În decembrie 2020, Apple le-a oferit utilizatorilor săi un adevărat cadou și a lansat primele sale căști Bluetooth wireless de dimensiuni normale AirPods Max. Se pare că știți totul despre “frații” mai mici AirPods și AirPods Pro, dar am neglijat nemeritat AirPods Max. Dar le veți iubi din primele secunde – pentru designul lor neobișnuit, ergonomia excelentă, sunetul luminos și anularea excelentă a zgomotului. Cu căștile AirPods Max, muzica dvs. preferată va străluci în culori noi.

Primele impresii despre AirPods Max: design și paleta de culori   

Fiecare produs Apple are un design ușor de recunoscut. Căștile AirPods Max nu fac excepție: au un aspect modern (ca și cum ar fi fost aduse din viitor) și sunt foarte diferite de clasicele “urechi” care au devenit atât de familiare.

Odată ce le luați în mâini, vă veți da seama că este un produs premium, cu o mulțime de detalii tactile, gustoase și importante pentru utilizator:

  • o articulație cu arc ajută la reducerea presiunii pe părțile laterale,
  • arcul din oțel asigură că dimensiunea potrivită este bine fixată,
  • plasa moale, dar durabilă, ușurează greutatea căștilor și permite scalpului să respire,
  • căștile din aluminiu asigură un efect plăcut de răcire,
  • Pernuțele din spumă cu memorie și plasă respirabilă au formă ovală și se mulează pe anatomia capului dvs.- chiar și cu ochelari, vă veți simți confortabil să ascultați muzică în AirPods Max fără ca urechile să vă transpire.

Vă veți simți atât de bine, încât nu veți dori deloc să le scoateți!

Căștile AirPods Max

Căștile AirPods Max

Paleta de culori aleasă pentru căști este plăcută și evidentă. Din fericire, este puțin probabil să vedem vreodată nuanțe acide agresive în linia de produse Apple. AirPods Max pot fi achiziționate într-una dintre cele cinci nuanțe deloc plictisitoare: albastru cer, argintiu, roz căpșună, verde mentă și gri spațial. Perfect pentru vară!

Alegeți între un sunet bogat sau liniște relaxantă 

AirPods Max sunt alimentate de drivere de 40 mm. Aceștia oferă un sunet viu detaliat și un bas moale care nu vă va face să vă tremure capul. Le-am testat și putem spune cu siguranță: sunt o plăcere să asculți muzică, să te uiți la filme și să răspunzi la apelurile de pe iPhone. Și datorită cipului H1 și a unei serii de funcții utile, toate aceste sarcini zilnice devin o experiență unică.

Modul de anulare a zgomotului. AirPods Max excelează în suprimarea zgomotului extern și în crearea unei liniști perfecte în orice mediu. Căștile Apple vor fi salvarea dvs. în fața plânsetelor neîncetate ale bebelușilor în avion, într-o cafenea cu muzică enervantă și tare sau într-un taxi cu un șofer prea vorbăreț. Și nu trebuie să ascultați muzică deloc: dacă aveți nevoie să vă concentrați, unda sonoră inversă va elimina aproape complet sunetele enervante – și veți dispărea literalmente în tăcere.

Modul de transparență. O tehnologie unică care vă permite să auziți lumea din jur și să comunicați confortabil în timp ce purtați căști – de exemplu, atunci când traversați strada sau plătiți la casierie, puteți auzi toate sunetele din jurul dvs. Dacă doriți vreodată să scoateți căștile AirPods Max, o faceți doar din politețe față de persoana cu care vorbiți, dar nu este cu adevărat necesar să faceți acest lucru. Activarea cu o singură atingere este rapidă și convenabilă.

Căștile AirPods Max

Egalizator adaptabil. În acest mod, calitatea sunetului este adaptată la geometria urechii dvs. și la poziția căștilor pe cap. Egalizatorul o evaluează automat, ajustează frecvențele de bas și medii și vă oferă o versiune adaptată. Ca urmare, veți putea auzi chiar și detaliile subtile, iar sunetul va fi mai savuros și mai suculent.

Sistem audio spațial. Această funcție exclusivă Apple urmărește mișcările capului dvs. și face ca sunetul să fie mai spațios. Veți avea senzația că sunteți acolo când ascultați muzică sau vizionați filme în aplicațiile care acceptă această funcție. Experiența este la fel de realistă ca și cum ați fi într-un cinematograf. În practică, așa arată: giroscoapele și accelerometrele încorporate urmăresc chiar și micromișcările și ajustează sunetul în consecință. Oriunde vă întoarceți capul, veți avea senzația că sunetul este viu și că vine de peste tot.

Căștile AirPods Max

Control: Simplu ca doi ori doi 

Apple are grijă de confortul utilizatorilor săi și nu complică lucrurile acolo unde nu sunt necesare. De aceea, căștile wireless AirPods Max au doar două elemente de control – un buton și o rotiță Digital Crown, la fel ca Apple Watch. Butonul vă va permite să comutați între modurile de anulare a zgomotului și de transparență. Iar prin atingerea și derularea rotiței, puteți reda, opri și comuta muzica, precum și primi sau renunța la apelurile primite de pe iPhone.

Ceea ce este plăcut este comutarea fără probleme între toate dispozitivele din cadrul ecosistemului Apple. Asta înseamnă că AirPods Max se sincronizează rapid cu mai multe dispozitive, nu doar cu iPhone-ul dvs. Datorită actualizărilor recente ale software-ului iOS și macOS, căștile pot comuta automat între Mac, iPad, iPhone, în funcție de cel pe care îl utilizați în acel moment. Nu trebuie să faceți nimic în mod intenționat – se întâmplă în mod magic de la sine.

Nu sunt prea multe de spus despre butonul de pornire/oprire: AirPods Max pur și simplu nu are unul. Căștile se pornesc atunci când le puneți pe cap și se opresc atunci când le scoateți sau ridicați una dintre cupe. Pentru a le pune în modul sleep, scoateți-le complet: după câteva minute, vor intra în somn. Pentru a le opri complet, puneți-le în husa de marcă, la fel ca în cazul AirPods mici și AirPods Pro.

Apropo, AirPods Max funcționează și cu sistemele Android și Windows. Dar fiți pregătiți că unele dintre setări și funcții nu vor fi disponibile. Dar tocmai asta este ideea: totul va funcționa perfect doar în cadrul ecosistemului Apple.

Căștile AirPods Max

Este un cântec lung: bateria AirPods Max durează aproape 24 de ore 

Atunci când alegeți căști wireless și planificați un program activ de petrecere a timpului liber cu acestea, este important să acordați atenție capacității bateriei încorporate. Apple le promite proprietarilor de AirPods Max până la 20 de ore de funcționare de la o singură încărcare în modul de anulare activă a zgomotului și audio spațial. Este un timp mai mult decât suficient chiar și pentru un zbor foarte lung.

Atunci când nu ascultați muzică, plasarea AirPods Max în Smart Case pune căștile în modul de consum ultra-redus, astfel încât să nu irosiți durata de viață a bateriei. O pierdere de 3-5% într-o perioadă de 24 de ore este normală. Dar doar o reîncărcare de 5 minute cu ajutorul cablului Lightning vă va oferi aproximativ 1,5 ore de ascultare.

Căștile AirPods Max

AirPods Max sunt niște căști uimitoare, perfecte pentru vacanțe, călătorii, plimbări. Chiar dacă nu sunt atât de ușoare (aproape 400 de grame), ele rămân confortabile și nu provoacă niciun disconfort. Sunetul este cu adevărat impresionant, iar alegerea culorilor este încântătoare.

Plasați o comandă pentru a achiziționa AirPods Max în magazinul nostru online ispace.md Căștile wireless au un preț de 14 499 lei. 

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *