Noile ceasuri inteligente de la Apple – noi caracteristici revoluționare pentru utilizatori. Dispozitivele care fac viața a milioane de oameni mai confortabilă sunt acum și mai puternice, mai fiabile și mai convenabile. Acestea dispun acum de cel mai puternic cip S9 SiP din istoria Apple Watch, de o eficiență energetică îmbunătățită, de gesturi cu dublă atingere, de Siri și de acces securizat și înregistrare a datelor de sănătate. Dar mai întâi de toate.

Cipul S9 SiP

Acesta este noul procesor de top al Apple. Acesta oferă îmbunătățiri la nivelul întregului sistem și funcții interesante, precum gestul de dublă atingere și Siri direct pe ceas. Cu un procesor Neural Engine cu 4 nuclee, noul ceas gestionează sarcinile de învățare automată de două ori mai rapid decât predecesorul său, Series 8. Eficiența energetică este, de asemenea, de top, noul cip S9 Sip oferind Apple Watch 9 o autonomie de până la 18 ore.

Apple Watch Ultra 2 este și mai bun, cu o autonomie de până la 36 de ore și până la 72 de ore în modul de consum redus de energie. Este ceasul perfect pentru pasionații de activități extreme. Este potrivit chiar și pentru scufundări, kite surfing și wakeboarding. Seria Ultra 2 poate rezista la scufundări până la o adâncime de 40 de metri.

Apple Watch ultra 2

Display mai luminos

Cipul S9 Sip a permis dezvoltatorilor să obțină un display mai luminos pe noul Apple Watch. Apple Watch 9 are o luminozitate maximă a afișajului de până la 2000 de nits, de două ori mai mare decât cea de pe Seria 8.

Iar modelul Apple Watch Ultra 2 are până la 3.000 de nits, ceea ce înseamnă o luminozitate cu 50% mai mare decât cea a primei generații Ultra.

Apple Watch ultra 2

Acum, utilizatorii pot citi textul chiar mai confortabil în lumina puternică a soarelui. Valoarea minimă a luminozității este de 1 nit. Este relevantă pentru încăperile întunecate sau, de exemplu, dimineața devreme, când nu doriți să deranjați sau să atrageți atenția celor care se află în apropiere în acel moment.

Apropo, lanterna din Apple Watch Ultra 2 este, de asemenea, îmbunătățită: rotația Digital Crown dublează temporar luminozitatea pentru a ilumina mai puternic calea.

Gestul de atingere dublă

Fiecare nouă generație de ceas este concepută pentru a face experiența utilizatorului și mai uimitoare și mai plăcută. Gesturilor precum atingerea, glisarea, ridicarea încheieturii mâinii și acoperirea pentru a dezactiva au fost acum alăturate de Double Tap. Funcția vă permite să vă controlați ceasul fără a atinge dispozitivul în sine. Pur și simplu atingeți dublu cu vârful degetului mare și al degetului arătător, ca în fotografia de mai jos. Dubla atingere controlează butonul principal din aplicație. Astfel, puteți răspunde sau încheia apeluri, reda muzică, opri alarma, face fotografii și multe altele.

Gestul atingerii duble a fost realizat datorită unui motor neural mai rapid. Acesta procesează datele de la accelerometru, giroscop și senzorul optic cardiac. Algoritmii captează micromișcările încheieturii mâinii și modificările fluxului sanguin atunci când degetele se ating de două ori.

Siri chiar pe ceasul dvs.

O altă actualizare de ultimă oră: solicitările Siri sunt acum gestionate direct pe dispozitiv. Răspunsurile la solicitările care nu necesită conectare online vor deveni mai precise și mai rapide. De exemplu, o solicitare de a începe un antrenament, de a seta un cronometru. În plus, datorită sistemului Neural Engine, dictarea a devenit, de asemenea, mai precisă – cu 25% față de Apple Watch 8.

Prelucrarea datelor pe smartwatch-uri este complet confidențială și sigură. Iar Siri poate fi folosit pentru a accesa datele din aplicația Sănătate. Cu ajutorul asistentului vocal, utilizatorii pot cere să afle informații despre cum au dormit noaptea trecută și dacă inelele de activitate sunt închise, precum și să facă modificări ale parametrilor de greutate sau ale consumului de medicamente.

Apple Watch ultra 2

Căutare mai precisă a iPhone-ului

Aceasta este una dintre funcțiile preferate de utilizatorii a perechii Apple Watch și iPhone. Adesea, după ce ne scăpăm smartphone-ul undeva, nu-l mai găsim. Dar este suficient să activați funcția de căutare de pe ceas și un semnal sonor și o lumină vă va spune unde se află dispozitivul dvs. Cipul UWB de bandă ultralargă de a doua generație face ca căutarea din linia iPhone 15 să fie mai precisă. Căutarea de precizie detectează distanța și direcția și oferă indicii vizuale, tactile și audio pentru a-l găsi pe dispărut. Chiar dacă acesta se află în altă cameră.

Culori și dimensiuni disponibile

Apple Watch Series 9 este disponibil în mărimi de 41 mm și 45 mm, în culori uimitoare: Pink, Starlight, Midnight, Silver, (PRODUCT)RED, în aluminiu, și în oțel inoxidabil în Gold, Silver și Graphite.

Apple Watch ultra 2

O nouă colecție de curele Hermes și Nike va fi, de asemenea, oferită clienților. În cadrul acestor colaborări, Apple și-a stabilit obiectivul de a realiza nu numai accesorii frumoase și confortabile, ci și ecologice. Iar acesta este un bonus foarte frumos pentru cei cărora le pasă de problemele de mediu. Apple nu se abate de la planul său și intenționează să atingă o urmă de carbon zero în producția produselor sale până în 2030.

Apple Watch Ultra 2 este disponibil în 49 mm, într-o carcasă din titan reciclat. Apropo, noul logo de pe ambalajul ceasului este acum, de asemenea, neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Apple Watch ultra 2

Reamintim că prezentarea noilor produse Apple a avut loc în seara zilei de 12 septembrie. Printre noutățile companiei se numără nu doar Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2, ci și linia iPhone 15. Foarte curând, toate modelele actualizate de dispozitive vor fi puse în vânzare în magazinul iSpace. Urmăriți noutățile pe blogul nostru și pe Instagram pentru a precomanda și pentru a fi primii care vor primi dispozitivele mult așteptate.

Sursa foto: apple.com

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *