BuyBack și Trade-in

BuyBack și Trade-in. Piramida lui Maslow este o reprezentare vizuală a necesităţilor umane de la cele primare până la cele mai complexe. Dacă o aplicăm și valorilor angajaților, devine clar că dezvoltarea profesională și utilizarea instrumentelor de lucru de calitate sunt la fel de importante precum banii. Acest lucru explică de ce tot mai multe companii oferă angajaților bonusuri – opțiuni de lucru la distanță, pachete de beneficii sociale, programe corporative de loialitalitate, iar mai nou și posibilitatea de a-și alege dispozitivele de lucru.

Ce presupune programul în care angajații fac alegerea?

Programul în care angajații fac alegerea (Employee Choice Program) este un nou nivel al culturii corporative, la care tind toate companiile de succes. În cadrul acestui program, angajații au posibilitatea să-și aleagă singuri cele mai bune tehnologii.

Astfel, experții companiei independente de cercetare Vanson Bourne în colaborare cu dezvoltatorul de software Jamf și corporația Apple au constatat că 3 din 4 angajați ar prefera să lucreze pe Mac. Și nu e de mirare. Tehnologia Apple oferă perspective mari și posibilitatea de a dezvolta potențialul. MacOS este un sistem de operare foarte prietenos. Are o interfață armonioasă și intuitivă. Prin urmare, chiar și pentru un începător, perioada de adaptare va fi una rapidă și fără impedimente.

Pentru angajator, a oferi angajaților opțiunea de a alege, inclusiv echipamentele tehnice, este cea mai simplă modalitate de a demonstra cât de mult își apreciază echipa sa. În plus, o astfel de abordare formează o imagine atractivă a companiei și demonstrează statutul său.

Interesant. Câțiva ani în urmă, în plină pandemie, a avut loc un val de eliberări benevole de la locul muncă, numită “Marea demisie”. Acest fenomen a fost provocat de un nivel scăzut de satisfacție a personalului și lipsa de motivație în procesul muncă. Într-adevăr, conform unui studiu al CNBS-Catalyst, tendința va continua până când companiile nu vor începe să acorde mai multă grijă angajaților săi, să ia în considerare problemele și doleanțele acestora, atât în procesul de muncă, cât și în viața personală.

Jurnaliștii de la Forbes sunt și ei de acord cu această prognoză. Angajații care simt recunoștință și sprijin din partea angajatorului sunt de aproape 5 ori mai eficienți. Sănătoși, motivați și mulțumiți de munca lor, ei demonstrează rezultate mai înalte, o stare de spirit mai bună și rezistență la stres.

Se pare că implicarea și bunăstarea echipei sunt parte integrantă a unei strategii de bussiness moderne. Aceasta va contribui la succesul afacerii dvs.

BuyBack și Trade-in

Top-5 cauze, care explică de ce afacerea dvs. are nevoie de programul în care angajații fac alegerea

#1: Veți ademeni noi talente

În situația în care un potențial candidat are mai multe oferte echivalente, trebuie să oferiți una mai atractivă. Dându-i angajatului opțiunea să-și aleagă singur dispozitivul de lucru, veți crea o impresie pozitivă și îi veți demonstra grija față de personalul pe care îl aveți.

Un sondaj realizat de compania de audit PricewaterhouseCoopers (PwC) a arătat că aproximativ 78% din cei interogați consideră că accesul la tehnologiile pe care le preferă la locul de muncă îi fac mai eficienți.

#2: Mențineți personalul pe care îl dețineți acum

Din punct de vedere financiar, păstrarea jucătorilor cu experiență în echipă, este mai avantajoasă decât recrutarea și instruirea unor noi angajați. Situația e și mai complicată atunci când bugetul companiei este limitat. Cu toate acestea, angajații pot fi convinși să nu părăsească compania. Oferiți-le mai multă libertate în luarea deciziilor, alegerea celor mai bune tehnologii și oportunități pentru dezvoltarea personală.

Compania IBM a confirmat că angajații care au acces la Mac, sunt de trei ori mai atașați și mai loiali decât utilizatorii Windows. În consecință, ei se eliberează mai rar, cu 17%.

#3: Ridicați nivelul motivațional și eficiența echipei

Atunci când oferi angajatului ceva ce el consideră a fi cel mai bun, fără îndoială, îl face să se simtă o verigă importantă a echipei. Acest lucru îl inspiră și îl motivează să lucreze mai asiduu, pentru a cuceri noi culmi și a justifica astfel încrederea superiorilor. Această succesiune de acțiuni duce treptat la creșterea eficienței și productivității muncii – atât a unui angajat sau a unei echipe, cât și a întregului business.

BuyBack și Trade-in

#4: Repartizaţi responsabilitatea pentru întreținerea tehnică

Dispozitivele Apple se remarcă prin securitatea lor excepțională și simplitatea utilizării acestora. Cum funcționează e lesne de înțeles și pentru un utilizator începător, iar Mac-ul este gata de lucru direct din cutie. Astfel, alegând Mac, angajatul înlătură de pe seama celor de la IT-support o parte din responsabilitățile legate de întreținerea zilnică a dispozitivului. Perioada de adaptare va fi ușoară și rapidă.

Cercetătorii companiei IBM au constatat că utilizatorii macOS solicită asistență tehnică de 5 ori mai rar decât colegii lor care lucrează pe Windows. Acest fapt educă un grad înalt de independență, iar compania nu mai este nevoită să mențină un personal mare de specialiști -IT.

#5: Reduceți cheltuielile companiei

În 2016, IBM a bulversat mediul de afaceri cu un nou studiu. Experiența companiei a arătat că utilizarea dispozitivelor Mac în locul PC-urilor a permis reducerea costurilor cu aproximativ 500 de dolari. Calculele recente ale JAMF au crescut și mai mult acest coeficient: pe parcursul a trei ani de folosire a unui MacBook, afacerea economisește aproximativ 843 dolari.

Acest lucru a fost posibil datorită mai multor factori. Spre exemplu, dispozitivele Mac se defectează rar, iar software-ul este preinstalat și nu necesită actualizări contra plată – astfel se reduc cheltuielile de IT-Support pentru orice afacere. Dispozitivele sunt fabricate din materiale rezistente, de înaltă calitate, astfel încât durata lor de viață ajunge până la 7 ani sau chiar mai mult, cu o îngrijire adecvată și o exploatare moderată. Iar la vânzarea unui Mac peste 3 ani puteți lua pe el aproximativ 610 dolari, în timp ce prețul unui PC va fi cu mult mai mic, aproximativ 137 dolari.

Aprorpo, serviciile BuyBack și Trade-in permit reducerea costurilor pentru amortizarea, depozitarea și eliminarea dispozitivelor învechite. În cazul BuyBack, compania primește, de asemenea, garanția achiziționării dispozitivelor uzate în condițiile stabilite în prealabil.

BuyBack și Trade-in. Program corporativ de loialitate penrtu partenerii ASBC

Programul în care angajații aleg (Employee Choice Program) – este o abordare cu totul nouă în formarea culturii corpotative. Veți putea atrage și, uneori chiar mai important, menține specialiști de primă clasă, evitând problema fluctuației personalului. În plus, veți consolida propriul program de loialitate.

BuyBack și Trade-in. Primul pas în direcția potrivită, îl puteți face chiar acum. Obțineți prețuri avantajoase la echipamentele Apple pentru angajații dvs., conectându-vă la programul corporativ de loialitate ASBC. Din partea dvs., nu vor fi costuri suplimentare: pur și simplu contactați managerii noștri pentru a afla toate detaliile. Oferta pentru MacBook Pro cu cipuri M1 Pro și M1 Max este limitată!

ASBC este resseler-ul oficial al tehnologiei Apple în țările CSI, proprietarul rețelei de magazine iSpace și a centrelor autorizate de deservire Apple. De asemenea, este furnizor de servicii BuyBack și Trade-in, ce are o imagine impecabilă pe piață începând cu 1996.

Noi suntem de părerea că, ceea ce este bun pentru angajați, este în cele din urmă prielnic și profitabil pentru afacere în ansamblu. Prin manifestarea de grijă și atenție față de interesele lor, construiți o strategie de dezvoltare a afacerii de succes și formați imaginea companiei. Ma mult decât atât, creați o echipă unită prin valori, tradiții și motivație comună. Iar aceasta este capabilă să mute munții din loc și să aducă profituri mari.

BuyBack și Trade-in

    Completați chestionarul de feedback și managerul nostru vă va contacta, pentru a răspunde la toate întrebările.

     

    Fiți întotdeauna informați!

    Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

    Lăsați un feedback

    Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *