Aveți nevoie de ajutor pentru găsirea căștilor AirPods? Cu ajutorul serviciului “Găsire iPhone”, puteți localiza căștile AirPods pe hartă, apoi le puteți reda un sunet pentru a le găsi mai ușor și să vă bucurați din nou de muzică fără cabluri.

Iată cum funcționează

Începând cu iOS 10.3, serviciul “Găsire iPhone” vă permite să găsiți căștile AirPods pierdute. Dacă serviciul “Găsire iPhone” este deja configurat pe un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch, care este cuplat cu căștile AirPods, serviciul va fi activat automat și pentru căști. În acest caz, dacă căștile AirPods sunt pierdute separat de carcasa lor și se află în apropiere, le puteți găsi cu ajutorul serviciului “Găsire iPhone”. Dacă căștile AirPods se află în afara ariei de acoperire a tuturor dispozitivelor dvs., sunt descărcate sau sunt în interiorul carcasei AirPods, serviciul “Găsire iPhone” poate ajuta doar prin afișarea timpului și a locului ultimei lor conexiuni.

Afișarea AirPods pe hartă

căștilor AirPods

Pentru a vedea căștile AirPods pe hartă, accesați iCloud.com sau utilizați aplicația “Găsire iPhone”. Aplicația “Găsire iPhone” arată locația dispozitivelor Apple pe care ați efectuat conectare cu același ID Apple și a căștilor AirPods. Sau, dacă nu există conexiune cu căștile, se afișează timpul și locul ultimei conexiuni online.

Pe computer:

  1. Accesați pagina iCloud.com.
  2. Conectați-vă folosind ID-ul Apple. Deschideți serviciul “Găsire iPhone”.
  3. Faceți clic pe “Toate dispozitivele”, apoi selectați căștile AirPods.

Pe iPhone, iPad sau iPod touch:

  1. Deschideți aplicația “Găsire iPhone”.
  2. Conectați-vă folosind ID-ul Apple și parola.
  3. Apăsați căștile AirPods.

Lângă fiecare dispozitiv se vede un punct colorat, care indică starea dispozitivului.

Punctul albastru indică un dispozitiv folosit pentru a căuta căștile AirPods pierdute.

Punctul verde indică faptul că căștile AirPods sunt în modul online. În acest caz, le puteți reda un sunet sau puteți calcula o rută către ele.

Punctul gri indică faptul că căștile AirPods sunt dezactivate, descărcate, în carcasa lor sau în afara zonei de acoperire. Este posibil să fie afișată ultima locație cunoscută.
Dacă cele două căști AirPods se află în locuri diferite, pe hartă va fi afișată doar una dintre locații. Găsiți căștile AirPod care apar pe hartă și puneți-le în carcasă. Apoi actualizați harta și veți putea găsi a doua căscă.

Redarea sunetului

căștilor AirPods

Dacă căștile AirPods se află lângă unul dintre dispozitivele dvs. Apple și sunt conectate prin Bluetooth, puteți reda un sunet pentru a le găsi mai ușor, folosind iCloud.com sau aplicația “Găsire iPhone”. Sunetul este redat pe căștile AirPods cu o creștere treptată a volumului timp de două minute, dacă nu este oprit înainte.

  1. Accesați meniul “Acțiuni” > “Redați sunetul”.
  2. Dacă căștile AirPods se află în locuri diferite, pentru a le găsi pe rând, selectați comanda “Oprit stânga” sau “Oprit dreapta”.
  3. După ce găsiți căștile AirPods, apăsați sau faceți clic pe comanda “Oprește”.

Nu uitați să scoateți căștile AirPods din urechi înainte de a reda sunetul.

Dacă căștile AirPods nu sunt conectate

Dacă nu ați activat funcția “Găsire iPhone” înainte de a pierde căștile AirPods, nu le puteți găsi cu acest serviciu. Dacă pe hartă apare un punct gri lângă căștile AirPods, nu puteți reda sunetul pe ele, dar puteți calcula o rută către punctul în care au fost ultima dată conectate. Dacă căștile AirPods revin în mod online, veți primi o notificare pe dispozitivul dvs. iPhone, iPad sau iPod touch asociat.

“Găsire iPhone” este singura modalitate de urmărire și găsire a dispozitivului pierdut. Niciun alt serviciu Apple nu vă va ajuta să găsiți, să urmăriți sau să marcați locația dispozitivului.

Dacă utilizați un ID Apple gestionat furnizat de o școală sau o altă instituție, serviciul “Găsire iPhone” nu este disponibil.

Înlocuirea căștilor AirPods sau a carcasei pierdute

Dacă nu reușiți să găsiți căștile AirPod sau carcasa de încărcare, sau dacă ceva este deteriorat, puteți achiziționa o carcasă de încărcare, un AirPod stâng sau drept ca înlocuire.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *