ideal. Dacă îl comparăm cu M1 Max, creșterea va fi de 2,5 ori, iar dacă ne gândim la existența celui mai puternic MacBook Pro pe Intel, creșterea va fi de 11 ori.

Trebuie menționat că în ultimele modele MacBook Pro este implementat pentru prima dată ray tracing accelerat hardware. Pe înțelesul tuturor, împreună cu noua arhitectură grafică, acest lucru vă permite să vedeți umbre și reflexii mai realiste în jocuri și să faceți redarea de 2,5 ori mai rapidă.

În plus, noul MacBook Pro a devenit și mai eficient energetic. Imaginați-vă doar: până la 22 de ore de funcționare autonomă. Și cel mai plăcut lucru este că deconectarea de la rețea nu va afecta în niciun fel viteza de lucru.

MacBook Pro 14 și 16

Display cu gamă dinamică extrem de largă

Nu există descoperiri fundamentale în această privință. Liquid Retina XDR rămâne în continuare deținătorul titlului de cel mai bun ecran din lume pentru laptopuri, având o luminozitate constantă de 1000 de niți și o luminozitate maximă de 1600 de niți pentru conținutul HDR. Singura noutate constă în faptul că dezvoltatorii au adăugat o luminozitate a ecranului cu 20% în cazul utilizării conținutului SDR.

Display-ul oferă un contrast impresionant, culori bogate și realiste, umbre adânci, detalii de top și un unghi de vizualizare uimitor. Lucrul pe Mac va fi confortabil chiar și în lumina soarelui.

Dacă lucrați cu grafică, cu siguranță veți aprecia aceste performanțe. În plus, fiecare display Liquid Retina XDR este calibrat la fabrică și susține modurile Pro Motion și Pro Reference.

În ceea ce privește suportul suplimentar pentru ecrane externe, MacBook Pro cu cipul M3 poate fi conectat la un singur ecran, în timp ce M3 Pro și M3 Max pot fi conectate la două, respectiv patru ecrane. Programatorii, fotografi, editorii video, designerii, artiștii și reprezentanții multor alte profesii vor fi încântați.

În noile laptopuri, camera rămâne aceeași, 1080p, cu un sistem de trei microfoane de calitate de studio și un sistem audio cu șase difuzoare – stabilitatea este neschimbată aici. De asemenea, acestea suportă Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.3.

Noua culoare Space Black – mai neagră decât negrul

Apple a adăugat în paleta de culori a MacBook-ului o nouă culoare – Space Black. Aluminiul întunecat arată foarte impresionant. Cu siguranță va fi pe placul utilizatorilor și datorită faptului că suprafața Mac-ului va fi acum mai rezistentă la amprentele degetelor, datorită anodizării.

Cu toate acestea, culoarea exclusivă va fi disponibilă doar pentru modelele cu cipuri M3 Pro și M3 Max. În plus față de negru, va fi disponibilă și varianta Silver (argintiu). Varianta “mai mică” M3 va fi disponibilă în culorile clasice Space Gray (gri spațial) și Silver.

MacBook Pro 14 și 16

Noile MacBook Pro 14 și 16 sunt impresionante! În curând vor fi disponibile pentru precomandă pe site-ul nostru. Urmați știrile pentru a fi printre primii care cumpără și pentru a fi garantat primul posesor al acestui dispozitiv de top.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *