Dacă sunteți în căutarea unei boxe pentru călătorii captivante, picnicuri de vară și excursii cu cortul, găsiți un loc în rucsac pentru eroina analizei noastre de astăzi – boxa portabilă Bluetooth Beosound Explore.

Acum boxa Bang&Olufsen poate fi cumpărată în Moldova de pe ispace.md.

Design care atrage și protejează în același timp

Dispozitivele Bang&Olufsen nu mai au nevoie de nicio prezentare: marca daneză de boxe premium este bine cunoscută pentru atenția sa la detalii, atât estetice, cât și tehnologice. Cu toate acestea, Beosound Explore a fost conceput de designerii de la agenția scandinavă de inovație Above. Poate că acesta este motivul pentru care sesizăm atingeri mai moderne în design.

Aspectul difuzorului evocă o varietate de asocieri în rândul utilizatorilor: pentru unii, designul amintește de o ceașcă termo, pentru alții – de o cutie de conserve, pentru alții – de un dispozitiv exploziv. Oricum, dispozitivul chiar explodează creierul și atrage privirea!

Când îl iei în mâini, îți dai seama cât de bine gândit și interconectat este totul! Carcasa din aluminiu anodizat te menține la răcoare în zilele toride. Suprafața cu suprafețe ondulate îl face mai fiabil, mai rezistent la deteriorări și, de asemenea, reduce greutatea (631 de grame fără carabină cu dimensiunile 81x124x81 mm). Între inele există o plasă cauciucată de calitate, care oferă sunetului o cale de ieșire. De la prima atingere este clar că acesta este un produs de lux, nu de alta.

Bluetooth Beosound Explore

Setul include boxa, husele din silicon pentru partea superioară și inferioară a boxei, cablul USB Type-C pentru încărcare, un carabinier pentru atașarea la rucsac sau curea și un manual de instrucțiuni.

Apropo, culoarea accesoriilor se potrivește cu cea a lui Explore. Sunt cinci în total: “negru antracit”, “gri brumă”, albastru închis, castaniu și verde. Fiecare nuanță este o culoare de top, dar ultimele două sunt cele care sporesc asocierile cu natura.

Bluetooth Beosound Explore

Deoarece Beosound Explore este concepută pentru oamenii activi care vor asculta muzică undeva în afara casei lor (deși cine spune că nu o poți face și în altă parte?), inginerii au avut grijă de durabilitatea acesteia. Carcasa din aluminiu este rezistentă la zgârieturi și va suporta căderea pe suprafețe dure, în timp ce clasificarea IP67 garantează rezistența la praf și apă. Astfel, “scăldatul” neprogramat al dispozitivului la o adâncime de până la 1 metru, timp de 30 de minute, nu îl va afecta.

Sunet impresionant și împerechere stereo

Când vine vorba de boxe portabile, mulți utilizatori dau din cap cu încuviințare – la ce te poți aștepta de la un dispozitiv atât de mic? Alt lucru: este un sistem mare de difuzoare – acolo este sunetul! Și această convingere oferă difuzorului Beosound Explore un avantaj suplimentar – dintr-o dată se dovedește a fi puternic, cu un sunet bogat și profund, lipsit de neajunsuri evidente.

În interiorul difuzorului se află două drivere cu gamă completă – 1,8 inci și 30 de W fiecare. Sunetul de la difuzor este ca și cum ar fi peste tot, este omnidirecțional la 360 °, ceea ce se observă imediat. Chiar dacă aruncați Beosound Explore în apă – va fi în continuare perfect audibil.

Apropo, este deosebit de grozav faptul că două difuzoare Bluetooth Beosound Explore pot fi combinate într-o pereche stereo. Le puteți conecta într-un singur sistem folosind aplicația proprie Bang&Olufsen, fiecare difuzor preluând funcția de difuzor stâng și drept. Sunetul este și mai mare și mai puternic.

Bluetooth Beosound Explore

Baterie rezistentă și comenzi ușor de înțeles

Când conectați pentru prima dată boxa portabilă Bang & Olufsen, va trebui să asociați Beosound Explore cu dispozitivul dvs. Conectarea este un proces destul de rapid și ușor. Descărcați aplicația exclusivă, unde puteți selecta modul de sunet sau personaliza egalizatoarele și puteți urmări nivelul bateriei.

Apropo, Bluetooth Beosound Explore are o baterie Li-lon de 2000 mAh. Dacă ascultați muzică la un volum mediu, difuzorul vă va oferi până la 27 de ore de lucru. Și o puteți încărca la putere maximă în doar 3 ore.

Comenzile sunt situate pe panoul superior, iar aici veți găsi și un mic indicator LED de încărcare. Conectorul USB de tip C pentru încărcare se află în partea de jos a boxei. Acesta vă permite nu numai să realimentați bateria, ci și să redați muzică în mod direct.

Bluetooth Beosound Explore

Care este concluzia? Beosound Explore este o boxă luxoasă, elegantă și cu un sunet excelent. Dar, mai important, este și practic indestructibilă: chiar dacă zboară pe o pantă înaltă și aterizează pe malul unui râu din pădure, va continua să cânte duios.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *