MacBook M1 Pro sau MacBook M1 Max. Explică ASBC – reprezentant autorizat  Apple în Moldova.

Afacerea va creşte dacă echipa e formată din angajați competenți și motivați. Iar pentru aceasta au nevoie de echipamente eficiente și fiabile. În acest sens, tehnologia Apple nu are concurență.

Cip-urile performante de pe MacBook Pro asigură performanță pentru cele mai solicitante sarcini. E simplu să treci pe dispozitivele Apple şi să le implementezi  la scară extinsă. Experiența de utilizator pe care o oferă, crește loialitatea și motivația angajaților. Mai mult decât atât, MacBook-urile sunt mult mai rentabile pe termen lung decât PC-urile. 

Iată cum funcționează acest lucru pe exemplul MacBook Pro – cel mai bine vândut în mediul IT.

MacBook Pro pe M1 Pro și M1 Max

Într-o perspectivă de durată MacBook  este mai rentabil.

Prețul de pornire al unui MacBook este într-adevăr mai mare decât cel al laptopurilor bazate pe Windows. Dar această diferență e neutralizată  instant de câţiva factori.

  1. Resurse prevăzute pentru câțiva ani înainte. MacBook cu cip M1 Pro sau MacBook M1 Max sunt niște mașini portabile pentru sarcini de lucru cu o performanță revoluționară. Acestea permit efectuarea unor sarcini care în trecut erau de neconceput pentru un laptop. De exemplu, pictorii 3D pot lucra cu geometrii complexe, texturi în cadre, pe care multe laptopuri profesionale nici măcar nu le pot încărca. Datorită performanțelor sale nemărginite, Mac va depăși concurenții chiar și peste 3-5 ani.
  2. Aplicații preinstalete pentru muncă. MacBook-ul este pregătit pentru lucrul de bază direct din cutie. Este dotat cu un sistem  de operare, browser și un set de aplicații iWork pentru a lucra cu texte, tabele și prezentări. De asemenea, e echipat cu tehnologia de criptare a discului FileVault 2 -pentru a proteja datele corporative, fără a mai fi nevoie să achiziționați un soft suplimentar.
  3. Actualizări gratuite macOS și optimizarea software-ului de bază. Actualizările anuale sunt incluse deja în prețul calculatorului. Astfel, chiar și după câțiva ani de la achiziție, Mac-ul dvs. va rămâne actual și va fi compatibil cu noile funcții și opțiuni ale ecosistemului.
  4. Soluțiile MDM (Mobile Device Management) permit gestionarea dispozitivelor angajaților de la distanță. Iar aceasta presupune economisirea resurselor companiei.
  5. MacBook are un cost total de proprietate mai mic în mediul corporativ. După 3-5 ani de utilizare, un Mac păstrează cel puțin 20-35% din valoarea sa inițială. În aceeași perioadă, un PC nu ajunge nici măcar la 10%. Prin urmare, doar Mac-ul poate fi schimbat avantajos pe alte dispozitive noi prin programul Trade-in și BuyBack de la ASBC.
  6. Trade-in ca metodă de reducere a costului total de proprietate. E simplu: specialiștii companiei vor veni în biroul dvs., vor evalua starea dispozitivelor vechi și le vor ridica. Iar valoarea echipamentului uzat se va scădea din prețul noilor MacBook-uri.
  7. BuyBack ca metodă de reducere a costurilor operaționale. Această metodă e potrivită pentru cei care sunt deja clienți ai companiei ASBC. La achiziționarea noilor MacBook-uri părțile încheie un contract. Acesta prevede că după expirarea perioadei de amortizare, ASBC va cumpăra înapoi aceste MacBook-uri. Termenele și prețurile sunt specificate în contract.

Cu Trade-in și BuyBack rezolvaţi două probleme în același timp: achiziționați echipamente noi la un preț avantajos și scăpaţi de povara reciclării dispozitivelor uzate.

MacBook Pro pe M1 Pro și M1 Max

Un proces simplu de trecere de la Windows la macOS

La prima vedere, trecerea de la Windows la macOS poate părea anevoioasă. Dar dacă vă veți lăsa pe mâna profesioniștilor, lucrurile vor fi mult mai simple. ASBC va prelua întreagul proces de implementare. Vom aduce, conecta și configura noile MacBook-uri și, în caz de necessitate, vom instrui personalul dvs.

La crearea fiecărui dispozitiv,  Apple îşi pune ca scop să-l facă cât mai simplu. Iată de ce, orice utilizator se va  obișnui ușor cu Mac, chiar dacă  a lucrat pe un PC timp îndelungat. Sistemul de operare macOS este “prietenos” și intuitiv de înţeles.

Pentru transferul conturilor, calendarului și altor date de pe dispozitivele vechi, există utilitarul “Asistentul de migrare”.

Dacă angajații sunt obișnuiți să lucreze pe PC, din punct de vedere tehnic, puține lucruri se vor schimba pentru ei. Mac e prevăzut cu aplicații preinstalate gratuite pentru muncă. Dacă doriți, aveţi opţiunea să  instalaţi foarte uşor pe calculator pachetul Microsoft Office și orice alte programe. Iar dacă e nevoie să rulați un software pentru Windows, puteți încărca acest sistem de operare direct pe MacBook M1 Max prin crearea unei mașini virtuale.

Support-inginerii dvs. sunt obișnuiți să deservească PC-uri? Asigurarea suportului pentru MacBook este mult mai simplă. Potrivit sondajelor Forrester, doar 5% dintre utilizatorii MacBook au cerut asistență, în timp ce pentru PC-urile cu sistemul de operare Windows, astfel de solicitări au fost de până la 40%.

Trecerea de la Windows la macOS nu este deloc o problemă – nici pentru echipa dvs., nici pentru companie.

User experience, capabil să crească productivitatea echipei

Angajații sunt resursa principală a unei companii, care o fac să crească și să fie profitabilă. Cu MacBook, angajații dvs. vor fi foarte productivi, deoarece Apple pune în prim-plan experiența utilizatorului.

Inovația, interfața ușor perceptibilă, fiabilitatea și estetica Mac –  toate influențează experiența utilizatorului. Folosiţi-le drept  instrument pentru  a crește loialitatea  angajaților. Studiul Vanson Bourne în colaborare cu JAMF și Apple a demonstrat că 3 din 4 angajați ar prefera să lucreze pe MacBook. Mai mult decât atât, experiența JAMF demonstrează că Mac crește coeficientul de reţinere a angajaților cu 20%, iar nivelul lor de productivitate poate crește cu 5%, ce oferă 104 ore de muncă suplimentare.

Acest fapt este cu atât mai relevant pentru domeniul IT, unde rotativitatea personalului este una dintre cele mai mari de pe piața muncii. Pentru un angajator, este mult mai convenabil sa pastreze un specialist valoros, decât să angajeze unul nou și să investească în instruirea și adaptarea acestuia.

MacBook Pro pe M1 Pro și M1 Max

Generația MacBook Pro cu diagonala de 14 și 16 inci a devenit cea mai amplă actualizare a segmentului profesional din ultimii 5 ani. Schimbările țin de design, display, difuzoare și setul de porturi. Dar cel mai important lucru este hard-ul: modelele au primit cipuri M1 Pro și M1 Max. Ele garantează o performanță excepțională pentru ani de zile înainte.

  • Cip-urile M1 Pro și M1 Max sunt printre cele mai puternice pe piață. Procesorul central are până la 10 nuclee, procesorul grafic poate avea până la 32 de nuclee, iar memoria unificată poate ajunge până la 64 GB.
  • Display-uri mari și luminoase cu diagonale de 14,2 și 16,2 inch.
  • Stocare SSD de 512 GB și 1 TB.
  • Slot pentru carduri SDXC, port HDMI, ieșire pentru căști de 3,5 mm, port de alimentare MagSafe 3 și trei porturi Thunderbolt 4 (USB-C).
  • Posibilitatea de a conecta până la 3 monitoare suplimentare.

De aceea, MacBook Pro de 14 și 16 inci sunt perfecte pentru cele mai solicitante sarcini care există la ziua azi, dar și pentru cele ce urmează în următorii câțiva ani. Aceste calculatoare vor fi actuale mult timp, deci  în perspectivă este convenabil să le achiziţionaţi, mai ales dacă planificați să vă extindeți echipa.

Mai bine o dată să vezi, decât de o sută de ori să auzi

Tehnologia Apple este standardul corporativ al mai multor companii inovatoare cu renume mondial, cum ar fi  în IBM, Salesforce, SAP și Target și multe altele. E timpul să faceți cunoștință cu Apple.

De ce ASBC?

ASBC este resseler-ul oficial al tehnologiei Apple în țările CSI, proprietarul rețelei de magazine iSpace și a centrelor autorizate de deservire Apple. De asemenea, este furnizor de servicii Trade-in și BuyBack. Compania este pe piață din 1996. În acest răstimp, s-a dovedit a fi un expert în soluțiile complete pentru afaceri și un partener de încredere pentru companiile de top și pentru liderii de pe piață.

Colaborând cu ASBC, veți profita de:

  • O gamă largă de servicii -Trade-in, BuyBack, fond de înlocuire, garanție extinsă, CTO, ABM, JAMF și instruire;
  • MacBook-uri personalizate – asamblate în fabricile Apple, special concepute pentru necesităţile dvs.;
  • Colaborare oficială – toate dispozitivele vor fi contabilizate și supuse amortizării;
  • Deployment simplificat: ASBC activează în 8 țări, iar astfel vă poate facilita accesul la noi piețe.

Perioadă de testare gratuită

ASBC vă propune un serviciu gratuit de prezentare a produselor Mac direct în  biroul dvs. În timpul perioadei de testare, compania va oferi dispozitive demo sub îndrumarea unui specialist și vă va conecta la comunitatea IT internațională. Aceasta este cea mai simplă modalitate de a trage propriile concluzii fără a face vreo  investiție.

Informaţii detaliate găsiţi pe asbc.md sau la numărul de telefon: + 373 68 994 777

    Completați chestionarul de feedback și managerul nostru vă va contacta, pentru a răspunde la toate întrebările.

    Fiți întotdeauna informați!

    Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

    Lăsați un feedback

    Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *