Prezentarea de toamnă – evenimentul principal al toamnei 2024 pentru fanii Apple. An de an, compania continuă să ne surprindă cu noutăți. Pe 9 septembrie, la evenimentul intitulat It’s Glowtime („Timpul de a străluci”), Apple a prezentat Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 de culoare neagră, AirPods 4 în două variante și vedeta prezentării – iPhone 16. În continuare – despre toate, pe rând.

Apple Watch Series 10

Apple Watch Series 10

Cele mai vândute ceasuri din lume au devenit mai subțiri ca niciodată. Au primit un display mare și modern, încărcare rapidă, senzori de adâncime și temperatură a apei. La crearea dispozitivului, Apple a pus un accent deosebit pe monitorizarea stării de sănătate. Performanța ceasului este asigurată de procesorul S10. În plus, acesta suportă funcțiile AI proprii Apple. Una dintre caracteristicile principale este funcția care vă va trimite o notificare în cazul apneei în somn.

Design rafinat și noi funcționalități

Și mai puternic, inteligent și elegant. Apple Watch Series 10 este cel mai subțire din gamă. Special pentru display-ul Series 10 a fost dezvoltat un nou cadran numit Flux. Ecranul mărit ocupă cu 30% mai multă suprafață activă în comparație cu Apple Watch Series 4, Series 5 și Series 6. Pe noile ceasuri este și mai convenabil să lucrați cu informațiile, deoarece pe ecran încap mai multe rânduri.

Două variante de carcasă și trei culori

Pentru prima dată, ceasul este disponibil cu finisaj din aluminiu lustruit. În plus, Apple Watch Series 10 este disponibil și într-o carcasă din titan de calitate aerospațială, care înlocuiește oțelul inoxidabil din generațiile anterioare.

Apple Watch 10 din aluminiu este disponibil în trei culori: negru, auriu și argintiu. Modelele cu carcasă din titan sunt disponibile în culorile: negru, auriu și titan natural.

Apple Watch Series 10

Cele mai elegante

Apple Watch Series 10 sunt cu aproape 10% mai subțiri decât Apple Watch Series 7, Series 8 și Series 9 – doar 9,7 mm. Cu toate acestea, ele păstrează funcționalitățile obișnuite și adaugă funcții noi, iar autonomia bateriei lor este de 18 ore. Apple a mărit viteza de încărcare a Series 10: dispozitivul se încarcă până la 80% în doar 30 de minute.

Pe lângă faptul că Apple Watch Series 10 au devenit mai subțiri, ele sunt și mai ușoare: carcasa din aluminiu cântărește cu 10% mai puțin decât cea a Series 9, iar cea din titan – aproape cu 20% mai puțin. Forma carcasei Apple Watch Series 10 s-a schimbat ușor. Noutatea are colțuri mai rotunjite și un raport de aspect mai larg, de 42 mm și 46 mm.

Ideale pentru activități sportive

Apple Watch sunt perfecte pentru activități în apă și în apropierea acesteia: au o carcasă rezistentă la apă, detectează automat stilul de înot și numără turele, iar în watchOS 11 a apărut funcția Custom Workouts pentru înotul în piscină.

Un nou senzor măsoară temperatura apei după scufundare. Aplicația integrată „Adâncime” ajută la orientarea sub apă, afișând timpul, adâncimea și alți indicatori importanți.

Apple Watch Series 10

Sunet prin difuzoare și izolare vocală

Acum, pe Apple Watch Series 10, se poate reda audio prin difuzorul încorporat. Apple folosește o rețea neuronală pentru izolarea vocii. Aceasta funcționează pe procesorul Neural Engine cu 4 nuclee și elimină zgomotul de fundal în timpul apelurilor telefonice. Doar voce clară, fără interferențe, chiar și pe o stradă zgomotoasă sau într-un local.

Finisaj nou și curele

Compania a prezentat Apple Watch Ultra de generația a doua în nuanța Satin Black. Ceasul are un nou finisaj negru din titan și sticlă posterioară din zirconiu închis la culoare – extrem de rezistente și durabile împotriva zgârieturilor.

Cureaua Titanium Milanese Loop este împletită din același titan ca și carcasa. Incredibil de ușoară și rezistentă la coroziune. Închizătoare cu două butoane, fiabilă pentru orice sporturi acvatice. Nu se va desface și nu se va pierde. Titanium Milanese Loop este disponibilă în titan natural și negru.

AirPods 4

Calitate incredibilă a sunetului, autonomie de până la 24 de ore cu carcasa de încărcare și un design iconic. În acest an, AirPods 4 au fost lansate în două variante: clasic și cu ANC – suport pentru anularea activă a zgomotului.

Apple Watch Series 10

Cele mai bune căști Apple cu design deschis

Apple a reproiectat designul pentru ca căștile să se potrivească și mai bine în urechi. Forma a fost ușor modificată, iar grosimea carcasei a fost redusă. A fost introdus sunetul spațial personalizat. Pentru o experiență completă, căștile urmăresc poziția capului.

Noutatea are la bază cipul Apple H2. Acesta este responsabil pentru funcțiile audio inteligente. De exemplu, izolația vocii – oferă o calitate mai clară a apelurilor, indiferent de ce se întâmplă în jur. În plus, pentru a răspunde la un apel, este suficient doar să dați din cap. Doriți să respingeți apelul? Scuturați ușor capul în lateral.

Acum cu încărcare USB-C

Carcasa noilor căști suportă încărcare prin USB-C. De asemenea, AirPods 4 cu ANC pot fi încărcate cu ajutorul încărcătorului pentru Apple Watch. Apropo, carcasa în sine a devenit mai mică, acum are o grosime de 50 mm – cea mai compactă carcasă cu capacitate de încărcare wireless.

Anulare a zgomotului și modul „Transparență”

Cu AirPods 4 cu ANC, vă puteți bucura de sunet de calitate chiar și într-un loc zgomotos. Doriți să auziți lumea din jur? Pur și simplu comutați pe modul „Transparență”.

A fost introdus și sunetul adaptiv – o combinație între modul „Transparență” și ANC. Căștile comută automat pe modul necesar, în funcție de condițiile din mediul înconjurător.

Pentru a participa la o conversație, nu va trebui să scoateți dispozitivul din urechi. Funcția „Conversation Awareness” va reduce volumul sunetului din căști atunci când începeți să vorbiți.

Apple Watch Series 10

Apple Intelligence

Una dintre principalele noutăți ale prezentării este Apple Intelligence. Funcționarea rețelei neuronale a devenit posibilă datorită cipului special A18 și altor software-uri.

Apple Intelligence face cu adevărat minuni. Vor apărea noi instrumente pentru scris – AI poate edita textul, nu doar corectând erorile, ci și din punct de vedere stilistic. În notificări va apărea o funcție de rezumare a celor mai importante informații: veți vedea mai întâi mesajele mai prioritare, chiar dacă au sosit mai devreme în timp. Siri a devenit mai naturală și funcțională, acum înțelege vorbirea dvs. chiar dacă vă împiedicați. În aplicația „Poze” a apărut instrumentul „Curățare” – ștergeți detaliile nedorite de pe fotografie cu o singură atingere.

Deocamdată, Apple Intelligence este disponibil în versiune beta cu funcționalitate limitată. Rețeaua neuronală va fi lansată împreună cu iOS 18.1, așteptată în octombrie. La început, funcțiile vor fi disponibile pentru locuitorii din SUA, dar treptat, geografia se va extinde. Anul viitor, AI va fi disponibil în China, Japonia, Franța, Spania. Limba rusă nu este suportată.

Noile produse prezentate la evenimentul de toamnă sunt impresionante! Cu siguranță merită văzute!

Puteți achiziționa Apple Watch Series 10 și AirPods 4 în magazinele iSpace. Vom anunța lansarea precomenzilor pe site-ul nostru și pe rețelele sociale – abonați-vă ca să nu le ratați.

Și nu uitați: la iSpace aveți la dispoziție un sistem convenabil de plată în rate și posibilitatea de a achiziționa gadgeturile în credit.

CITIȚI MAI MULT

A venit momentul. Apple a prezentat noua linie de iPhone 16

Apple a prezentat noile iPad Air și Pro, Apple Pencil și Magic Keyboard

Viitorul prezent în fața ochilor dvs.: Cum schimbă Apple Vision Pro realitatea

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *