Se întâmplă ca AirPods să fie cele mai bune căști pentru posesorii de iPhone, iPad și chiar Mac. Acestea înțeleg perfect tehnologia Apple, sună bine și funcționează mult timp fără reîncărcare. Căștile AirPods se așează confortabil în urechi, “sar” plăcut în carcasă și se scot la fel de ușor din ea. Prin totalitatea plusurilor, acestea câștigă în fața oricăror alte mărci. 

Noi vă spunem ce AirPods să alegeți pentru un student.

căștile airpods

Care dintre ele sună mai bine? 

Calitatea sonoră a căștilor AirPods este influențată atât de design, cât și de tehnologie. În general, toate căștile sunt destinate publicului larg: să facă să sune cât mai bine cât mai multă muzică diferită. De aceea, piesele dvs. preferate de pe Apple Music, Spotify și Yandex. Music” cu siguranță nu vă vor dezamăgi.

A doua generație AirPods este mai sonoră, dar mai puțin joasă. Nu au izolare fonică, așa că ascultarea muzicii în metrou sau în avion poate fi problematică. Cu atât mai puțin să vorbești în ele. Totuși, sunt căști de bază pentru majoritatea scenariilor.

AirPods Pro sună puțin mai profund, dar cu mai multă profunzime. Datorită unui driver amplificat și a pernelor cu vacuum, dispozitivul se potrivește mai bine și oferă un bas mai bun. Acestea facilitează concentrarea în orice loc zgomotos: coridorul universității, mijloacele de transport, cafeneaua.

AirPods 3 au, de asemenea, un driver fin reglat și un bas de top pentru căștile portabile. Acestea au microfoane duble pentru transmiterea vocii, astfel încât nu trebuie să vă repetați de trei ori pentru a fi auzit în timpul cursurilor online. Iar cea de-a treia generație are egalizator adaptiv și suport audio spațial. AirPods 2 nu are așa ceva.

AirPods Max sunt mai puțin convenabile pentru utilizarea în aer liber: la urma urmei, nu au protecție împotriva umezelii. Dar sunt perfecte pentru a lucra la calculator pe scaun, pentru a efectua apeluri acasă sau pentru a viziona filme în tren. Căștile folosesc un procesor de semnal digital avansat H1. Au 9 microfoane încorporate, senzori de mișcare și senzori de localizare în raport cu alte gadgeturi. AirPods Max oferă un sunet cu adevărat echilibrat și vă scufundă în sunet.

căștile airpods

Care dintre ele se potrivesc mai confortabil în urechi? 

AirPods 2 sunt căști standard în formă de picătură. Fiecare earbud cântărește doar 4 grame, așa că nu se simt ca și cum ar sta în urechi. Dar pentru că urechile fiecăruia sunt diferite, iar AirPods 2 sunt la fel, pot cădea din urechile unora. Mai ales atunci când alergi sau dansezi.

AirPods Pro sunt căștile in-canal. Acestea vin cu trei dimensiuni de pernuțe pentru urechi, astfel încât pot fi mai mult ca niște bijuterii pentru a se potrivi urechii tale. Aceste căști se potrivesc perfect în urechi și nu vor cădea, chiar dacă vă scuturați energic capul. Și chiar dacă AirPods Pro sunt căști cu vacuum, nu se strâng și nu provoacă dureri de cap, chiar dacă sunt folosite pentru perioade lungi de timp. Acest lucru se datorează faptului că muchiile au găuri speciale care egalizează presiunea din interiorul canalului auditiv și cea din exterior.

A treia generație AirPods arată similar cu AirPods Pro, dar fără pernuțele de silicon pentru urechi. De aceea, vor fi apreciate de cei cărora nu le-a plăcut AirPods Pro din cauza structurii lor. La AirPods 3, carcasa este îngroșată în lățime și înălțime în zona difuzorului. Această formă se potrivește celor mai mulți utilizatori și este făcută special pentru a menține căștile ferm în ureche.

AirPods Max cântăresc aproape 400 de grame. Dar, datorită benzii căptușite pentru cap și a pernuțelor din spumă cu memorie pentru urechi, sunt practic indestructibile. Este ca un nor ușor, cald și fără greutate pe capul tău. Căștile telescopice se extind și se blochează în poziția pe care o doriți. Iar cupele se rotesc independent una de cealaltă. Toate acestea sunt concepute pentru a se asigura că AirPods Max se potrivesc în mod optim la orice formă de cap.

Confortul fiecăruia este diferit, așa că este mai bine să veniți la magazinul iSpace și să încercați personal toate modelele pe rând. Metoda este 100% funcțională și gratuită.

căștile airpods

Care dintre ele rezistă mai mult?  

Toate căștile AirPods sunt proiectate să reziste toată ziua. Singura cerință este că trebuie să fie reîncărcate periodic în husa lor. Dar acest lucru nu este un impediment, ci mai degrabă o nuanță tehnică. La urma urmei, este puțin probabil să ascultați muzică sau să studiați timp de 24 de ore fără o pauză pentru alte activități și somn.

Iar dacă o veți face, optați pentru AirPods Max de dimensiuni normale. Puteți asculta piese, viziona filme și vorbi timp de până la 20 de ore. Și aceasta cu anularea zgomotului activată! O încărcare de cinci minute poate prelungi durata de viață a bateriei cu încă 1,5 ore.

Un alt deținător de recorduri este AirPods 3. Acestea rezistă până la 6 ore în modul de ascultare și până la 4 ore în modul conversație. Reîncărcarea periodică în carcasă crește durata de funcționare până la 30 de ore în modul de redare și până la 20 – în modul de convorbire.

AirPods Pro vă oferă până la 4,5 ore de redare a muzicii și până la 3,5 ore de utilizare a căștilor. Încărcarea în carcasă va permite până la 24 de ore de redare a muzicii și până la 18 ore de convorbire.

AirPods 2 funcționează, de asemenea, aproximativ aceeași perioadă de timp: până la 5 ore de ascultare continuă și până la 3 ore de convorbire. Atunci când sunt reîncărcate în carcasă, acest lucru crește la 24 de ore de redare și până la 18 ore de convorbire.

Care dintre ele sunt mai bune la izolarea zgomotului ambiental? 

Studenții și liniștea sunt lucruri opuse. Prelegeri, săli de clasă aglomerate, dormitoare, mijloace de transport și strada – uneori doriți o pauză de la zgomot. Anulare activă a zgomotului din AirPods Pro și AirPods Max vă poate ajuta să vă concentrați.

Cu ajutorul microfoanelor încorporate, aceste căști captează și suprimă zgomotul extern înainte ca dvs. să îl auziți. Astfel, puteți asculta muzică și podcasturi în metrou fără să dați sunetul la maximum.

Nu trebuie să vă scoateți căștile pentru a auzi lumea din jurul dvs.: există un mod de transparență pentru asta. Cu ajutorul microfoanelor, sunetele ambientale sunt amplificate ca și cum nu ai avea nimic în urechi. Cu o singură atingere, puteți să auziți anunțurile din sistemul de transport și să vorbiți confortabil cu casiera dintr-un magazin.

căștile airpods

Care sunt cele mai bune pentru sport?  

Dacă mergeți la sală, alergați sau faceți orice sport, este mai bine să alegeți căști cu protecție împotriva umezelii. Atunci nu vă puteți teme că transpirația va provoca un scurtcircuit și va strica un dispozitiv scump.

Dintre toate căștile Apple, AirPods Pro și AirPods 3 sunt impermeabile. Ambele modele respectă standardul IPX4, deci nu se tem de stropi de apă din toate direcțiile, de transpirația abundentă și chiar de ploaia torențială. Dar nu ar trebui să înotați în ele sau să le spălați la mașină.

În plus, AirPods 3 sunt singurele căști ale mărcii care au primit o husă cu protecție împotriva umezelii.

căștile airpods

Care sunt cele mai bune? 

Toate modelele AirPods sunt ușor de recunoscut, frumoase și bine gândite.  Acesta este motivul pentru care alți producători încearcă să le copieze.

  • Senzorii cu infraroșu sunt încorporați în căști – redarea este întreruptă dacă scoateți un AirPods din ureche.
  • Dispozitivul este depozitat într-o carcasă de încărcare minusculă – și astfel dispozitivele se încarcă în mod implicit atunci când sunt depozitate.
  • Comenzile sunt sensibile la atingere: nu trebuie să căutați iPhone-ul pentru a schimba melodiile, pentru a prelua un apel sau pentru a comuta modul de anulare a zgomotului.
  • Starea bateriei este afișată pe iPhone – trebuie doar să deschideți carcasa și să o țineți în fața smartphone-ului.
  • Căștile AirPods se schimbă automat între gadgeturile dvs. Apple. Dacă vă uitați la un film pe Mac și primiți un apel pe iPhone, nu trebuie să le scoateți din urechi pentru a răspunde.
  • Căștile AirPods pun accentul pe statut. Căștile albe sunt vizibile chiar și sub părul dumneavoastră, sugerând celor din jur că purtătorul este un cunoscător al tehnologiei de calitate.

Care sunt cele mai bune ca preț?

Poți cumpăra orice model de AirPods cu o probă la iSpace.

Ne vom bucura să vă vedem la iSpace!

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *