Cadouri pentru 8 martie – Florile și dulciurile sunt frumoase și delicioase. Dar este și mai plăcut să primești în dar ceva la care visezi de mult timp, dar pe care nu ți-ai putut permite să îl cumperi. În cazul în care nu îți cunoști lista de dorințe și propriile idei de cadouri ți se par plictisitoare, ți-am pregătit un ghid. Punem pariu că nicio doamnă nu ar refuza aceste cadouri.

Cadouri pentru 8 martie

MacBook Air M1

Cadouri pentru 8 martie

O fată nu-și dă seama cât de mult înseamnă pentru un bărbat atunci când acesta îi oferă un Mac. Mai ales dacă este un MacBook Air cu cip M1 – super puternic și rapid, dar ușor ca aerul.

Este o mașină care îi face praf pe majoritatea concurenților săi. Este perfect pentru a codifica proiecte 3D, pentru a edita videoclipuri cu scene complexe și pentru alte sarcini serioase. Mac-ul are un display Retina de calitate superioară cu True Tone, difuzoare stereo excelente și un macOS stabil. Iar durata de viață a bateriei este fenomenală: MacBook Air pe M1 rezistă până la 18 ore fără încărcare!

Toată această putere se află într-o carcasă subțire și care îmbunătățește aspectul imaginii, realizată dintr-o singură bucată de aluminiu. Să recunoaștem: este greu de imaginat o modalitate mai elegantă de a-ți exprima sentimentele decât cu un cadou perfect!

iPad 10.2

Un singur dispozitiv pentru toate deodată – visul unei tinere care nu are niciodată suficient spațiu în geantă. O tabletă poate înlocui parțial un caiet, o carte, un carnet de notițe și un organizator. În plus, drumul spre casă poate fi petrecut urmărind un film interesant.

Rămâne doar să faceți alegerea corectă în favoarea celui mai potrivit model. Opțiunea optimă va fi cea de-a 9-a generație de iPad. Designul său este un clasic etern. Display-ul cu diagonala de 10,2 inci, cu tehnologie True Tone pentru protecția vederii, face din tabletă cel mai convenabil și portabil instrument. Cipul A13 Bionic poate face față tuturor sarcinilor zilnice: navigarea pe internet, vizionarea de filme, citirea de cărți, lucrul cu texte și foi de calcul. Camera cu unghi larg de 8 MP cu stabilizare a imaginii și video HD 1080p la o viteză de până la 30 fps poate fi utilizată atât pentru fotografiere, cât și pentru apeluri video.

Iar dacă asortezi iPad cu o carcasă cu tastatură și stylus Apple Pencil, vei obține și mai mult de la el. Acest lucru este valabil mai ales atunci când lucrezi cu text și imagini.

iPhone 14

Cadouri pentru 8 martie

Fiecare al doilea utilizator de telefonie mobilă visează la un smartphone Apple. Iar dacă nu obișnuiți să economisiți bani pe cadourile pentru cei dragi, mizați pe iPhone 14. Este cazul când cadoul este estetic și funcțional în același timp. Reacția încântată, eliberarea de orice treburi casnice și imunitatea la stări de rău sunt garantate pentru mult timp!

Designul iPhone-ului este elegant și inconfundabil și este atât de confortabil și plăcut de ținut în mână, încât uneori cauți o scuză pentru a-l ține pur și simplu în mână. Și dacă cade brusc – nicio problemă: protecția Ceramic Shield va servi drept scut împotriva zgârieturilor și cioburilor.

Conținutul nu este mai puțin gustos. În interior se află un procesor puternic A15 Bionic în modelul junior și A16 Bionic în seria Pro, care va asigura o rezervă de performanță de cinci ani. Toate aplicațiile rulează rapid și fără probleme. Camera va fi o alternativă demnă chiar și la echipamentele profesionale. Modulul principal al modelului 14 Pro este de 48 MP, dar chiar și camera de 12 megapixeli a iPhone 14 face fotografii excelente. Apropo, datorită stabilizării încorporate, videoclipurile în modul cinema sunt, de asemenea, excelente – atât ziua, cât și noaptea, chiar dacă le realizați din mers.

În general, capacitățile dispozitivului sunt suficiente chiar și pentru un utilizator pretențios. Iar bateria va rezista oricăror experimente pe parcursul zilei.

Apple Watch SE

Apple Watch este un cadou avantajos pentru iubită, soție, mamă sau bunică. Chiar dacă acestea sunt departe de sport.

Ideea Apple Watch-ului este că simplifică multe acțiuni. De exemplu, ceasul dublează notificările de pe iPhone, așa că, cu el, prietena ta nu va pierde un apel sau un mesaj important. Puteți răspunde la un apel direct de la încheietura mâinii – este foarte util atunci când conduceți. De asemenea, este convenabil să plătiți cumpărăturile cu ceasul: mâinile dvs. sunt de obicei ocupate la casa de marcat.

Apple Watch vă ajută să aveți grijă de sănătate și de siluetă. Acestea pot număra pașii, caloriile cheltuite, pot urmări progresul în sport, pot măsura ritmul cardiac și multe altele. Ceasul în sine nu se teme de apă, de praf și arată frumos pe mica mână feminină. Și datorită unei selecții uriașe de curele interschimbabile, acestea pot fi stilizate cu orice imagine. De exemplu, o brățară din silicon sau din material textil pentru sport sau o brățară metalică pentru o rochie sau un look elegant.

AirPods Pro

Cadouri pentru 8 martie

Căștile wireless sunt utile pentru orice fată: puteți asculta muzică, puteți asculta o carte audio sau puteți răspunde la un apel atunci când este incomod să vorbiți la iPhone. Arată foarte elegant, se potrivesc cu orice ținută și încap în orice buzunar. Dar cel mai important, nu au fire!

AirPods Pro vă izolează perfect de lumea exterioară. Tehnologia de anulare a zgomotului se dovedește utilă în zboruri, trenuri și metrouri. Și în spațiile de lucru deschise, unde angajații stau unul lângă altul și au multe conversații. Acest mod poate fi utilizat fără muzică pornită, ca o barieră împotriva zgomotului atunci când doriți liniște.

Sunetul este moale, voluminos și suficient de puternic. Iubitorii de muzică îl vor aprecia cu siguranță. În modul audio spațial, utilizatorul are senzația că se află într-o sală de cinema – când sunetul vine de peste tot și își schimbă direcția cu fiecare întoarcere a capului. Și chiar și după câteva ore de utilizare, AirPods Pro nu provoacă niciun disconfort.

Fetele care fac sport vor fi și ele mulțumite de acest cadou. Garniturile de silicon nu vor lăsa căștile să “iasă” nici măcar în timpul alergării și, în plus, împiedică trecerea zgomotului și a apei.

Nici autonomia nu este o problemă. AirPods pot fi folosite pe tot parcursul zilei, încărcându-se periodic în husă. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a vorbi și a asculta muzică.

Cumpărați cadouri pentru 8 martie pentru prietena, soția, mama, bunica sau profesoara dvs. de la iSpace. Consultanții noștri vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere în funcție de buget. Aici puteți plăti achiziția imediat, precum și să o faceți în rate, pe credit sau să folosiți sistemul Trade-in.

Și mai multe cadouri plăcute – aici. Ne vedem la iSpace!

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *