iPhone vechi – Deci, ați decis să vindeți iPhone-ul. Înainte de a-l preda noului proprietar, trebuie să îl curățați. Ștergeți datele Apple ID, toate parolele și informațiile de plată, ștergeți aplicațiile. Vă prezentăm câteva modalități de a face acest lucru.

1. Creați o copie de rezervă

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să faceți o copie de rezervă. Aceasta este necesară pentru a avea acces la datele dvs. de pe noul dispozitiv. Pentru aceasta:

  • Conectați iPhone-ul la Wi-Fi;
  • Accesați Configurări – Numele dvs. – iCloud;
  • Selectați “Copie iCloud” – “Creați o copie de rezervă”. Nu deconectați Wi-Fi până când procesul nu este finalizat.

2. Deconectați-vă de la Apple ID

 iPhone vechi

Apple ID este un cont care permite utilizatorului să se conecteze la iWork, iCloud, iTunes Store, App Store și alte servicii. Acolo sunt stocate informațiile dvs. de contact și de plată. De asemenea, sunt stocate datele de conectare și detaliile de securitate folosite în serviciile Apple. Prin deconectarea iPhone-ului de la Apple ID, veți ieși și din aceste servicii. Pentru aceasta:

  • Dacă utilizați iOS 10.3 sau o versiune ulterioară: “Configurări” – Numele dvs. Derulați în jos și apăsați “Deconectare”. Introduceți parola pentru Apple ID și apăsați “Deconectare”.
  • Dacă utilizați iOS 10.2 sau o versiune anterioară: “Configurări” – iCloud – “Deconectare”. Introduceți parola pentru Apple ID și selectați “Deconectare”.

Important: nu ștergeți manual contactele, fotografiile, documentele și alte date atunci când sunteți conectat la iCloud. În acest caz, conținutul va fi șters nu numai de pe iPhone, ci și de pe serverele iCloud. Ceea ce înseamnă că va fi șters de pe toate dispozitivele conectate la acest cont. Dacă doriți să vă deconectați doar de la iCloud, accesați “Configurări” – “iCloud” – “Ștergeți contul”.

3. Dezactivați „Găsire iPhone”

 iPhone vechi

Această funcție ajută la găsirea telefonului pierdut sau furat. Trebuie să o dezactivați, deoarece conține opțiunea „Blocare activare”, care nu va permite cumpărătorului să asocieze propriul Apple ID și să repornească telefonul. Pentru a elimina blocarea:

  • Deschideți „Configurări” – Apple ID – „Găsire”.
  • Dezactivați funcția „Găsire iPhone”. Apoi va apărea o fereastră pentru introducerea parolei de la Apple ID. Introduceți-o și apăsați „Oprit”.

4. Resetați toate datele și setările

Funcția „Șterge conținut și setări” șterge ireversibil fotografiile, contactele, muzica, aplicațiile, informațiile de plată din Apple Pay. De asemenea, dezactivează serviciile iCloud, iMessage, FaceTime și altele. De aceea vă recomandăm cu insistență să faceți o copie de rezervă. Și apoi să începeți formatarea. Pentru aceasta:

  • Accesați Configurări- „General” – „Resetare” – „Șterge conținut și setări”. Dacă vi se cere să introduceți o parolă, introduceți-o și apoi apăsați „Șterge”.

Sfaturi utile: cum să vindeți rapid un iPhone vechi și să cumpărați unul nou

Nu tuturor oamenilor le place să se bage în setările telefonului, ștergând toate datele înainte de a-l vinde. De aceea vă oferim o idee mai bună: trade-in. Este o metodă de cumpărare în care predăți iPhone-ul vechi la iSpace și obțineți un beneficiu semnificativ la achiziționarea unuia nou. Această metodă are trei avantaje importante:

Fiabil. Experții iSpace vor șterge în siguranță toate datele personale de pe vechiul telefon. Nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat să ștergeți ceva și că parolele sau informațiile de plată vor ajunge în mâinile altora.

Clar. iSpace este un magazin cu statut de Apple Authorised Reseller. Avem un sistem clar de grade, conform căruia se evaluează dispozitivele utilizate. Costul final depinde de modelul și starea iPhone-ului dvs.

Rapid. Nu trebuie să faceți fotografii telefonului din cele mai bune unghiuri și să postați anunțuri pentru vânzare. Sau să vă pierdeți timpul întâlnindu-vă cu potențiali cumpărători. Pur și simplu veniți în magazin și predați-vă iPhone-ul unui specialist pentru evaluare. După 5-10 minute, veți primi un certificat, cu care puteți plăti până la 99% din costul unui nou smartphone.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *