Desenul cu degetele a încetat de mult să mai fie doar o joacă de copii. Dacă porniți iPad-ul și rulați un program special pe el, puteți schița și picta o imagine întreagă. Principalul lucru este să știți de ce fel de aplicație din App Store aveți nevoie – alegeți după gustul dumneavoastră.

Este demn de remarcat imediat că multe dintre programele din această recenzie sunt universale – adică pot fi rulate nu numai pe tabletele iPad, ci și pe smartphone-urile iPhone. Acesta este un avantaj incontestabil atunci când vine inspirația, iar dintre toate instrumentele pentru desen la îndemână este doar un smartphone “măr”. 🙂

Desigur, puteți desena pe ecranul iPad nu numai cu degetele: dacă vă simțiți confortabil ținând în mână un instrument familiar, folosiți unul dintre stylus-urile pe care vi le putem oferi în magazinul iSpace.

Paper de la FiftyThree

App Store

Acest program este cel mai bun care poate fi oferit pentru schițarea rapidă și ușoară. Interfața simplă, fără bare de meniu sau butoane, vă permite să vă concentrați asupra muncii dvs. Cu Paper, iPad-ul dvs. devine un set de caiete de notițe ale căror pagini pot fi răsfoite cu ușurință cu un singur deget.

Descărcați din App Store

Illustrator Draw

Acest software înlocuiește creionul și hârtia cu o pânză digitală și un set de pensule personalizabile. Suportul pentru straturi, sincronizarea cu Adobe Creative Cloud și transferul direct al ilustrațiilor către editorul vectorial desktop Adobe Illustrator fac din Illustrator Draw un asistent indispensabil pentru orice utilizator de produse Adobe.

Aplicația dispune de o gamă largă de funcții și instrumente de desen, inclusiv stilouri multiple, diverse stiluri, suport pentru straturi etc., și este disponibilă în mai multe limbi.

Descărcați

Concepts

App Store

Concepts este o aplicație fantastică de desen care se potrivește nevoilor dvs. profesionale de proiectare sau de schițare. Suportă straturi infinite împreună cu capacități de selectare rapidă și oferă pânze infinite, biblioteci de obiecte, pensule organice, un motor vectorial interactiv, instrumente de precizie și multe altele.

Vă va plăcea interfața sa curată și intuitivă, precum și gama largă de markere, pixuri, creioane și grile care au, de asemenea, fonturi reglabile. În plus, instrumentul acceptă mai multe formate (inclusiv PSD) și mai mult de zece limbi.

Descărcați din App Store

Create

CREATE este un instrument avansat pentru graficieni, cu ajutorul căruia vă puteți detașa creativitatea de un anumit computer și chiar de un întreg birou și o puteți transfera pe compactul iPad Pro, pe care îl puteți folosi oriunde doriți.

Cu acest program puteți proiecta forme și pictograme, edita text și tipografie, adăuga contururi și umpluturi, modifica, mări și roti, alinia obiectele la o grilă, duplica sau schimba ordinea acestora și așa mai departe.

CREATE lucrează atât cu grafică vectorială, cât și cu grafică raster. Are o interfață simplă și clară, care nu va necesita mult timp pentru a fi învățată. Cu ajutorul acestei aplicații veți putea să realizați chiar și cele mai incredibile idei.

Descărcați din App Store

Adobe Comp CC

App Store

Adobe Comp CC este o aplicație excelentă pentru iPad, care vă permite să creați machete pentru proiecte web și grafice chiar din mers. Este plină de caracteristici diferite, inclusiv un depozit de fotografii și forme, precum și fonturi gratuite, suport pentru gesturi și multe altele.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale Adobe Comp CC este că puteți rula o machetă în această aplicație și apoi să o trimiteți către alte produse Adobe, cum ar fi InDesign, Illustrator, Muse și Photoshop. În cele din urmă, funcționează cu serviciile Adobe Creative Cloud, inclusiv Creative Cloud și CreativeSync și acceptă peste 15 limbi.

Descărcați din App Store

Autodesk SketchBook

Această aplicație este special concepută pentru profesioniștii creativi: începători, ilustratori profesioniști, designeri. Datorită ei, nu veți fi legat de o anumită locație și veți putea lucra la un moment convenabil.

Programul Autodesk SketchBook este dezvoltat de specialiști în proiectarea asistată de calculator, care și-au dovedit deja eficiența pe platformele desktop. Are o interfață minimalistă care nu vă distrage atenția de la munca dvs.

Aplicația dispune de tot ce aveți nevoie pentru a crea opere de artă digitale – numai pentru pensule există 170 de opțiuni personalizabile. Aplicația este optimizată pentru utilizarea eficientă a performanțelor iPad Pro.

Descărcați din App Store

Pocket Palette

App Store

Pasionaților de game și paletele de culori, această aplicație este special pentru voi. Cu Pocket Palette, puteți crea un număr infinit de palete de culori personalizate de la zero sau din fotografii de pe iPad. Puteți modifica numărul de culori și nuanțe, elimina cele inutile din fotografie și ajusta codul hexagonal al fiecărei culori pentru a obține nuanța dorită. Salvați paletele preferate și exportați-le în alte aplicații.

Data viitoare când vedeți ceva atrăgător pe drum, faceți o fotografie și apoi creați o paletă.

Descărcați din App Store

Adobe Capture

Sunteți un designer care iubește să facă fotografii pentru a da frâu liber inspirației? Dacă da, Adobe Capture ar putea fi noul dvs. instrument de design preferat. Și, în același timp, un editor foto. Imaginați-vă că vedeți noi modele, pensule și texturi prin obiectivul tabletei sau al telefonului dvs? Exact așa funcționează Adobe Capture. Capturați detaliile dvs. preferate și transformați-le în adevărate instrumente de design.

Instrumentele rezultate pot fi salvate în contul dvs. Creative Cloud și pot fi utilizate în versiunea dextop a programelor de la Adobe.

Descărcați din App Store

Odată cu evoluția constantă a tehnologiei, software-ul de design nu vă mai leagă de computer. Dacă aveți un iPad, încercați aceste instrumente. Nu uitați, inspirația poate apărea în orice moment – iar pentru a o capta, aveți acum la dispoziție aplicații.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *