Dispozitivele Apple sunt printre cele mai sigure din lume. Cu toate acestea, ca orice tehnică, ele pot suferi defecțiuni. Un proprietar dezorientat se îndreaptă imediat către atelierul cel mai apropiat, unde i se promite că se va rezolva problema: se va înlocui bateria, se va schimba display-ul spart sau se va resuscita “înecatul”. Dar a promite nu înseamnă a repara.

Repararea unui iPhone sau Mac necesită abilități profesionale specializate. De asemenea, inginerul trebuie să dispună de echipament și instrumente speciale. Mai există un aspect important: Apple furnizează piese de schimb originale doar service centrelor autorizate. Toți ceilalți sunt nevoiți să caute piese second-hand sau să utilizeze produse chinezești.

Acordați atenție acestor trei condiții dacă nu vreți să vă expuneți dispozitivul la riscuri.

Service Centrul

Service Centrul autorizat Apple în Moldova

iSpace, nu este doar un magazin de tehnică cu statutul de Apple Authorised Reseller. Compania include și iSpace Service, un Service Centru autorizat pentru repararea dispozitivelor Apple. Acesta este un service Apple din Moldova care se bucură de statutul înalt de Authorized Service Provider.

Avantajele iSpace Service:

  1. Competențe. Pentru a avea acces la procesul de lucru, inginerii service-ului iSpace Service urmează un curs de instruire de la Apple. Ei studiază particularitățile fiecărui produs în parte: iPhone, Mac și altele. Apoi își confirmă abilitățile printr-un examen. Nivelul ridicat de pregătire a inginerilor permite iSpace Service să repare tehnică conform standardelor de calitate Apple.
  2. Echipamente și instrumente direct de la producător. Dispozitivele Apple sunt dispozitive electronice complexe. În caz de reparație, ele necesită o dezasamblare atentă a carcasei cu ajutorul unor mijloace speciale, care previn deteriorarea dispozitivelor.
  3. Piese originale de la Apple. Aceleași piese care sunt montate în timpul producției iPhone sau Mac la fabrica producătoare.

iSpace Service Centru oficial Apple oferă următoarele servicii:

Oferim două tipuri de servicii: întreținere și reparații. Mai multe detalii despre serviciile legate de sistemul de operare iOS și macOS, precum și prețurile lor, le puteți găsi aici.

De asemenea, iSpace Service efectuează reparații pentru orice problemă a dispozitivelor Apple:

  • Diagnosticarea dispozitivelor;
  • Repararea modulară a iPhone, MacBook, iMac;
  • Înlocuirea ecranului, camerei, bateriei, carcasei;
  • Curățarea Mac de praf și înlocuirea pastei termice;
  • Curățarea plaselor fără a desface carcasa;

Excepție fac iPad, AirPods și Apple Watch. Acestea sunt dispozitive nedemontabile, care nu sunt reparate, ci înlocuite integral în caz de defect.

Termenele de reparație depind de defecțiune și de disponibilitatea pieselor de schimb. În medie, dacă piesa de care aveți nevoie este în stoc, reparația se efectuează în termen de trei zile.

Service Centrul

Reparare și garanție

iSpace Service furnizează reparații de service cu garanție pentru dispozitivele Apple și oferă servicii de reparații contra cost. De exemplu, dacă ați spart ecranul unui dispozitiv în perioada de garanție, doar înlocuirea acestuia într-un centru de service autorizat vă va permite să mențineți garanția pentru întregul dispozitiv.

Motivul este că orice intervenție a terților (inclusiv deschiderea dispozitivului în ateliere neautorizate) reprezintă un motiv pentru respingerea serviciului de garanție Apple. Această regulă este legată de faptul că Apple nu își asumă responsabilitatea pentru calitatea reparației și a pieselor de schimb utilizate în service centrele neautorizate. De exemplu, nu există informații despre echipamentul și condițiile în care s-a efectuat reparația: dacă totul este în ordine după astfel de intervenții? De asemenea, componentele de la producători terți pot provoca alte defecțiuni sau unele funcții pot deveni inaccesibile. De exemplu, în cazul în care înlocuiți ecranul spart al unui iPhone cu unul chinezesc, Face ID este blocat. Acest lucru este legat de mecanismul software de protecție împotriva pieselor de schimb neoriginale.

Prin urmare, dacă doriți să restabiliți funcționalitatea completă a dispozitivului dumneavoastră, vă rugăm să vă adresați la iSpace Service.

Încă două motive să apelați la Service Centrul autorizat Apple – iSpace Service:

  1. Amplasare în centrul orașului: Chișinău, str. 31 august 1989, 103.
  2. Program de lucru: Ln.-Vn. 09:00 și 18:00.

Vă invităm să ne vizitați pentru consultări sau să ne contactați la numerele de telefon:

+(373) 69-578-555

[email protected]

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *