Service Centru iSupport

Vă salută Service Centrul
autorizat iSupport.


Prestăm servicii de cea mai înaltă calitate și oferim garanție pentru toate
reparațiile. Puteți lăsa dispozitivele în grija noastră cu încredere!

Alegeți dispozitivul dumneavoastră:


De ce suntem de încredere?

Reguli pentru predarea în service.

Pregătirea dispozitivului pentru deservire.

 1. Realizați o copie de rezervă a datelor. Acest lucru poate fi făcut de către dvs. desinestatător sau în magazinul nostru.

  Service Centrul nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea informațiilor de pe dispozitiv înainte și după diagnosticare și lucrări de reparații.

 2. Dezactivați funcția „Găsire iPhone” pe dispozitivele iOS sau funcția „Găsire Mac” pe MacBook sau iMac.

 3. Aduceți cu dvs. accesoriile care ar putea fi legate de defecțiunea depistată.

 4. Dacă vă adresați în cadrul termenului de garanției, asigurați-vă că aveți bonul fiscal și certificatul de garanție.
  În unele cazuri, sunt necesare pentru a confirma achiziția dispozitivului.

 5. Scoateți husa de pe dispozitiv, precum și folia sau sticla de protecție.

Etapele reparației


Întrebări frecventeService Centrul autorizat Apple din Moldova

Nu există situații fără rezolvare și nici vârfuri pe care nu le puteți atinge. Știm foarte bine cum să rezolvăm problema cu dispozitivul dvs. sau să vă ajutăm în orice întrebare ce vă preocupă, așa că oferim cele mai bune condiții ale Service Centrului nostru autorizat, care vă poate ajuta profesional să rezolvați orice problemă de orice complexitate. Aici puteți nu numai să cumpărați produse, dar și să obțineți tot ce este necesar pentru ca dispozitivul dvs. să dureze cât mai mult. De asemenea, veți avea de-a face cu un personal amabil și bine pregătit, servicii de calitate, asistență în configurările inițiale, răspunsuri la orice întrebări și multe altele.


Unde în Chișinău puteți repara oficial tehnica Apple

Alegerea unui specialist pentru repararea dispozitivelor dvs. Apple trebuie abordată cu cea mai mare atenție și responsabilitate. Mulți observă că repararea dispozitivelor Apple este mult mai complexă decât în cazul altor mărci. Mecanismul intern este destul de dificil pentru tehnicienii fără calificare și, de multe ori, nu pot face față acestuia. Este important să tratați dispozitivul dvs. cu atenție și să îl încredințați unui specialist adevărat, care poate identifica problema și o poate rezolva într-un timp scurt și fără efort. Magazinul nostru iSpace vă poate ajuta să rezolvați problema și să oferiți dispozitivului dvs. ani lungi de viață fericită. Aici veți lucra cu adevărați specialiști calificați, care pot răspunde la orice întrebări vă interesează.


Repararea MacBook în Chișinău

Diversele probleme care pot apărea cu MacBook-ul dvs. pot fi rezolvate ușor. De obicei, acestea sunt fie erori de sistem, fie necesitatea de înlocuire a unor piese existente, cum ar fi porturile, difuzoarele sau display-ul spart din greșeală. Adesea, oamenii vin la service atunci când o diagnoză simplă nu este suficientă și trebuie abordată problema mai serios și în detaliu. Bazându-ne pe recenziile proprietarilor de MacBook, putem evidenția cele 5 probleme cel mai des întâlnite:

  • Încărcarea lentă sau lipsa acesteia.

  • Calitatea deteriorată a imaginii afișate.

  • Sistemul de operare funcționează încet.

  • Bateria se umflă și ține foarte puțin timp.

  • Intrarea de apă în interior.

La apariția uneia dintre aceste probleme, chiar dacă este vorba doar de o blocare obișnuită, este necesar să vă adresați imediat unui Service Centru pentru ajutor. Magazinul iSpace vă poate ajuta să reparați într-un timp scurt și să permiteți MacBook-ului dvs. să funcționeze cât mai mult și mai bine.


Repararea iPhone în Moldova

Chiar și cel mai performant și puternic iPhone, cu hardware de înaltă calitate, o reproducere excelentă a culorilor și un display durabil, din păcate, se poate defecta. Vă recomandăm să nu vă panicați și să vă adresați imediat unui specialist experimentat care poate identifica problema și o poate rezolva rapid. Există mai multe probleme cu care se confruntă cel mai des proprietarii de iPhone:

  •Pătrunderea apei în interior.

  •Display spart.

  •Difuzoare, porturi sau microfoane defecte.

  •Funcționarea lentă, blocări sau oprire.

  •Bateria se umflă și se descarcă rapid.

Toate aceste probleme enumerate mai sus nu sunt motive de îngrijorare și panică. Trebuie doar să vă adresați unor specialiști responsabili capabili să rezolve rapid și eficient problema. Magazinul iSpace oferă cele mai bune condiții de reparare și o garanție pentru o durată lungă de viață a dispozitivului dvs.


Înlocuirea bateriei pe MacBook

În cele din urmă, MacBook-ul dvs. începe să se descarce mult mai rapid și trebuie să luați încărcătorul cu dvs. chiar și atunci când plecați de acasă pentru scurt timp. În plus, devine fierbinte rapid și vă temeți că este ceva în neregulă cu el. Situații cunoscute? Atunci a venit momentul să înlocuiți bateria veche cu una nouă. Aceasta este una dintre operațiile simple pe care le efectuăm în Service Centrul nostru. Aici puteți găsi o baterie potrivită pentru modelul dvs. de MacBook și o puteți înlocui într-un timp scurt. Magazinul nostru iSpace vă poate ajuta să rezolvați orice problemă astfel încât dispozitivul dvs. să funcționeze la fel de bine ca înainte. De asemenea, efectuăm o diagnosticare atentă și oferim înlocuirea pieselor necesare.


Înlocuirea bateriei pe iPhone

iPhone-ul dvs. funcționează prost și încet? Se încălzește în mâinile dvs. până la punctul în care părea că este pe cale să ia foc? Acest lucru înseamnă că bateria a ajuns la finalul vieții sale și necesită înlocuire imediată. De asemenea, este important să știți că o baterie originală pentru iPhone-ul dvs. de orice model poate fi achiziționată doar în Service Centrele autorizate care reprezintă oficial compania Apple. Acest lucru este necesar pentru a evita achiziționarea accidentală a unui produs fals sau a unei baterii uzate, care nu va funcționa mult timp. Service Centrul iSpace vă poate ajuta să înlocuiți bateria de pe iPhone și să efectuați diagnosticul necesar. Aici puteți rezolva probleme de orice complexitate, fără a căuta alți tehnicieni, deoarece oferim prețuri foarte avantajoase și condiții convenabile pentru reparații, achiziții și livrare.


Înlocuirea camerei pe iPhone

Nu totul poate dura veșnic, inclusiv abilitatea camerei de a transmite o imagine clară după câțiva ani de utilizare a iPhone-ului. Desigur, uneori, setările incorecte pot distorsiona imaginea, dar nu întotdeauna este atât de simplu. Există mai multe motive pentru care devine evident că camera nu mai funcționează corect:

  •Daune externe (mecanice). Dacă pe lentilă observați zgârieturi, fisuri sau ciobituri, nu trebuie să vă faceți iluzii. Camera este cu siguranță deteriorată și trebuie înlocuită.

  •Intrarea de praf sau murdărie în interior. Astfel de cazuri necesită doar curățare a camerei.

  •Probleme cu focalizarea. Tratați cu responsabilitate alegerea unei huse pentru iPhone-ul dvs. sau asigurați-vă că nu există magneți în apropiere, deoarece pot provoca defecțiuni care afectează focalizarea camerei.

  •Defecțiuni de fabricație. Uneori, camera poate funcționa prost din cauza unei defecțiuni de fabricație, care necesită diagnosticare și înlocuire.

În cazul în care ați găsit una dintre problemele enumerate mai sus, este absolut necesar să vizitați un Service Centru pentru o diagnosticare detaliată. În magazinul nostru iSpace, puteți lăsa dispozitivul pentru reparație și înlocuirea camerei și puteți fi siguri că lucrările efectuate de tehnicienii noștri vor fi de cea mai bună calitate.