În magazinul online iSpace.md puteți cumpăra toate calculatoarele Apple actuale: MacBook Air și Pro, Mac Mini și iMac. Acestea sunt prezentate în configurații standard. Dar, dacă doriți, puteți obține un computer exclusivist asamblat special pentru nevoile dumneavoastră – MacBook personalizat.

De ce aveți nevoie de un MacBook personalizat?

Pentru a vă putea personaliza spațiul de lucru în funcție de nevoile dumneavoastră. Fără a face compromisuri sau a plăti prea mult pentru caracteristici secundare.

De exemplu, este important pentru dvs. ca laptopul dvs. să aibă multă memorie RAM și spațiu de stocare. Acest lucru vă va permite să nu folosiți discuri externe. Nu aveți nevoie de un procesor puternic, așa că nu există niciun motiv să plătiți prea mult pentru unul. La un Mac standard, o cantitate mare de memorie vine în modelele cu un cip de înaltă performanță, așa că nu puteți alege doar unul. Dar cu un model personalizat, nu veți plăti prea mult și veți obține ceea ce aveți nevoie.

Mac-urile personalizate sunt populare în rândul programatorilor, designerilor, fotografilor, studenților tehnici și creativi și chiar al gamerilor. Paradoxal, este o soluție unică atunci când aveți nevoie de exclusivitate.

MacBook personalizat

Ce computere pot fi personalizate?

  • MacBook Air;
  • MacBook Pro;
  • iMac;
  • Mac Mini.

Ce puteți modifica?

  • MEMORIA RAM;
  • placa video;
  • procesor;
  • configurația tastaturii (rusă, britanică, americană).

Un Mac personalizat nu diferă cu nimic de un Mac standard. Aveți nevoie de cea mai modernă, rapidă și puternică “mașină”? Alegeți un MacBook Pro echipat cu cipurile M1 Pro sau M1 Max și faceți upgrade la performanța de care aveți nevoie.

Aveți nevoie de un ecran mai mare? Personalizați laptopurile de 14,2 inchi sau 16,2 inchi. Asamblate în fabrica producătorului, aceste computere beneficiază de aceeași garanție Apple ca și modelele standard.

Timpul mediu de livrare a Mac-urilor personalizate în Moldova este de la 8 la 12 săptămâni. Dacă avem modelul de care aveți nevoie în stoc, îl vom livra în câteva zile lucrătoare oriunde în Moldova.

Care este prețul?

MacBook-urile și iMac-urile personalizate sunt asamblate pe bază de comandă. Consultantul nostru vă va spune prețul lor exact după ce alegeți modelul și caracteristicile de care aveți nevoie. Puteți obține consultanță și asistență în alegerea versiunii optime în orice magazin iSpace.

MacBook personalizat

Dacă aveți întrebări despre Mac-urile personalizate, puteți să ne trimiteți un e-mail sau să ne sunați:

0(68) 22-77-22

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *