Ce este necesar pentru a vă desprinde de zgomotele exterioare și a vă imersa complet în muzica preferată? Doar una – căștile BeoPlay HX de la Bang & Olufsen! Device-ul acesta este minunat din toate punctele de vedere: designul elegant, calitatea premium a asamblării și construcția complet fără fir. Și cel mai important – inginerii mărcii au reușit să găsească o soluție care transmite sunetul așa cum l-a conceput artistul.

Create pentru confortul dvs.

BeoPlay HX sunt foarte ușoare: cântăresc doar 285 de grame. În centrul benzii de susținere există o zonă specială reliefată – este concepută pentru a reduce presiunea în timpul purtării prelungite. Cupe fabricate din piele de oaie moale și spumă cu efect de memorie înconjoară delicat fața.

Căștile sunt realizate din materiale premium: piele de înaltă calitate, aluminiu, polimeri, țesături. Ele sunt plăcute la atingere și aproape că nu se uzează.

BeoPlay HX

Sună la fel de frumos cum arată

Sunetul impecabil este cartea de vizită Bang & Olufsen. BeoPlay HX este fin ajustat de principalii ingineri ai mărcii. S-au produs special pentru acest model difuzoare de 40 mm cu magneți neodim. Utilizatorii pot genera un profil sonor personalizat cu ajutorul instrumentului BeoSonic din aplicația Bang & Olufsen App. De asemenea, pot ajusta nivelurile de anulare a zgomotului în funcție de mediul înconjurător.

BeoPlay HX garantează un sunet vibrant, echilibrat și puternic. Care va rula doar pentru dvs .: designul aderent asigură o izolare fonică eficientă pentru cei din jur. Perfect atunci când ascultați muzică sau lucrați acasă, dar nu doriți să-i deranjați pe cei dragi.

Creatorii căștilor B&O s-au asigurat că în timpul convorbirilor interlocutorul să vă audă clar și tare. Pentru aceasta, dispozitivul are încorporate patru microfoane sensibile. Împreună cu tehnologia de formare a fasciculului, ele asigură claritatea sunetului în timpul efectuării apelurilor.

Sunt impresionant de durabile

BeoPlay HX extind limitele autonomiei bateriei. Ele funcționează până la 35 de ore cu Bluetooth și sistem de anulare a zgomotului activat. Și până la 40 de ore dacă este activat doar Bluetooth. Acesta este cea mai bună performanță pentru căști cu tehnologie ANC.

Izolează fiabil de zgomotele nedorite

BeoPlay HX este echipat cu anulare activă adaptivă de ultimă generație a zgomotului. Căștile compensează și elimină eficient zgomotele nedorite. Ceea ce este necesar în transport sau într-un open-space zgomotos.

Funcționează fără probleme cu orice dispozitiv

Căștile B&O sunt echipate cu modul Bluetooth 5.1 și acceptă cele mai importante codecuri: SBC, AAC și aptX Adaptive. Au certificatele Google Fast Pair Made for iPhone (MFi) Microsoft Swift Pair. BeoPlay HX funcționează la fel de bine cu iOS, Android, Windows și macOS. Procesul de conectare este incredibil de simplu pentru toate tipurile de dispozitive. Și datorită tehnologiei Multipoint, căștile pot fi conectate simultan la două dispozitive.

BeoPlay HX

Căștile BeoPlay HX de la B&O – noutatea anului 2021. Acum sunt disponibile și în iSpace. Dispozitivul este disponibil în două culori care nu se vor demoda niciodată – negru și nisipiu. În pachet sunt incluse și o husă din material textil, cabluri și ghidul utilizatorului. Cumpărați căștile online sau veniți la magazinul nostru.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *