Pe 7 septembrie, Apple a organizat o prezentare în cadrul căreia a dezvăluit noile sale produse mult așteptate. Printre acestea se numără mai multe modele de Apple Watch, AirPods Pro generația a 2-a și gama iPhone 14. Care include acum nu doar seriile Pro și Pro Max, ci și Plus în loc de mini.

Să vedem ce dispozitive vor ajunge în curând la iSpace.

Apple Watch Series 8 cu un senzor de temperatură

apple watch

Designul și dimensiunea ceasului sunt aceleași ca în cazul Seriei 7. Toate schimbările se află în interior. Noua versiune dispune de un senzor de temperatură care citește parametrii la fiecare 5 secunde. Atunci când este asociat cu un software actualizat, ceasul va fi capabil să alerteze femeile atunci când ovulația este iminentă.

Noul accelerometru urmărește acum schimbările de poziție de 4 ori mai bine. Acesta poate recunoaște accidentele de mașină în care este implicat purtătorul. Seria 8 va apela apoi serviciile de urgență și va transmite coordonatele purtătorului. În mod previzibil, funcția va fi disponibilă doar în anumite țări.
apple watch

Durata de viață a bateriei nu s-a schimbat: ceasul funcționează timp de 18 ore în modul normal sau 36 de ore în modul de economisire a energiei. Apropo, acest mod a fost actualizat: acum economisește în mod vizibil încărcătura dispozitivului, dar în același timp practic nu îi limitează funcționalitatea.

Noutatea este disponibilă în patru culori: argintiu, auriu, albastru și roșu. Vor apărea, de asemenea, versiunile Nike Watch și Hermès.

Apple Watch SE 2 cu un ecran mai mare și un cip reprezentativ

apple watch

Cel mai accesibil dispozitiv din gama de produse, cu un set de funcții de bază și hardware modern. Principala diferență vizuală se află pe panoul din spate. În cazul SE, senzorii sunt înconjurați de nailon hipoalergenic, iar capacul poate fi acum în culori diferite.

SE a primit același cip ca și Seria 8. Datorită căruia au devenit cu 20% mai rapide. Display-ul a crescut cu 30% pentru aceeași dimensiune a carcasei. Pentru a realiza acest lucru, Apple a redus marginile. Nu există tehnologia Always On: trebuie să ridicați mâna pentru a porni ecranul. Nu există nici senzor de temperatură corporală, nici pulsoximetru și nici Car Crash, care cheamă automat o ambulanță.

apple watch

În rest, SE face tot ceea ce face modelul mai vechi. Acestea recunosc căderile purtătorului, determină tipul de antrenament, monitorizează activitatea și urmăresc fazele de somn. Puteți face duș și înota sub apă cu ele: impermeabilizare WR50.

Durata de viață a bateriei este aceeași, de 18 ore. Dar watchOS 9 va putea prelungi această durată până la 36 de ore cu noul mod de economisire a energiei.

Apple Watch SE este disponibil în culorile argintiu, auriu și albastru.

Apple Watch Ultra cu buton suplimentar și autonomie record a bateriei

Modelul premium din gama Apple Watch. Ceasul arată complet diferit: carcasa de 49 mm este din titan, iar sticla este din safir. Ecranul nu mai este rotunjit, ci este încadrat de un chenar special. Rotița Digital Crown este protejată de o proeminență care împiedică apăsările accidentale. Există, de asemenea, un alt buton personalizabil pe lateral, precum și un difuzor și microfoane suplimentare.

Apple Watch Ultra este perfect pentru sportivii profesioniști și este pregătit pentru condiții extreme. Sunt ultra-rezistente și pot suporta scufundarea la o adâncime de până la 100 de metri. Sirena încorporată poate fi auzită până la o distanță de 190 de metri. Noul GPS multi-bandă oferă navigare și poziționare precisă.

Apple Watch Ultra are o luminozitate de până la 2.000 de nits. Aceasta este de două ori mai mult decât orice alt Apple Watch. În același timp, are o durată de viață record de 36 de ore la o singură încărcare. Modul de economisire a energiei crește această durată până la 60 de ore.

Apple a creat, de asemenea, noi curele pentru cele mai sportive ceasuri. Acestea sunt concepute special pentru diferite sporturi.

AirPods Pro 2 cu anulare îmbunătățită a zgomotului și noi swipe-uri

Noua generație a legendarelor căști a primit cipul H2. Acesta îmbunătățește calitatea sunetului și eficiența energetică. În modul de anulare a zgomotului, acum este filtrat de două ori mai mult sunet decât în “Pro” din 2019.

Și asta nu este tot! Modul spațialitate a devenit mai “inteligent”: detectează automat locurile prea zgomotoase și înăbușă sunetele puternice. Acest lucru este convenabil dacă călătoriți în metrou sau treceți pe lângă un ciocan pneumatic de lucru. Și pentru ca pernuțele să se potrivească perfect urechilor dvs., pernuțele XS sunt acum disponibile în varietatea de dimensiuni.

Volumul poate fi ajustat acum prin glisarea pe capătul căștilor. Dispozitivul funcționează până la 6 ore cu o singură încărcare, iar cu reîncărcarea periodică în carcasă – până la 30 de ore. Pentru a vă ajuta să găsiți carcasa pe care ați pierdut-o pe undeva, în ea a fost introdus un mic difuzor. Acesta vă va semnaliza dacă veți căuta carcasa în aplicația “Locator”.

O altă noutate frumoasă este faptul că AirPods 2 sunt compatibile cu încărcătorul Apple Watch.

iPhone 14 și 14 Plus cu cameră foto actualizată și conectivitate prin satelit

Anul acesta, Apple a renunțat la versiunea mini și a introdus un înlocuitor, iPhone 14 Plus.

iPhone 14 are o diagonală de 6,1 inci, în timp ce iPhone 14 Plus are 6,7 inci. Procesorul A15 Bionic – același care se regăsește pe iPhone 13 Pro de anul trecut – este responsabil pentru performanță. Însă, datorită unui cip grafic îmbunătățit, performanța în jocuri a crescut cu 25%.

Modulul camerei a fost, de asemenea, amplificat: camera din spate captează acum cu 49% mai multă lumină, în timp ce camera frontală captează cu 38% mai multă lumină. Noua cameră selfie de 12 megapixeli este echipată cu autofocus. Fotografiile realizate în condiții de lumină slabă sunt îmbunătățite de rețeaua neuronală Photonic Engine. Iar pentru filmările video, există un nou mod de stabilizare Action Mode.

La fel ca Apple Watch Series 8, ceasurile inteligente au primit o funcție de detectare a accidentelor auto. În cazul unor șocuri puternice, acestea vor apela automat serviciile de urgență și vor comunica coordonatele proprietarului.

O altă inovație este suportul pentru comunicarea prin satelit. În situații de urgență, iPhone 14 îl va putea folosi pentru mesaje scurte sau pentru a transmite geopoziția. Dar nu există încă detalii despre cum va funcționa acest lucru în afara SUA și a Canadei.

iPhone 14 și iPhone 14 Plus sunt disponibile în cinci culori: alb, negru, roz, bej și roșu.

iPhone 14 Pro și 14 Pro Max cu o nouă muchiuță în loc de breton și o cameră avansată

Titularii prezentării. Smartphone-urile au pierdut ” bretonul” obișnuit și au primit un nou decupaj Dynamic Island. Acesta maschează camera frontală și Face ID, iar prezența sa este redată chiar și la nivel de sistem. De exemplu, acum notificările, apelurile primite și alte elemente vor fi localizate în partea superioară a ecranului, interacționând cu “insula”.

Dimensiunile dispozitivelor nu s-au schimbat: 6,1 și 6,7 inci. Pentru performanță este responsabil noul cip A16 Bionic – cel mai rapid procesor central pentru telefoane mobile. Ramele din jurul ecranului au devenit și mai imperceptibile și pentru prima dată există modul Always On. Ecranul are o luminozitate maximă de 2000 nits și o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Camera smartphone-ului a fost, de asemenea, îmbunătățită serios. Senzorul de 48 de megapixeli captează de două ori mai multă lumină. Acest lucru vă permite să filmați clipuri video de calitate excelentă la rezoluție înaltă. Camera ultraangulară a fost, de asemenea, ajustată. Acum, aceasta captează mai multe detalii în modul macro chiar și în condiții de iluminare slabă.

Pentru înregistrarea video în mișcare activă există modul Acțiune. Noul cip Telephoto – 2x – vă permite să măriți imaginea. În modul “Cinema Effect”, este acceptată fotografierea la rezoluție 4K.

iPhone 14 Pro și 14 Pro Max sunt disponibile în patru culori: mov închis, argintiu, auriu și negru.

Noile produse vor fi disponibile în curând la iSpace. Urmăriți noutățile pe site-ul nostru și pe rețelele sociale.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *